Mamici de mai-iunie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

am uitat sa va intreb voi ati impodobit bradul? Noi da, dar incepe sa se scuture... si l-am luat din real cu 100 RON rusine sa le fie. Aveti grija de unde va luati bradul.

Pipici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

DanaH, gata caruciorul roz la listuta .

Am modificat si datele pentru alinabc.

Bun venit si pentru Mariucu . Mai spune-ne despre tine. Cam cand ai DPN?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Sunt amarata fleasca. M-a sunat asistenta doctoritei care-mi urmareste sarcina ca a venit de la Medlife rezultatul de la dublu test. Si cica e cu risc. Nu mi-a zis nici un rezultat sau cifra prin telefon. Sa ma duc sa vorbesc cu doctorita sa-mi zica ea ce si cum.
Si uite cum stau eu cu ghimpele in inima acum

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Deschid imediat capitol nou.

Capitolul 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

MSBB...da am si auzit inainte sa merg la ea ca este buna..dar stii ca nici acum nu pot spune ca nu este.Ma gandesc ca mai bine iti zice ca i se pare ceva si sa se insele decat sa nu semnaleze ceva ce ar putea deveni grav mai tarziu.Eu nu cred ca nu este buna ...doar ca imi este teama sa ma mai duc...ma gandesc sa nu plec de fiecare data cu cate o temere......Iti dai seama ca si mintea mea functioneaza bizar dupa faza prin care am trecut.Dar...la recomandarea cuiva am fost in seara asta la dr.Dinu.Mi-a placut f.mult tipul...si ....bebica e super ok...dadea din manute,le-a dus la capusor...un pui nazdravan si sanatos in primul rand.Nici nu stiu ce sa fac ,sa ma duc si la Iordache...mai am un pic si iau la rand toti medicii din oras.Voi luati vitamine...mie acum mi-a dat sa iau Materna cu Seleniu si Tardyferon.Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by MsBB

[simonacip s-ar putea sa te bat la cap pt sfaturi daca ai asa experienta in bucatarie. Eu fac parte din categoria fetelor rasfatate de mami hihihih sau mai bine zis am fugit de mami cand era vb de gatit asa ca am experienta mai mult la catarat in copaci si jucat toate jocurile pamantului ahaha

Adri 18+ , posibil

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

MsBB, pai daca-i p'asa si eu fugeam de mama cit puteam cind era vorba de bucatarie, preferam sa maninc un borcan de dulceata in pat citind , dar cit timp am stat cu sotul la socru(mare bucatar),vreo 3 ani de zile, am mai prins din zbor una alta si mincarea pe care o fac eu e cu totul altfel decit cea pe care o face maica-mea. Dar nu mi-a placut niciodata sa ma incurc cu cineva prin bucatarie, asa ca nu am stat cine stie cit cu socramiu in bucatarie, isi facea singur marile mese, eu doar ma inspiram pe ici pe colo.

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput