Nasterea la Medlife ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 10
mariavaleria spune:
La multi ani Littlebig!!!
Sa fii sanatoasa si tu si puiul ce-l vei aduce pe lume intr-o zi atat de speciala! Sa fii curajoasa, puternica si cu zambetul pe buze, ca incepand de maine pt tot restul vietii tale vei sarbatori de 2 ori!
Asteptam un semn de la tine cand te vei simti in stare.
Dumnezeu sa va aibe in paza!
Maria Valeria mami de bebe Vladimir Ioan
AMR 8 zile
luny spune:
Littlebig, azi?? Sa fie intr-un ceas bun, LA MULTI ANI, si tie si puiutului tau!!!
Succes, curaj si abia astept sa ne spui ca toate au fost bine si esti cu bebe acasa!
Luny, in 27+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Littlebig
Am fost la ecograf, apoi la medic sa vada rezultatele.
CONCLUZIA: Maine dimineata 20.12.2007 (chiar de ziua mea) ora 9.00 avem programata cezariana. Bebita risca daca mai ramane acolo.
Asa ca, se pare ca voi primi un cadou nepretuit de ziua mea. Chiar daca as fi planificat asta cred ca nu mi-ar fi iesit.
Maine implinim 38 sapt.
Asteptand barza!
FELICITARI !!! NASTERE USOARA ! CE FRUMOS CADOU DE ZIUA TA !
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!
Andrada79 spune:
Felicitari Littlebig si La Multi Ani!
Nastere usoara!!!
http://bd.lilypie.com/QVeNp2.png
mami_papatot spune:
Littlebig cu asa un cadou de ziua ta, urarile sunt de prisos...cu toate astea, va doresc amandorura sanatate multa si toti Ingerii Craciunului sa va aiba in paza!
mami_papatot 24+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
vali_delide spune:
Felicitari,nastere usoara si multa sanatate si tie, Littlebig , si bebitei...curaj si refacere rapida...
La multi ani!
Salutare tuturor.
nu am citit mai nimic din urma, stiu doar ca a nascut Anka...felicitari si sanatate.
Lala, cred ca tu urmezi,nu? Iti tin pumnii si tie, si celorlalte fete care sunt la rand.
Cu siguranta cu unele dintre voi nu ma voi mai "citi" prea curand, din lipsa de timp, asa ca va doresc de pe acum sarbatori fericite si numai bucurii.
Din pacate noi nu avem un program facut, inca, asa ca dorm, mananc, traiesc pe apucate
Cu poveste, va rog, mai amanati-ma, incerc sa scriu la ea, dar "micuta dictatoare" nu prea vrea sa ma lase sa termin.
In schimb, am reusit sa pun poze cu ea...le gasiti la semnatura.
Va pupic pe toate, mi-e tare dor de voi...fug, s-a trezit
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
manu-gama spune:
Buna fetelor!
Eu nu am reusit sa mai intru de ceva timp, insa in dimineata asta am citit tot ce ati scris voi. Sunt multe noutati... Au aparut 3 bebelusi, 4 daca ma gandesc ca Littlebig avea programata cezariana azi dimineata la 9. Felicitari proaspetelor mamici, copii sanatosi, voiosi si mancaciosi.
Mie mi-a aparut o alergie pe burtica si vreau sa va intreb daca vreuna dintre voi s-a confruntat cu asa ceva. Maine am programare la dr. Mirela Popa sunt curioasa ce o sa-mi spuna. Am intrebat si doctorul care mi-a facut ecografia acum cateva zile si doctorita de la policlinica ELias si mi-au zis ca este de la sarcina, sa dau cu alcool mentolat si ca nu o sa-mi treaca decat dupa nastere... Insa pe mine a inceput sa ma deranjeze pentru ca am mancarimi.
Manu 33 saptamani
luny spune:
Vali, ai o fetita superba, sa fie sanatoasa si norocoasa!!
Manu, nu am avut asa iritatie, dar inca e micutza burtica mea, chiar sunt curioasa ce o sa-ti spuna dr Popa!
Si eu ma duc azi la control, ultimul la doctorita de la Cantacuzino, si din ianuarie, la Medlife la dr. Popa, cu acte-n regula!
Luny, in 27+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
manu-gama spune:
Vali am vazut pozele cu micuta ta. E tare frumusica... Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Manu 33 saptamani
Jackie spune:
Vali, sa-ti traiasca fata....tare draguta!!
Little big, felicitari pentru super-cadou...
Manu-gama, eu personal nu am asa problema, insa prietena mea s-a chinuit toata sarcina cu o iritatie insotita de mincarimi si medicii la fel i-au spus...ca trece dupa ce naste. Rabdare multa!!
Jackie