Cel mai neinspirat cadou

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Addya matza aia si noi o avem de la Mos Nicolae tot asa ca nu se mai putea
Hai may , si chiar nu mai vrea sa se joace cu ea?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by addya

Acum zace aratarea in sufragerie si miauna, iar ta-su mi-a comunicat ca asta e cadoul meu de mos...

Te-ai scos:-))) S-o stapinesti sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

las' ca vecina mea a patit-o cu poneiul ala urias, de-i fac astia reclama la minimax si costa si o caruta de bani!!! i l-au luat fetitzei si s-a pus bietul copil pe plansete, ca e mare si o sperie, ca a rontait-o de degete!!!pan' la urma a zis ca-l vor da nepotului, de Craciun. aia s-au pus pe speriat tot neamul:))

alexutza 4 ani + si 23 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by addya

sa va povestesc si eu
nu despre cel mai neinspirat cadou primit ca n-are rost, am si eu soacra si asta spune multe, ci despre cel mai neinspirat cadou pe care l-am facut...
victima: baiatul meu de 2 anisori...
fi-miu e mare fan pisica.le iubeste de nu mai poate, pe afara daca vede una e lesinat tot..in fine, amor mare. Acum vreo 3 saptamani ajungem prin Auchan sa cautam un cadou pt un nepotel, si la jucarii erau pisicile de la FurReal, alea care arata ca o pisica de angora marime naturala, jurai ca sunt vii, erau bagate in cutii si puse in try mode, mieunau, clipeau, dadeau din urechi...fi-miu se repede si inhata o cutie, statea pe jos in auchan si pupa cutia si o strangea in brate, era in culmea extazului. Pun eu bot la ta-su, scoate sotzu cardu, plateste 2 mil pe oratania aia, fi-miu nu-i dadea drumul cutiei, ne-am luptat la casa sa i-o luam din brate, pisica mieuna, fi-miu zbiera...
ajungem acasa, si da-i lupe la 2 maini sa scoatem aratarea din cutie, ca era super ambalata. fi-miu tzopaia si canta si aplauda sa-i dam mai repede pisica. Totul a durat 2 sce, pana cand s-a prins ca nu e reala. A aruncat-o pe jos si s-a uitat la mine intr-un fel...apoi s-a dus si s-a luat o masinuta si a plecat in dormitor sa se joace. Nu s-a mai atins de ea, desi eu tot incerc sa ma joc eu, sa-i atrag atentia asupra ei...
Acum zace aratarea in sufragerie si miauna, iar ta-su mi-a comunicat ca asta e cadoul meu de mos...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Adina, si noi am patit la fel, dar cu "Arca lui Noe", care nu a costat 2 mil, ce-i drept, dar la fel, plansete, urlete si acasa nu l-a mai interesat. Ne jucam noi cu ea.

Imi pare rau ca asta e cadoul tau de Craciun, dar poate cine stie, vine totusi mosul cu altceva, nu?

P.S. Si eu tot un Razvan nazdravan am!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Doamneeeeeeeeee, Addya, cat am mai ras!!! Super frumos ai povestit.

Si faza cu poneiul a fost super.

Dupa preferintele mele topul "cel mai neinspirat cadou" arata asa:

1. cartea "ritualuri funerare" (desi nu e amuzant deloc si cred ca eu o dadeam pe usa afara sau ii tranteam cu cadoul in cap)
2. peria de WC
3. chilotzi de dama de la bona pt kupil

Elara
25+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

va rog sa nu uitat sa treceti in top si lighean+spagehe si tricourile purtate sau parfumul barbatesc pt.o femeie

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Primul cadou de la sot,abia ma mutasem la el,necasatoriti fiind, a fost un mop cu galeata de rigoare..........avea caine lup in casa,noi la munca si se mai intamplau accidente si i-a fost mila cred de manusitele mele.
O matusa de-a sotului(ca soacra n-am)mi-a daruit la primarie,cand ne-am cununat si un odorizant de camera.....insa intre timp varuisem iar cainele era de juma de an la tara in curte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Addya tu ti-ai cumparat matza. acuma urmeaza sa cumperi copilului una

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Eu am o mare slabiciune pe care toti cei care imi sunt prieteni mai apropiati o stiu: chestiile de se pun in apa de baie. Ca e sare de baie, ca e ulei parfumat, perle, bile efervescente, saculetzi cu plante aromate ... orice, sunt topita dupa ele!

Eh, la un moment dat iubitul meu din acea perioada soseste de ziua mea cu un port fard mic si cam urat. Ma uit luuung si omu imi spune mandru de el sa-l deschid. Deschid si dau peste doua pungulitze din musama argintie, stranse la gat cu un snur auriu cu floricele de plastic pe el si care contineau niste bilutze. Il intreb ce va sa zica znamenia si aflu ca i-a povestit mamei lui despre pasiunea mea cu ingredientele de baie si ca aia mi-a facut rost, taaaare greu, de pungulitzele respective sa mi le aduca el cadou. Dupa ce a plecat incerc sa deschid pungulitza, nimic. Tai cu greu snurul de la gat iar substanta dinauntru nu parea deloc ceva de natura cosmetica . Las balta chestiunea cu gandul ca nu le stiu pe toate iar cadoul o fi ceva nemaintalnit. Bine ca nu am facut baie cu el .... dupa vreo 2 saptamani vad la matusa mea in dulap chestii asemanatoare. O intreb ce sunt si aflu: naftalina antimoli cu aroma de lavanda

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Poate fac bine la reumatism sau sunt anticelulitice!

Mergi la inceput