FIV in Ungaria 29
Raspunsuri - Pagina 7
leny2007 spune:
SARBATORI FERICITEDin partea mea multe bucurii si multi frumosi si sanatosi,la toate fetele
crisis81 spune:
Cu multa intarziere spun si eu LA MULTI ANI !!! pentru toti cei care poarta numele St. Stefan.
Nu prea e activitate p'aici da' las' ca ne revenim noi dupa anu' nou, nu?
pentru toate fetele de la mine si de la unguru
Sarbatori fericite!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze, amintiri, etc...
camisv spune:
Sa aveti un an nou cu multe impliniri cu sanatate si bucurii! Pentru fetele care au deja bebelusi sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna de tot ce aveti, cele care inca mai viseaza, sa li se implineasca visul cat mai repede. Fie ca 2008 sa fie anul cu cei mai multi bebelusi doriti!
Nu am mai scris in ultimul timp, dar m-am bucurat pentru reusitele voastre si m-am intristat pentru nereusite. Eu vreau sa fac FIV2 la anul prin februarie-aprilie. Cum mai este cu programarile la dr. Zadori? Cam prin ce luna s-a ajuns? Bineinteles ca o sa-i scriu un mail, dar ma gandeam daca deja nu-i prea tarziu!!! Astept sa treaca anul nou si sa ma apuc de analize, caci cele vechi nu cred ca mai sunt bune. Pentru fetele din TM: la cine ati facut testul papanicolau si daca ati cerut explicit anumite analize (gen clamydia) sau se fac implicit? M-am uitat pe buletinul vechi,facut la dr. Olaru, si sunt trecute toate, dar ma intreb daca chiar mi le-a facut.
Uite cum am profitat ca nu prea este activitate pe aici si m-am intins eu la povesti
si multe, multe impliniri
andicu spune:
Va pupam si noi de la COnstantia si uram La multi ani pt ieri Stefanilor si Stefaniilor!!
Sper ca ati petrecut frumos de Craciun si ca v-a adus Mosul daruri multe si voie buna!
Noi am implinit ieri 6 luni si suntem tare mandri ca stam aproape singuri in fundulet!
Daca vreti sa vedeti ce cadou ne-a lasat Mosul sub brad anul asta, va poftesc sa vizionati pozele de la semnatura!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi
daniela76 spune:
La multi ani si Sarbatori fericite de la Alexandra si Dana
Va pupam si va dorim un an nou fericit , cu multe impliniri si cu multi ....
Noi am fost la munte de craciun, ne-am dat cu sania , a venit si mosu' cand am timp va pun si poze ...
poze cu noi
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
ioana_p76 spune:
Acum la sfarsit de an, noi avem noutati, am facut operatie de varicocel si speram sa vedem ceva imbunatatiri cam dupa 6 luni. Deci fiv-ul il mai amanam sau poate n-o sa-l mai facem deloc
Oricum, chiar daca deocamdata nu mai fac fiv in Ungaria, o sa mai intru poate mai rar, dar nu va uit eu.
Andicu foarte frumoase pozele de la primul Craciun al lui Filip!
Dragele mele, va doresc ca Noul An care vine sa va aduca numai bucurii si sa ni se implineasca tuturor dorinta cea mai mare!
Va pe toate si va doresc numai reusite in Noul An 2008!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Animalutele de Craciun
irlandeza spune:
Andicu, am vazut pozele cu Filip, e superb. Asta da cadou de Craciun lasat de Mosu'. Sa aveti mult noroc si sanatate.
P.S. Si ce silueta ai .......mama-mama.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 4 zile ?!?!
andicu spune:
Ioana, inteleg ca sotul tau s-a operat, deci refacere rapida si multa sanatate! si sa dea Domnul ca la anul sa te vedem cu bebe in burtica! Sarbatori fericite si tie si un 2008 cum n-a mai fost de frumos!
Oauu, Irlandeza, ce putin mai ai!! tie iti aduce Anul Nou ce n-a adus inca Mosul! iti doresc nastere usoara si o printesa sanatoasa, grasuna si mancioasa! cat despre silueta...Filip a fost cel care m-a adus la silueta asta!
tuturor si UN AN NOU FERICIT, cu multa sanatate, bucurii si mai ales, cu multe burtici de "unguroaice" si nu numai!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Primul Craciun
Cum crestem noi
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by andicu
Oauu, Irlandeza, ce putin mai ai!! tie iti aduce Anul Nou ce n-a adus inca Mosul! iti doresc nastere usoara si o printesa sanatoasa, grasuna si mancioasa! cat despre silueta...Filip a fost cel care m-a adus la silueta asta!
Speram sa astepte noul an. Deocamdata nu da semne ca ar vrea sa vina pe lume. Probabil vrea an rotund, 2008.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
39+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 4 zile ?!?!
sunshine4ever spune:
LA MULTI ANI si din partea mea si fie ca anul sa ni implineasca ceea mai mare dorinta de a deveni mamici pe toate
in asteptarea unui ingeras