Cel mai neinspirat cadou

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

La putin timp dupa ce ne-am cunoscut, actualul meu sot (pe atunci prieten super-indragostit) s-a gandit sa-mi faca un cadou de Sf.Valentin. Si mi-a luat un neglije mov (urasc culoarea, si si-a amintit ulterior), cu niste chiloti cam cat aia din reclama la Bergenbier si sutien cupa D. Eu, care abia am ce pune in cupa A (e, mai bag si sosete, te mai uiti....), l-am rasucit pe toate partile si dup-aia l-am intrebat: "Esti sigur ca nu-i pentru maica-ta????"
Aveam si pe atunci tot 1,57 m si 45 de kile. Pe soacra-mea (1,50 si 80 kile) cred ca ar fi aratat bestial, dar n-am indraznit sa i-l dau.
Si urmatorul cadou super-neinspirat a venit tocmai de la soacra-mea: un set de chiloti de-aia chinezesti, mari pana sub sani, de bumbac sau tetra sau ce o fi fost, cu recomandarea: "Nu mai umbla, mama, cu spatele gol (a se citi cu blugi cu talie joasa), ca racesti...uite, macar niste chiloti ca lumea sa ai, nu atzisoarele tale...".
Ma si vedeam cu chilotii cadou pe sub blugii mei cu talie joasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mie, acum cativa ani, o prietena mi-a adus de ziua mea un parfum barbatesc... si destul de prost.... l-am plasat rapid mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Cu destul de multi ani in urma eram super indragostita de un el. Intamplarea facea ca eram nascuti in aceasi zi si hotarasem sa ne sarbatorim dubla zi de nastere doar noi doi intr-o statiune.Cu muuult timp inainte deja bateam magazinele sa-i cumpar cadou, vroiam sa fie ceva special. Aiurea, nu-mi puia mintea nimic. Asa ca am ajuns sa-i iau in ultima zi printre alte maruntisuri pentru birou o periuta de dinti, electrica ce-i drept, atunci aparusera la noi pe piata. Sa va zic cum i-a picat fazta cand a vazut-o?
Zau asa, ce-as fi gandit eu oare sa-mi faca asa cadou?!?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mie cel mai neinspirat cadou mi s-a parut cel facut de sefa mea, anul asta de Mos Nicolae. A fost destul de penibil mai ales ca vine din partea ei, o femeie care vrea sa para o doamna si care mai este si notar pe deasupra ( deci nu se poate pune problema banilor), ne-a dat tuturor angajatilor un sapun....care nu era nici macar pus intr-o punguta..a delegat-o pe una dintre colege sa ne dea la fiecare sapunul. O fi el adus din nu stiu ce tara...dar tot sapun ramane si se foloseste pt acelasi lucru...Mie una mi s-a parut jenant acest cadou...Ne-o fi crezut nespalate????

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

in adolescenta, primul meu prieten 'adevarat' era maestru la cadouri penibile. odata mi-a luat o brosa. b r o s a. unei adolescente nonconformiste . nu mai zic cat era de urata..un fel de piatra. piatra as in roca. alta data, de valentine's, desi nu serbam evenimentul ca mi se parea o tampenie, mi-a adus..o cutie de inel (fara inel ) in forma de trandafir, cu coada, cu frunze...., in cutie din aia de platic cum se puneau martisoarele alea frumoase odata...cred ca totusi asta intra la cadouri kitch...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Nasa noastra i-a facut cadou sotului meu un tricou fara maneci, gros ca o patura si in niste culori spalacite. Nimic deosebit pana aici. Al meu consort insa are 1,85 si 70 de kg si cum ii place lui sa spuna are muschii la borcan ca sa nu ii uzeze. Niciodata nu poarta tricouri fara maneci dintr-un complex oarecum intemeiat. Sotul meu NU suporta sa auda de ceva fara maneci. Va dati seama cum i-a cazut cadoul. Ce sa mai vorbim de faptul ca ea o dadea inainte ca tricourile de genul ala sunt la mare moda si eu nu m-am sinichisit sa ii iau asa ceva, drept pt care ea a luat atitudine si i-a facut un astfel de cadou. A plecat de la ideea ca nu l-a vazut purtand niciodata asa ceva deoarece eu nu am avut bunavointa sa ii completez garderoba cu o asa piesa rara de vestimentatie.
Concluzia de atunci: sunt neglijenta si neatenta in corelarea dintre nevoile vestimentare ale sotului meu si tendintele moderniste ale garderobei masculine cu accent pe aspectul estetic al problemei si pe paleta de culori a anotimpului.
Tot carpa de sters praf a ajuns pana la urma.....tricoul...

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu cred ca ma bate cineva la topicul asta
Majoratul meu . Surpriza de ziua mea , organizata de mama si prietenul meu .
Un cuplu , prieteni de-ai nostri imi inmaneaza cadoul: o vaza veche , de pe vremea stra tra bunicii , de vreo 15 cm , alb spalacit , cu un ghiocel din portelan pe ea, sculptat , de sus pana jos , cu verde , auriu. In vaza o floare artificiala (floarea soarelui) cu codita taiata , ca sa incapa in vaza.
De majoratul meu.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

eu am primit odata de Sf. Valentin de la un fost prieten chilotei intr-o nuca, cred ca va amintiti se vindeau pe la coloane la Romana, era probabil mai mult de amuzament, mi se pare penibil sa dai cuiva chiloti, in afara de cei din familie, mama, sora.

sora mea a primit de la nasa ei, la nunta cica cadou, un parfum imputit si desfacut si varsat in cutie, cutia era unsuroasa parca se varsase ulei peste ea, si cu un miros din ala de te durea capul 2 zile daca il miroseai, si nasa era femeie cu facultate, plimbata prin multe tari...
apoi la botezul nepoatei mele, ca tot ea l-a botezat a primit o plapumioara alba plina de pete si imputita, probabil reconditionata de la copii ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by manumanu

Mie, acum cativa ani, o prietena mi-a adus de ziua mea un parfum barbatesc... si destul de prost.... l-am plasat rapid mai departe

asta inseamna ca inca cineva a primit un cadou neinspirat

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

de ziua mea in urma cu cativa ani am primit de la ex soacra un parfum barbatesc. Anul acesta de mos Nicolae fiica mea a primit de la dansa o pereche de boxeri de femei (aprox. marimea mea) Fata are 5 ani si e ffff. slaba... chiar si fiul meu i-a zis babei ca-s prea mari chilotii de ea, la care baba zicea ca se poate coase lateral sa-i mai ingustam

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput