Nasterea la Medlife ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 8
clauclau spune:
Totulii, este superba povestea ta! Fiecare mamica merita o asa frumoasa poveste a nasterii.
Sa-ti traiasca puiul si sa aiba o viata frumoasa , cu sanatate si numai impliniri.
Bravo mamico!
CLAU 29 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Lala_D spune:
Ma numesc Andrei Radu , puiut de ANKA.SAN si mi-am facut debutul azi la 14.26. am luat si primul meu 10 si am 51 de cm si 2880 gr !
Felicitari Anca , refacere grabnica si bine ai venit Andrei ! Multa sanatate si noroc in viata !
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
totulii spune:
felicitari anca1111111111111111111111111111111111111111111111
sa-ti traiasca puiulsi sa fiti sanatosi
2 saptamani si jumatate
luny spune:
Felicitari, ANCA, refacere rapida si bebe papacios, sa fie sanatos si norocos!
totulii, a fost una dintre cele mai emotionante povestiri pe care le-am citit, ai scris-o atat de frumos...sa-ti traiasca si sa dea DD sa avem parte toate de asemenea fericire dusa la capat cu bine! Pupici!
Luny, in 27+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Jackie spune:
Felicitari ANKA.Sa-ti traiasca puiul!
Doamne, s-a umplut pe aici de proaspete mamici!!! Sarbatori minunate pentru toate.
Minunata povestea ta, Totulii. Sa ai numai bucurii de acum incolo.
Multumim pentru povestea amanuntita. Este o mare incurajare. Eu am bifat deja o nastere, la stat, si - desi n-am fost rau tratata - nu-mi pot imagina un loc unde sa se ocupe lumea de tine si de puiut asa de frumos.
Jackie
inuta12 spune:
Felicitari Anka..sanatate tie si bebicului
Toulli, am citit cu sufletul incarcat de emotie povestea nasterii. Minunata. Felicitari si un bebic sanatos, mancacios si fara colicei...
am 32 saptamani
iubu77 spune:
Totulii
Nu e de ras cu 100ml..Eu zic ca e ff bine..Orice ml conteaza pentru bebe..Oricum el nu are cum sa manance 100ml la o masa..e prea mult acum..sau asta e pe zi? Oricat ar fi..e fff bun pentru bebe..Ia anticorpi de la tine ceea ce e ff important..
Insista cu alaptatul.. E mai greu la inceput
softurela spune:
quote:
Originally posted by luny
Softurela, felicitari, sa-ti traiasca puiul!!!
Ce ma bucur ca a aparut cineva care a nascut normal cu dr. Popa, si eu tot cu ea voi nastemajoritatea fetelor fac cezariana, nu stim prea multe despre nasterea normala la Medlife, asa ca nu ne uita!
Te rog mult, cand ai timp si poti, povesteste-ne mai pe larg cum a fost, de cand ai venit in spital, etc...
Luny, in 27+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Povestea mea e foarte scurta ..pentru ca totul s-a intamplat relativ repede. Am ajuns la clinica cu contractii dureroase dar neregulate. Dureroase in masura suportabilitatii, depinde de fiecare.
Dupa epidurala, nici o durere..doar senzatia de a impinge. Dupa 5 min pe masa de nastere a aparut printesa mea de 3400 g. Epidurala mi-a luat orice durere, in schimb a pastrat o senzatie acuta de impingere.
In concluzie am avut un travaliu lung...24 ore, dar cu dureri la inceput usoare ..treptat au devenit mai dureroase...dar suportabile. Chiar destul de suportabile. Poate si optimismul cu care priveam travaliul a determinat ca totul sa para usor.
La clinica am fost inconjurata de multa atentie pe perioada travaliului si dupa. Cine trecea pe acolo, imi spunea ca nu am fata de femeie care naste...si asta chiar inainte de epidurala. Eu eram atat de fericita ca urmeaza sa-mi vad fetita incat nimic nu mai conta.
In concluzie
DURERI in travaliu = dureri menstruatie + dureri de oase;
DURERI in expulzie = 0.
Succes si priviti cu optimism nasterea, nu mai ascultati toate povestile de groaza. Fiecare femeie e diferita si daca medicii confirma ca copilul e asezat bine, dimensiunile bazinului permit cu usurinta trecerea lui...atunci nastere naturala. Daca sunt dubii atunci nu riscati.
Succes si daca vreti mai multe detalii va trimit pe PM
iubu77 spune:
Felicitari peoaspete mamici!!!
Meritati si voi un 10 mare mare...pt ca ati adus pe lume acesti bebelusi..
Refacere grabnica si mai asteptam impresii
totulii spune:
iubu bica al meu chiar papa 100 de ml la fiecare masa, adica la 3 ore, e prea mult?. el are 3 saptamani fara o zi, maine face 3.
se vede pe fata lui ca s-a implinit si a luat in greutate normal, adica nu este exagerat. el este un papacios dar totusi nu as vrea sa dea in extrema cealalta -sa fie prea gras.
2 saptamani si jumatate