Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 16
valentinag spune:
Doamne,ce-am mai ras!Da e si de plans....Si eu am primit destule,mai ales din partea uneia dintre cumnate
"La vita e bella"
De mancare
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
sper sa nu ma astepte iar un pulover flocos si cu sclipici de la taraba ca in ultimii patru anitot sper ca s-or termina
Mai degraba omori producatorul ...sau soacra. Sau poti sa deschizi magazin sau sa le vinzi pe internet.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
dana_e spune:
pulover flocos, cu sclipici, de taraba? daaaaa, cunoastem, mama-soacra are un gust execrabil si pentru ea insasi si pentru altii...
culmea a fost acum citva ani - haine second-hand, de Germania, gasite de ea acolo prin containere. si NU, nu e saraca si nici noi nu... of, si macar de-ar fi aratat bine la viata lor!!! dar nu, tot pe gustul ei erau
Natasa spune:
Am primit de la o colega un bibelou prafuit- doi copii care se pupau- si pe urma m-a intrebat luni de zile: nu-i asa ca e dragut? In primul an in care eram diriginta am primit la prima sedinta cu parintii un... fazan. Mort, dar cu picioarele afara din traista! Eu incercam sa-i spun "nu. multumesc", mama respectiva imi zicea cum l-a vinat barbat-su si cit de gustos o sa fie dupa ce-l fezandez. Altfel, am primit si eu diverse kitchuri la viata mea, dar nu ma supar, le arunc direct si pe urma ma amuz cu prietenii.
Carmen_So spune:
M-ati omorat, cu matza si cu naftalina, imi tremura burta de ras. Iar colacul de WC cu urarea de pe el, ce sa mai, beton!
Melody spune:
Eu am primit o punga de faina alba. Cu 4 zerouri ( apropo, asa e si acuma faina, cu zerouri?), cum se zicea pe vremuri, adica faina buna, nu asa...
A fost o "atentie" de fapt, pentru un serviciu facut unei doamne,nu cadou, prima si ultima din viata mea. Doar ca mie nu imi trebuia de nici o culoare, aveam vreo 20 de ani, si nu faceam cozonaci, asa ca i-am dat-o mamei mele. M-a cam socat, mai ales ca era o doamna finuta, dar, asta e....
Io is cea mai tare din parcare...
monica70 spune:
quote:
Originally posted by addya
fi-miu e mare fan pisica.le iubeste de nu mai poate, pe afara daca vede una e lesinat tot..in fine, amor mare. Acum vreo 3 saptamani ajungem prin Auchan sa cautam un cadou pt un nepotel, si la jucarii erau pisicile de la FurReal, alea care arata ca o pisica de angora marime naturala, jurai ca sunt vii, erau bagate in cutii si puse in try mode, mieunau, clipeau, dadeau din urechi...fi-miu se repede si inhata o cutie, statea pe jos in auchan si pupa cutia si o strangea in brate, era in culmea extazului. Pun eu bot la ta-su, scoate sotzu cardu, plateste 2 mil pe oratania aia, fi-miu nu-i dadea drumul cutiei, ne-am luptat la casa sa i-o luam din brate, pisica mieuna, fi-miu zbiera...
ajungem acasa, si da-i lupe la 2 maini sa scoatem aratarea din cutie, ca era super ambalata. fi-miu tzopaia si canta si aplauda sa-i dam mai repede pisica. Totul a durat 2 sce, pana cand s-a prins ca nu e reala. A aruncat-o pe jos si s-a uitat la mine intr-un fel...apoi s-a dus si s-a luat o masinuta si a plecat in dormitor sa se joace. Nu s-a mai atins de ea, desi eu tot incerc sa ma joc eu, sa-i atrag atentia asupra ei...
Acum zace aratarea in sufragerie si miauna, iar ta-su mi-a comunicat ca asta e cadoul meu de mos
Adina si Razvan
M-am stricat de ras.
La noi cel mai neinspirat cadou a fost primit de sotul meu de ziua lui,de la nasi acum cativa ani: un bibelou ingeras Nici acum nu-mi vine sa cred!!! Oameni cu ceva bani si cu ceva IQ ... si stiau ca la mine biblioteca e plina de carti. L-am pus la gramada cu mostenirile de la soacra si expediat la tzara ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
anda spune:
fain subiect
ma inscriu si eu cu o scrumiera cu un el si o ea, facand treaba aia rusinoasa n-am putut niciodata sa sting tigara ...in mijloc. cre ca era un apropos la lasatul meu de fumat.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
monica70 spune:
quote:
Originally posted by anda
fain subiect
ma inscriu si eu cu o scrumiera cu un el si o ea, facand treaba aia rusinoasa n-am putut niciodata sa sting tigara ...in mijloc. cre ca era un apropos la lasatul meu de fumat.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Marilena12 spune:
Cel mai naspa cadou pe care l-am primit, a fost un bibelou nenorocit, un crab inspaimantator, portocaliu, pe care persoana l-a achizitionat de fata cu noi dintr-un soi de bazar de ieftinituri... am crezut ca mor cand l-am vazut ambalat frumos, de ziua...mea si a sotului, de Sf. Maria- Adormirea Maicii Domnului. Si acum ma intreb cui i-a fost oferit de fapt. Evident ca mi-ar fi super rusine sa-l ofer cuiva, chiar si unui iubitor de asemenea obiecte, deoarece arata ...pur si simplu sinistru. Zici ca sta sa sara pe tine.
M-am amuzat la faza cu scrumiera. Si pisica respectiva si-a luat si de la fie-mea cateva palme pana cand s-a prins copilu' ca miauna si nebatuta.
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari si la concursul de burtici www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=5" target="_blank">Anna