Cel mai neinspirat cadou

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Un subiect pe tema cadouri neinspirate de la soacre ar fi tare!!!

Asadar de la soacra mea am primit acu cativa ani de ziua mea un inel(nu stiu din ce material oricum nu aur,argint etc) doar ca inelul era un fel de vergeta sau inel barbatesc nu pot sa imi dau seama.
Iar de la prietena mea cea mai buna primesc mereu chestii care ii plac ei chiar daca nu avem tocmai gusturi asemanatoare si stie asta dar persista (bluze portocalii,rosii ...etc..culori pe care eu le detest iar ea nu).Eu ii spun mereu dar ea zice ca poate o sa le imbrac o data ....

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by rolo

quote:
Originally posted by manumanu

Mie, acum cativa ani, o prietena mi-a adus de ziua mea un parfum barbatesc... si destul de prost.... l-am plasat rapid mai departe

asta inseamna ca inca cineva a primit un cadou neinspirat

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvântul rostit cândva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

A doua oara n-a fost chiar asa neinspirat, avand in vedere ca destinatarul a fost un barbat... a carui sotie ne spusese cu o alta ocazie (discutam despre catalogul Avon) ca sotul ei prefera acel parfum (imi amintesc ca era Full Speed de la Avon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Super tare subiectul, am ras cu lacrimi

Nici noi nu ne lasam mai prejos. De-a lungul timpului am primit multe cadouri neinspirate care au ajuns direct la cosul de gunoi.
De trei ani incoace, de ziua mea primesc de la bona copilului chiloti tetra si cate un prosop.
Baiatul meu, de ziua lui a primit tot de la bona, chiloti de dama (masura ei) si un prosop.

"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

da' ce-i nebunia asta cu chilotii?Vad ca majoritatea ati primit cadou chiloti.Ce o fi in mintea unora?Mie mi se pare complet deplasat sa-i cumperi cuiva chiloti si sa-i faci cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

La 19 ani, de 8 Martie parca, nu mai stiu exact ocazia, am primit de la iubitul meu din epoca respectiva, o crema anti-rid, pe care mi-a specificat ca mi-a ales-o mama lui, ca a vazut ca am nevoie.....Mama lui avea vreo 50 ani.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ahahahahahaha, cat am mai ris!!!!

nu imi vine in minte niciun cadou neinspirat pe care l-am primit, dar pot sa va spun de unul pe care l-am facut

in clasa a XII-a, maica-mea vroia sa ma cupleze cu un tocilar enervant si complota cu maica-sa lui; ahhh, ma enerva la culme faza asa ca, la 18 ani cand si-a tinut majoratul tipul asta, i-am luat, impreuna cu prietena mea cea mai buna un hamster
noroc ca era tanar, ca altfel facea atac de cord cand a deschis cutia aia frumoasa cu funde si a gasit soarecu inauntru

dar nici n-am mai avut probleme sau apropouri pe urma

Ce mai citim noi
www.elfyourself.com/?id=1323797389" target="_blank">click here to see me naked!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

vai ce-am mai ras, sunteti criminale, nici nu stiu pe care sa va pun in top 5 :)))
iar asta cu chilotii pe post de cadou mi se pare jenibila, vorba carcotasilor

continuati, ca ma distreaza rau topicul asta, o sa-i dau si nota maxima

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Foarte dragut subiectul! si eu am ras tare mult... din pacate ( sau din fericire pt mine ) eu nu am avut nici-o experienta neplacuta cu cadouri ca sa v-o impartasesc.

Insa, o simpla remarca ce mi-a venit citind topicul. Ma gandeam totusi ca si chestia asta cu cadourile neinspirate e putin subiectiva. De exemplu cadoul cu masina de aburi, mie mi-ar face mare placere sa primesc asa ceva, si altora li se pare un cadou neinspirat...Asa ca poate si eu la randul meu am facut cadouri neinspirate din punctul de vedere al celor care l-au primit, desi mie mi-a placut si l-am ales cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Am ras copios[:)))][:)))]

Eu am primit anu asta cadou de ziua mea de la soacra-mea un treining chinezesc bleumarin si cu dungi pe lateral verzi-fosforescent,exact aceasi culoare ca cei din salubritatea,iar de la cumnata-mea un tricou roz cu dantela pe margini,ca desen are pantera roz cu floricele(ptr fetite de 10 ani),si care mirosea ingrozitorrrrrr,numai cand am desfacut scaosa de hartie mi-a cazut parul din nas

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Va uram un Craciun feeric alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Primul meu cadou de la soacra me de Craciun a fost un set de ustensile de mincat din plastic (unica folosinta). Apoi 2 ani la rind am primit un set de cearceafuri absolut identice (culoare, model) din poliester...fiul dinsei (sotul meu) are alergie la poliester...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Anamaria, mesajul era sublimat : voia sa nu va culcati impreuna.

Mergi la inceput