Mamici de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
MsBB spune:
Apropo de cadouri hihihi si bebelina mea a primit primul ei cadou. Un ursulet frumos hihihih abia astept ziua sa o vad cum se joaca cu el .
AHHHHH si daca tot se apropie Craciunul... pot sa-mi zic si eu cu glas tare ( in fine tastat tare ) dorinta? Vreau si eu sa o simt pe bebelinaaaaaaaa. A si greturile sa dispara ... gata ... deocamdata hihih
Mai pun si lacat la gura ( degete ) ca deja am postat de v-am ametit.
Va pupic!
Adri 17+ , posibil
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
leeloo2004 spune:
MsBB - nici tu nu ai simtit inca bb-le? Credeam ca sunt singura, si eu mai sunt si la al doilea... oricum pentru linistea mea sufleteasca ma duc diseara la ecograf ca sa vad ca bb e ok, asa ca tineti-mi pumnii!
Miine dimineata imi iau si rezultatul la TT - am si cu asta emotii...
Gabriela 16+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Victoria_mami spune:
Multumesc ptr. urari!
MissBB, se pare ca avem aceeasi dorinta de Craciun!
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
MsBB spune:
Nu inca, leeloo2004, cred ca ai nostri sunt un pic mai economi , isi pastreaza energia pt cand or sa ne vada hihihi sa ne arate atunci dansul fericirii ca suntem impreuna.
Desiree2002 sper ca Moshul ne asculta rugamintile .
Sincera sa fiu , eu nu ma opri din visare , ma gandesc deja cum va fi primul Craciun cu BB hihihih
Adri 17+ , posibil
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
mihaser spune:
salut!
gabitzam stiu ca pe baietelul tau asa il cheama...la ultimul eco mi-a spus dr ca daca o sa se dezvolte tot asa o sa nasc pe 25 mai...deci coincidenta nu se opreste doar la nume Doamne ajuta sa mearga totul bine cu sarcina, iar lui bebele meu Stefan sper sa-i placa numele...el beneficiaza de mai multe cadouri de sarbatori ca o sa aiba si nume de sfant.
Ma bucur ca vor fi mai multi Stefani printre ghiocei, desi tati era stresat de diacritica, eu ca o sa creada lumea ca e din Moldova..pana la urma cred ca Stefi o sa fie...Asa ca numele mele alese din liceu Andrei si Maria o sa raman nefolosite...Ca sa vedeti ce ironie, totusi takes two to tango! Daca nu vrea tati...oricum el merge la primarie.
Am vazut filmul cu Pooh si m-am mai inveselit....sper ca asta sa fie prima noapte fara cosmaruri dupa cosmar.
Mie nu imi e frica de triplutest...l-am facut si la primul baiat...mie teama ca va trebui sa fac amnio si nu prea vreau ca am citit destule...parca nu mai ma tine inima si pentru aia!
Eu l-am simit bine pe bb la 15 saptamani...bineinteles ca acum asta e un motiv in plus de stres....ma tot gandesc ca daca a suferit din cauza varicelei si de aia a miscat asa vizibil. Dar totusi il simtam putin cum tzopaia chiar inainte de a lua varicela...
Cat despre cum arata bebe...eu i-am vazut bine fata la eco de 22-23 de saptamani morfofetala...Eram la cel mai bun eco din Timi, insa nu era 4d...Am facut si filmulete atunci cu mana, cu urechea, cu fata...ma mir cum nu ne-a dat dr afara din cabinet ca noi stateam sa filmam in timp ce ne facea eco! Asa placere imi face sa imi amintesc..era un falcos de pe atunci si rotund la fata...Atunci am aflat si ce sex are
Va pup! Stati linistite ca toti bebelusii sunt frumosi si seamana bine intre ei...noi dupa haine ii mai deosebeam in maternitate! si dupa nr. normal
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
simonacip spune:
Andreea misto hainutele Eu deocamdata ma multumesc cu ce mi-am luat ...am vreo 6 bluzite de graviduta, am pantaloni de gravida, dar ma incap inca si 2 perechi dintr-ai mei.La mine a crescut burta foarte mult, nu-mi dau seama sa ma fi ingrasat prea tare in rest.
Fetele la a doua sarcina, simt cumva ca au burta mai mare ca la prima?
Desiree, La Multi ANi!!!
Cleo, eu as incepe AMR-ul macar de la 30, daca nu chiar 36 implinite, cind bb se poate naste in siguranta...
Mie imi misca ceva de necrezut, destul de puternic si mult. E minunat!
David (10 nov 2004) si
Simona 20+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Buna seara, fetele frumoasele!!!!!
Deci: eu am fost in dimineata asta la analizele de trim 2. M-am descurcat eu si cu borcanele de pipi (am avut ocazia sa vad daca ma tin muschii - un mic exercitiu Keegal - nu stiu daca am scris corect)
Dupa aceea am tras o fuga pana in Dorobanti unde am avut un curs plictisitoooooooooooooor de management. Apoi m-am plimbat pana la Unirii, am cascat gura la cadouri, ala, bala, portocala. Dupa care am intrat la Mc Donald's (stiu, stiu, nu am voie junk-food, dar am poftit si eu, nu aruncati cu pietre). Al meu m-a sunat disperat toata ziua, cred ca nu prea i-a convenit ca am umblata asa belalie.
Doloress, merci de compliment, pup fata! Demonul nu ai cum sa il vezi ca e in creerii mei si ii place acolo, ma chinuie numai pe mine, de ce sa va chinui si eu pe voi? Dar sper sa il pun pe fuga zilele astea. Voi tineti-mi pumnii...
Luminel, cum a mers la IOMC? A mers repede? Erau multe gravidutze? Tin pumnii!!!!
Chinabulina, bravoooo, tine-o tot asa, zi-ne ce vrei tu, ce iti trece prin cap, ca inflorim si noi de o sa iasa ditamai ghiveciul!
Eu sper ca Bebeluna noastra sa semene cu iuby, ca io nu sunt asa o mare Diva (el in schimb e frumusel, ca deh, asa se intampla, unul trebuie sa fie mai urat, ha, ha, ha). Da, dar am si eu atuurile mele!!!
Fetelor, m-a intzepat azi sanul drept, si inca imi da junghiuri din cand in cand de imi vine sa urlu, simt durerea pana in gat si pana in degetele de la mana... De ieri v-am zis ca chestiile alea albe pe care le tot scotem din porii sfarcului (ma scuzati ca va vorbesc chiar asa in amanunt) au devenit mai moi, mai cremoase... Soacra-mea zice ca ar fi lapte (?????!!!!!) Pentru cine breeeeee? Deocamdata n-are cine sa pape laptic!!!!!!
In fineeeeee....
Va pup pe toate!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
gabitzam spune:
Am "crosetat" toata dupamiaza la o salata de beof. Tare-mi place, dar nu o fac mai des de 1-2 ori pe an. Ca tare imi e urat sa iau la tocat legumele, carnea, muraturile, sa fac maioneza, sa ornez... Am bagat-o la frigider, mi-a trecut si pofta. Dar nu pentru multa vreme :)
Sotul meu e la petreceres de sfarsit de an cu colegii de birou, dar nu cred ca se intoarce tarziu. Si nici nu iarta salata oricat de tarziu ar veni
Acum ma doare spatele de mor si Andrei nu ma prea slabeste...
Dimineata l-am dus la mall in Vitan sa-l vada pe Mos Craciun. I-a fost cam teama, nu s-a apropiat prea tare. Nu s-a lasat luat in brate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
Apropo de petrecerea de sfarsit de an, noua ne-a zis sefu' sa venim cu "rochia cu trena", auzi, tinuta de gala, zici ca lucrez la NASA... In fine, nu e asta problema , ci de unde imi iau eu o "rochie cu trena" de gravidutza... Fetelor, nu ma mai simt deloc sexi, nu imi plac hainele pe care le am, ma simt... gravida... Nu ar fi nici asta o problema, dar eu eram cu tocuri mereu - acum am o pereche de "ratze" in picioare... Pantalonii mei sunt "moartea pasiunii", etc, etc, etc... Gata!!!! Uuuuuuuuuuuf!
Va pup pe toate. Sunt in crize, m-a enervat motanul. Are o papusa de plus, un urs panda cu care face el love, si azi cand am venit de la servici, papusa asta era pe perna meaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! O tai bucatzi acum (pe papusa) dar inainte il bat pe motan cu ea!
Hhhhhhhhhhhhhhhh
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
alexuta75 spune:
Buna seara tuturor!
Simonacip, si eu am burta mai mare decat la prima sarcina. Si ma simt mai grea, obosesc mai repede. Si ma doare mai rau in partea de jos.
Dar mai avem putin si gata. Important e sa ducem sarcina la termen si sa nastem copii sanatosi.
Tot incerc sa pun poze dar nu reusesc. Cred ca sunt paralela cu tehnologia asta
Va pup pe toate.
18 sapt mami de Alexia (22.02.2004)