Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
Hai ca nu ma bate nimeni la cadou neinspirat primit
Cu multi ani in urma (8-9), fostul prieten vine de 'ziua indragostitilor' cu ... o paleta pt tigaie de teflon de care era legat cu funditza un trandafit rooooosu Am luat trandafirul ... si clar si paleta si l-am imbratisat sa il tzuc si jap una dupa cap cu paleta si tepii de la trandafir
O sa intrebati ca de unde a venit. Pai cu 2 saptamani in urma imi cumparasem canapea de piele si pt ca imi mai ramasesera ceva bani mi-am luat si o tigaie de teflon cu capac pe care nu o foloseam ca nu mai aveam bani de paleta ... si ce s-o fi gandit
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by DarkBendis
Pot sa zic ca cel mai neinspirat cadou din viata mea l-am primit de la frate-meu. Tot imi plac mie animalele, fapt notoriu, deci omul m-a cadorisit cu un manual de crestere si ingrijire a gainilor ouatoare
Suuuuuuper tareeeeee!!!
Foarte bun subiectul! Ma simt ca un copil care-l asteapta pe Mos Craciun atunci cand vad ca s-au mai scris cateva pagini. Abia astept sa citesc si sa ma amuz.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
ciuf spune:
Amuzant rau de tot subiectul.
Acum cateva luni fuseram declarati rezidenti permanenti. Sotul isi suna prietenul cel mai bun, cel care ne-a ajutat sa venim in USA, sa ii spuna vestea. Dupa ceva timp ne pomenim cu prietenul la noi cu o cutie faina de pahare si o sticla de sampanie care avea un dop mai ciudat. Cand s-a desfacut sticla am realizat ca de fapt fusese deschisa cu ceva timp in urma, ne-a pus sampania in paharele alea frumoase, iar cand a plecat de la noi si-a luat paharele inapoi si "faimosul" dop al sticlei.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by oanna3
de la soacra primesc cadouri neispirate dar si inspirate: ciorapi lungi colorati, identici cu ai copiilor " sa ne imbracam la fel", tricouri odioasece nu ma caracterizeaza, posete aproape identice....
Bine ca sint noi..mie deja mi-a plasat toate gentile ei care nu le mai poarta.. deja stiu Craciun , Paste, ziua mea, sau ce ocazii or mai fi...isi face curat la genti si imi mai plaseaza cite una.Anul asta o astept sa-i dau in cap..ca de obicei si ma intreaba ce vreau.Anul asta ii spun sa-si faca curat in dulap si sa-mi mai plaseze una.Partea buna e ca sint numai genti purtate o data sau de maxim doua ori si sint de mari fitze gen CD sau Gucci sau mai stiu eu ce dar partea proasta e ca sint de ''baba'' si gestul in sine , totusi.Niciodata in viata mea nu am facut cadou de ziua lui\ei sau de ocazii speciale chestii purtate , mi se pare de-o grosolanie crasa.
Dar...nici nu stiu cum sa reactinez ca e super suparacioasa...si comenteaza..si mai bine le iau le tin acolo si nu le port si gata.
Oricum subiect de coma.Felicitari celei care l-a deschis!!
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by mess0804quote:
Originally posted by corap
bey, cel mai neinspirat cadou nu e cadoul... ci lipsa lui
Mai... ce mai nimerit
si pe mine...cadourile de la sot se cumpara numai cu mine de fata. Este cemi doresc, dar vreau sa-l vad pe el ca face unul din proprie initiativa neeeeah.
de mos Nicolae iam facut cadou o agenda cu un pix (de marca, nu 50 centi de la taraba) lui ia picat fata, dar i-am dato cu un scop sasi noteze in ea lucrurile importante , sa nu le uite , sa nu se mai crizeze cand isi da seama ca trebuie resetat telefonul si-si pierde nr. de telefon din agenda, deci iam oferit-o cu un scop anume.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by sovietica
Eu am primit acum vreo 3 saptamani de la niste prieteni, cand toti stiu ca sunt gravi si burtica e evidenta deja, o carte despre infertilitatea in cuplu. Mentionez ca am ramas insarcinata de la prima incercare.
Si mi-ar place sa vina sa posteze si o colega de odisee care are un mare talent al povestirii, sa spuna ea cum si-a gasit la soacra sub brad cadoul de craciun un colac de WC cu urarea scrisa "C*care placuta" Ea cu bun simt l-a pitit fara sa faca valva, iar soacra l-a gasit si l-a aranjat la loc sub brad!
Va pup, si va incurajez sa postati fara jena, ne mai veselim si noi!
sovi 21+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
addya spune:
sa va povestesc si eu
nu despre cel mai neinspirat cadou primit ca n-are rost, am si eu soacra si asta spune multe, ci despre cel mai neinspirat cadou pe care l-am facut...
victima: baiatul meu de 2 anisori...
fi-miu e mare fan pisica.le iubeste de nu mai poate, pe afara daca vede una e lesinat tot..in fine, amor mare. Acum vreo 3 saptamani ajungem prin Auchan sa cautam un cadou pt un nepotel, si la jucarii erau pisicile de la FurReal, alea care arata ca o pisica de angora marime naturala, jurai ca sunt vii, erau bagate in cutii si puse in try mode, mieunau, clipeau, dadeau din urechi...fi-miu se repede si inhata o cutie, statea pe jos in auchan si pupa cutia si o strangea in brate, era in culmea extazului. Pun eu bot la ta-su, scoate sotzu cardu, plateste 2 mil pe oratania aia, fi-miu nu-i dadea drumul cutiei, ne-am luptat la casa sa i-o luam din brate, pisica mieuna, fi-miu zbiera...
ajungem acasa, si da-i lupe la 2 maini sa scoatem aratarea din cutie, ca era super ambalata. fi-miu tzopaia si canta si aplauda sa-i dam mai repede pisica. Totul a durat 2 sce, pana cand s-a prins ca nu e reala. A aruncat-o pe jos si s-a uitat la mine intr-un fel...apoi s-a dus si s-a luat o masinuta si a plecat in dormitor sa se joace. Nu s-a mai atins de ea, desi eu tot incerc sa ma joc eu, sa-i atrag atentia asupra ei...
Acum zace aratarea in sufragerie si miauna, iar ta-su mi-a comunicat ca asta e cadoul meu de mos...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
manumanu spune:
quote:
Originally posted by addya
sa va povestesc si eu
nu despre cel mai neinspirat cadou primit ca n-are rost, am si eu soacra si asta spune multe, ci despre cel mai neinspirat cadou pe care l-am facut...
victima: baiatul meu de 2 anisori...
fi-miu e mare fan pisica.le iubeste de nu mai poate, pe afara daca vede una e lesinat tot..in fine, amor mare. Acum vreo 3 saptamani ajungem prin Auchan sa cautam un cadou pt un nepotel, si la jucarii erau pisicile de la FurReal, alea care arata ca o pisica de angora marime naturala, jurai ca sunt vii, erau bagate in cutii si puse in try mode, mieunau, clipeau, dadeau din urechi...fi-miu se repede si inhata o cutie, statea pe jos in auchan si pupa cutia si o strangea in brate, era in culmea extazului. Pun eu bot la ta-su, scoate sotzu cardu, plateste 2 mil pe oratania aia, fi-miu nu-i dadea drumul cutiei, ne-am luptat la casa sa i-o luam din brate, pisica mieuna, fi-miu zbiera...
ajungem acasa, si da-i lupe la 2 maini sa scoatem aratarea din cutie, ca era super ambalata. fi-miu tzopaia si canta si aplauda sa-i dam mai repede pisica. Totul a durat 2 sce, pana cand s-a prins ca nu e reala. A aruncat-o pe jos si s-a uitat la mine intr-un fel...apoi s-a dus si s-a luat o masinuta si a plecat in dormitor sa se joace. Nu s-a mai atins de ea, desi eu tot incerc sa ma joc eu, sa-i atrag atentia asupra ei...
Acum zace aratarea in sufragerie si miauna, iar ta-su mi-a comunicat ca asta e cadoul meu de mos...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet