Mamici de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
kristinik spune:
Pupici la burticutze!!!!
Azi l-am vazut pe bebe Ce dragut era.... A fost si tati cu mine!!!! Avea niste ochi . A fost prima lui intalnire la eco cu bebe. Insa am uitat sa ii spun la dr ca vreau poze... si asa ca am ramas fara si de data asta..... Si nici nu s-a vazut inca ce culoare avem.... Ca statea cu piciorusele indoite si nu putea nenea dr sa vada. S-a tot uitat... dar nu se vedea. Si se mia si misca o gramada. Apoi s-a intor cu spatele la noi ca si cum nu mai vroia sa ne arate nimik.
A zis ca probabil e fetita, dar daca nu se vede bine se poate sa fie si baietel....Dr acesta nu are 3D dar cred ca la el o sa raman pana la urma, chiar daca va trebui sa mai astept pana voi sti ce carucior am, ce nume sa pun... care e oricum e decis deja in ambele cazuri. Urmatoarea eco a zis dr sa o facem peste 6 sapt. Mi se pare atat de muuuuult. Asta inseamna de abia la sfarsitul lui ianuarie.... Of of of ... Altfel, bebe e sanatos si ma bucur tare, se dezvolta frumos are cica femurul de 28,6mm e ok zice el... Mi-a scris acolo la placenta grad 0.. Adica.. cum ? Ca am uitat sa mai intreb. Banuiesc ca e gradul de maturare al placentei. Eu zic ca e de bine, nu?
kristinik spune:
A si eu am maine petrecerea de la servici... Dar nu ma voi imbraca prea elegant. niste colantisi o bluzita mai lunga dragutzica .. si cam atata ca... am o scuza, sunt . Si eu am avut o perioada cand ma simteam tare... deprimata.. nu mai por tocuri, nu mai port haine prea mulate.. nu mai mai poimbraca cu porice... nu mai sunt sexy... imi cade parul .. si tot asa.
Acum mi-a trecut. Ma simt mai bine mai ales ca a mai crescut si burtica si se vede ca nu sunt grasa ci doar burticoasa... . Ieri am fost si la coafor.... m-am tuns putin si imi sta bine. Nu ca zic eu, dar am primit la complimente de la colege si colegi de mi s-a urcat la cap deja.
Gata ca am scis o gramada.
elena_g spune:
Buna seara din nou mamicilor si de ce nu puilor!Poate nu procedez chiar asa cum ar trebui pt ca sunt straina de regulile acestui forum cu toate ca va citesc din octombrie.....spuneti-mi va rog ...daca vreuna dintre voi a facut ecografie la 13 saptamani cum arata capusorul bebelului?Compact sau cu mici spatii(puncte) negre...ceea ce stiu ca inseamna ceva lichid.Am mai scris despre ceea ce mi s-a zis la ecografie de catre dr.mea lucru infirmat la morfologia fetala.Tot caut pe net poze de la ecogarfie cu alti bebei de 13 sapt.Va multumesc!
YLARI spune:
quote:
Originally posted by elena_g
Buna seara din nou mamicilor si de ce nu puilor!Poate nu procedez chiar asa cum ar trebui pt ca sunt straina de regulile acestui forum cu toate ca va citesc din octombrie.....spuneti-mi va rog ...daca vreuna dintre voi a facut ecografie la 13 saptamani cum arata capusorul bebelului?Compact sau cu mici spatii(puncte) negre...ceea ce stiu ca inseamna ceva lichid.Am mai scris despre ceea ce mi s-a zis la ecografie de catre dr.mea lucru infirmat la morfologia fetala.Tot caut pe net poze de la ecogarfie cu alti bebei de 13 sapt.Va multumesc!
Dragutza, iti raspund cu toate ca practic nu e un raspuns, dar sa nu simti ca nu iti raspunde nimeni... Eu oricum ma uit ca vitzica la poarta noua la ecografii. Adica ii vad capshorul, manutele, coloana, etc... dar sincer nu stiu cum ar trebuie sa se vada caputzul, ce inseamna compact. Mie mi-a zis ca e ok... si parca pe alocuri e si cu negru... este ca un cerc pe care se vede trasat diametrul (delimitarea dintre cele 2 emisfere cerebrale) dar in rest, m-ai pierdut. se mai vad si chestii albe, si chestii intunecate, dar nu stiu ce e...
Pup fata!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
gabitzam spune:
Elena, nu-ti face griji ca te-ai abate de la cine stie ce reguli, ca nu e cazul Poti scrie oricand vrei si te poti alatura oricand grupului.
Eu am facut chiar ieri ecografia de 13 saptamani, dar daca ma crezi parca n-am bagat de seama chestia asta, daca era compact sau cu puncte, ca-l tot sucea ecografistul pe toate partile, iar la eco 2D imaginea oricum nu e prea clara.
Am facut rapid o cautare pe google dupa "ultrasound 13 weeks" si am gasit mai multe site-uri cu poze de la ecografii:
http://pregnancy.about.com/cs/ultrasounds/l/blusweek13.htm
http://pregnancy.about.com/cs/ultrasounds/l/blus2a.htm
http://pregnancyandbaby.com/read/Pregnancy_Ultrasound_Gallery/Week_13/index.htm
Si sunt sigura ca sunt si altele.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
SilviaPop spune:
la mine arata de zici ca avea par. la 13 sapt si 3D. dar de atunci am mai facut vo 10 echografii si nu mi-a zis nimeni nimic de nici un lichid
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
elena_g spune:
Va multumesc mult pt raspunsuri...poate si eu m-as fi uitat exact ca tine daca nu mi s-ar fi atras atentia de catre dr.asupra acelor zone.Va zic sincer ca am imbatranit 5 ani intr-o singura noapte.Mi-a zis ca acele zone intunecate inseamna lichid si ca din punctul ei de vedere nu ar trebui sa fie atat de vizibile...mi-a facut o scurta trimitere catre hidrocefalie...am inlemnit.A doua zi am facut morfologia fetala la care mi s-a infirmat tot ceea ce imi spusese dr.mea ...puiul meu fiind perfect normal.Dar ce am remarcat in cele consemnate de medic(speriata fiind si de cele spuse de dr.mea)e ca in dreptul cerebelului scrie...nevizualizat.Mi- a tot zis cand faceam ecografia ca nu vrea deloc sa colaboreze...adica nu se intorcea puiul deloc...Va dati seama ca nu imi gasesc linistea pana la 21 de saptamani cand voi face o noua morf.fetala.De aceea mi-am si facut curaj sa va scriu...am intrat asa intr-o faza uratica si ma agat de orice.Vreau ca "piscotel"sa fie bine.
gabitzam spune:
Elena, m-am uitat la pozele alea unde ti-am facut trimitere, nicaieri capusorul nu se vede compact, e tot plin de pete. Mi-e teama ca doctorita aia te-a supus unui stres inutil, care mai mult rau iti face. Daca te linisteste, impartaseste aici cu noi ce vrei, sunt si alte mamici cu temerile lor, incercam sa ne sprijinim reciproc, pentru ca ne intelegem exact una pe alta. Hai, curaj si capul sus! O sa ai un bebe perfect!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elena_g spune:
Gabitzam....mersi mult de incurajari.Da ..asa imi zic si eu la fiecare 5 minute ....ca o sa fie un bebe perfect..sa dea D-zeu sa fie asa la mine si la toate mamicile....Am facut si dublu test asa cum v-am spus deoarece incapatanatul meu nu a vrut sa se intoarca si medicul nu i-a putut masura pliul nucal.Pe 18 trebuie sa iau rezultatul.
Asa ma gandeam si eu ca nu stiu capusorul carui bebel se vede compact...ce am mai vazut si eu chiar la 16,17 saptamani tot au acele pete negre...dr.a zis ca i-au parut prea mari si ca in mod normal nu ar fi trebuit sa le poata masura....Of...ceva ,ceva o fi vazut ea ..sau sigur stie mai mult decat mine...dar despre hidrocefalie am citit ca nici nu se poate vorbi la 13 saptamani.Va multumesc mult,va pup,noapte buna....o sa scriu maine de la birou.