Nasterea la Medlife ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 11
Lala_D spune:
Maine dimineata la 8 si eu merg la ultimul control la dr Popa. Sunt super curioasa cum este colul meu si daca sunt mai aproape de marea intalnire decat ma astept .
Tot maine voi vorbi si cu anestezistul.
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
Littlebig spune:
Multumesc frumos pentru incurajari si pentru urari, tuturor fetelor.
Am nascut azi dimineata la ora 9.04 un baietel blond de 2,950 kg, 50 cm care va purta numele Simon Sebastian DAVID.
Acum sunt la terapie intensiva si ma relaxez in fata acestui laptop pe care mi l-au pus ei la dispozitie. Dupa o zi atat de agitata, plina de evenimente noi si TELEFOANE (persoane care ma sunau sa-mi ureze La Multi Ani fara sa stie ca mai avem un sarbatorit in familie tot azi )......... au venit bunicii, vb mai tarziu
Asteptand barza!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Littlebig
Am nascut azi dimineata la ora 9.04 un baietel blond de 2,950 kg, 50 cm care va purta numele Simon Sebastian DAVID.
Acum sunt la terapie intensiva si ma relaxez in fata acestui laptop pe care mi l-au pus ei la dispozitie. Dupa o zi atat de agitata, plina de evenimente noi si TELEFOANE (persoane care ma sunau sa-mi ureze La Multi Ani fara sa stie ca mai avem un sarbatorit in familie tot azi )......... au venit bunicii, vb mai tarziu
Asteptand barza!
FELICITARI !!! SA FIE SANATOS SI NOROCOS !
La zuzele de ian -feb 2008 sunt o groaza de felicitari pentru tine atat pentru ziua ta cat si pentru micut .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by Littlebig
Asteptand barza!
Te felicit inca odata, te pup si pe tine, si pe puiul tau...vezi, daca ai venit la mine, te-ai molipsit cu scrisul din reanimare
Fug, plange piticuta...pupici multi, multi, multi...
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
luny spune:
Littlebig, ce tare esti, cu laptop-ul in brate!! Ce bine ca ni se pune la dispozitie, e tare buna ideea si util!!!
am venit si eu de la control, se pare ca placenta mea ar produce cam putin lichid, dar se va vedea mai bine la eco 3d din ianuarie...sper sa nu ma sperie Chitescu!
In rest, bebele meu e bine,creste, s-a asezat deja cu capul in jos, se pregateste sa vina la mine in brate! Pana acum, pot sa nasc normal, ce bine!!
Luny, in 27+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Littlebig spune:
Am schimbat si semnatura, am multumit si zuzelor de ian-feb, iar acum incheiem programul ca sa ne odihnim.
Littlebig spune:
....m-am chinuit cam mult sa scriu si am ratat mesajul de la Vali.
Multumesc inca o data pt felicitari si pupici multi si tie si printesei tale.
totulii spune:
draga littlebig sa-ti traisca pupiul si sa fiti amandoi sanatosi. va pupam cu drag intre doua alaptari si un schimbat de scutec
vaaaalllllliiii sa-ti traiasca puiutul este nespus de dragalas, abia astept sa vad ce spune fiu-miu de ea?
va pupam si voi duuuulllce
http://good-times.webshots.com/album/561719328ErsZNm
2 saptamani si jumatate
DanutaD spune:
La multi ani Littlebig si felicitari! Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Asa da sarbatoare in fiecare an!
38+
iubu77 spune:
Littlebig felicitari pentru bebe!!!
Sanatate multa si refacere grabnica!!!
Ce se mai inmultesc mamicile de Medlife..Cum a fost nasterea? A fost totul ok? Personalul?Medicul.. Asteptam impresii
Pupici
Inutza poti cere trimitere.Esti gravida si ai nevoie de analize.Cere la medicul de familie