Cel mai neinspirat cadou

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Super subiectul (chiar aveam nevoie azi de asa ceva ca eram cam nervoasa)

Deci la subiect: anul trecut de la un prieten: Un parfum de la 38.000 Super nu?
La 18 ani am primit de la niste colegi o veioza ... si o pereche de sosete. Au zis ca au pus mai multi bani sa ca le-a mai ramas ... cat de o pereche de sosete.

Vad ca majoritatea ati primit cadoul cel mai "dragut" de la soacra, deci sa ma pregatesc ca is maritata doar de un an si n-am primit nimic pana acum.

Aaaa... mama primeste destul de des cadou de 8 martie de la copii ciorapi, sapun, si tot felul de minunatii. O fi vazut copii de clasa I ca doamna are nevoie de ciorapi?

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bey, cel mai neinspirat cadou nu e cadoul... ci lipsa lui
of course, tot de la socrosenie & cumnata
in cei 10 ani de cand sunt impreuna cu gabi am primit asa:
- 1 bucata poseta din bucatele de piele d-alea reconditionate cu blanita de oaie cu ocazia unui craciun de la cumnata
- o vesta de ski luciosa cu 3 numere mai mica, tot la un craciun
- un medalion de aur oribil la un... 8 martie, special de la soacra-mea, cu dedicatia : "sa-l topesti sa-ti faci si tu ceva" (eu nu prea port zorzoane pe-acasa asa ca i s-o fi parut ca n-am)
de ziua mea n-am primit niciodata nimic, cu toate ca sunt nascuta intr-ozi cu sotul meu, care-a mai primit cate ceva... de fapt, inevitabil cate o camasa cu 3 numere mai mare, lucioasa, de la butiku din colt, identice, doar culori diferite, am dat in vara de pomana tot setul
iar copiii mei (adik nepotii lor) au primit:
andrei: 1.000.000 cand s-a nascut. bani la botez, contravaloarea tacamului. 1 ciocolatica kinder cand a implinit 2 ani si cand spun ciocolatica ma refer la un batonel dintr-o cutie, nu la o ciocolata intreaga
anais: 500.000 cand s-a nascut "c-asa se obisnuieste" si contravaloarea tacamului de la botez.
poate la 2 ani o sa primeasca si ea un balon

edit: nu sunt saraci, nu sunt neinstruiti - sunt profesori- au primit si o casa mostenire pe care i-au facut-o cadou la cumnata (singura, fara copii, 35 de ani, care sta cu ei in casa sa nu-si plateasca singura intretinerea)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

super tare subiectul!
chiar ca mare nebunie cu chilotii...dar nici noi nu suntem prea departe.....noi cu sosetele. si evident.....tot soacra. noroc ca de vreo 4 ani nu mai avem tangente (e plecata din tara forever sper). sotul meu primea cam....10 perechi pe saptamana de la ea. duminica mergeam la masa la ei si inevitabil plecam cu duzina de sosete de fiecare data. imi lua si mie, dar mai rar. din pacate sotul meu o mosteneste....isi ia sosete incontinuu...

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Un cadou pe care nu am sa il uit toata viata este cel facut de actualul meu sot, pe vremea cand eram doar prieteni.
La primul nostru Craciun sarbatorit impreuna - dragoste mare, singuri, cina romantica, lumanari, atmosfera romantica si cand sa schimbam cadourile scoate triumfator un ...deodorant. Relativ scump, dar tot deodorant era. Pe care in secunda 2 l-a primit drept in cap cu tipetele de rigoare.
De atunci a tinut si el minte si nu imi mai cumpara nimic fara sa ma intrebe mai intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ah, si ar mai fi nasii fetitei: la inceput ii aduceau cate un pachet mic de pampers de cate ori veneau (nasa ma suna inainte si ma intreba f misterios cam cate kile mai are fata...), si mai nou ii iau haine...oh my god, si ce haine...la un an i-au luat un costumas format din fusta+gecutza din raiat, un roz-ciclam cu o motociclista pe ele si cu....banuti aurii cusuti....

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ma bucur mult ca va place subiectul.si eu cautam un subiect mai vesel, care sa ne mai destinda putin
acum vad ca exista si cadouri mult mai neinspirate decat cele primite de mine

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cind eram mica,poate prin clasa intii ,am strins bani si i-am cumparat mamei o pasta de dinti si o pereche de ciorapi cu portjartier de 8 martie.Asta se intimpla acum 34 de ani.Nu stiu daca va mai amintiti ciorapii cu portjartier de atunci?
Eu continui sa primesc bijuterii de la sotul meu ,cu diverse ocazii,ani la rind si m-am rugat de cei de la magazinul pe care-l prefera, sa nu-l mai primeasca acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by lilina

ha ha ha
mi-am adus si eu aminte de un cadou primit de o fata, tot de aici de pe forum
o carte "ritualuri funerare"...a primit-o de la o prietena care a venit sa-i vada copilul nou nascut....incredibil, nu ?

...dar adevarat! Certific, eu sunt fata, a mea era prietena si al meu cosul de gunoi in care am aruncat cartea imediat dupa plecarea ei.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Super tare subiectul!!!

Si soacra-mea e cu cadouri neinspirate
anul trecut ia adus puiutului meu cadou de Mos Craciun un cos de plasa de 15 mii sau cat o fi sa isi puna jucariile in el in conditiile in care fiul meu avea 3 luni!!!!

iar am primit odata de 8 martie un lighian de tabla o cutie de bulion si o punga de spaghete, de ziua mea un cosulet de rafie cu doua fructe kiwi in el, altadata o esarfa si o umbrela ( eu nu port esarfe)

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by nicole2005

Super tare subiectul!!!

Si soacra-mea e cu cadouri neinspirate
anul trecut ia adus puiutului meu cadou de Mos Craciun un cos de plasa de 15 mii sau cat o fi sa isi puna jucariile in el in conditiile in care fiul meu avea 3 luni!!!!

iar am primit odata de 8 martie un lighian de tabla o cutie de bulion si o punga de spaghete, de ziua mea un cosulet de rafie cu doua fructe kiwi in el, altadata o esarfa si o umbrela ( eu nu port esarfe)

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

mama am ras cu lacrimi...lighean , bulion, spaghete

Mergi la inceput