Mamici de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
andreap spune:
Ref.la gatit...cand vor creste piticii,o sa gatiti
.Trebuie sa le dai mereu altceva,cel putin asa e la Maria.Plus nelipsita ciorba
.Inainte sa raman
cu BB 2 gateam mai des..acum simt asa o oboseala seara..o fac,dar mai rar si mai in sila.Am noroc ca sotul meu vine f.tarziu de obicei,deci mananca pe la munca,acasa mai mult..gusta.Ptr.fata insa,fac.
Va doresc o seara superba!
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
DanaH spune:
Buna, burtici!
Ma mai tineti minte? Nu am mai intrat de ceva vreme pe aici. Am avut multa traba la munca, acasa am de impachetat, munca la noua casa si tot asa.
Dar acum am un moment de respiro si am zis sa intru putin pe aici. evident ca nu am apucat sa citesc din urma; tare harnicute ati fost la scris. parca am vazut niste fete noi (bine ati venit, o sarcina usoara si bebei sanatosi!), parca am vazut ceva fete plangandu-se de kg (nu e bai, sanatosi sa fie copilasii, ca le dam noi jos cu ceva vointa si mai mult efort).
am vazut si mamici ingrijorate de rezultatele testelor. mie mi se pare ca testele astea sunt mai mult facute sa ne streseze decat sa ne linsteasca. dar eu zic sa le refaceti si sa fiti optimiste. si nu in ultimul rand, sa va ascultati instinctul vostru de mama (chiar si in devenire).
alra, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta, dar imi place atitudinea ta optimista. sper sa te vedem din nou cat mai curand la odisee.
am vazut si fete care se plangeau ca nu stiu sa gateasca. nici eu nu stiam pana am ajuns aici. primeam in fiecare weekend pachet si de la mama si de la soacra, iar noi nici nu apucam sa terminam mancaream, de ce as mai fi gatit eu? dar aici... s-a cam schimabt problema. am invatat mai prin telefon, mai de pe internet si acum am ajuns sa fac mancaruri la fel de bune (unele, nu toate, recunosc) decat mamele. singura problema este timpul. oricum nu apuca sa gatesc decat in weekend. in timpul saptamanii... numai pt alexandru daca i se termina supa (singura mancare gatita pe care o mananca el; dar i-o fac mai densa, cu multe legume, cu ou si eu sunt multumita daca mancanca zilnic portia).
cam atat imi amintesc din ce am citit pe diagonala.
imi pare rau ca nu pot da mai multe sfaturi, ca nu pot raspunde fiecarei fete in parte. memoria si timpul, bata-le-ar vina.
haideti ca trimti mesajul asta si va mai povestesc si despre noi.
Dana 
MsBB spune:
alinabc Sa-ti traiasca fetita si sa ii dea D-zeu un fratior sanatos sa faci o frumoasa pereche.
Elena revin ( am citit ce am scris si imi dau seama ca nu am fost foarte coerenta, sufar si de asta in ultimul timp) s-ar parea ca avem din partea Alinei inca 2 nume de doctori pe care din cauze de amnezie am uitat sa le mentionez.
Eu zic ca daca in Iasi ai avut parte de raspunsuri mai multumitoare sa stai linistita . Bafta la Iordache ! Sa ne tii la curent.
Adri
18+ , posibil 
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
aldaesme spune:
Salutare,
Gabitza pe mine inca ma scot din papuci amortelile coapsei, acu' insa le-am dat de capat noaptea (apropo, amortesc mult mai serios cand dorm pe spate!!) tre' sa dorm cu picorul care amorteste mai sus asa ca i-am facut si lui un pat in patul nostru ![]()
Alra imi pare tare bine ca ai revenit cu vesti si mersi de sms
Iti tin pumnii si poate la anu' prin toamna ne vedem io cu unu tu cu doi ![]()
Simonix esti in Belgia
la doctor vei platii la fel de mult ca mergi la particular ca mergi la "stat" si daca ai asigurare la fel de mult iti va venii si inapoi! Toate clinicile de nasteri sunt BUNE in Belgia. Iti recomand sa intri pur si simplu intr-un spital sa cauti ginecologia si sa le spui alora la inscriere care-i treaba. O alta solutie e sa cauti pe strada pe care stai acum sau in apropiere un cabinet de doctori de familie intri inauntru cand au program de vizite fara programare(nu conteaza daca esti inscrisa), sau te programezi la secretara lor. Zici medicului peste care dai care e treaba si il rogi sa iti recomande o clinica, un ginecolog. Sfatul meu e sa fie ceva ori foarte aproape de tine (unde locuiesti) ori foarte aproape de servici. La mine e aproape de servici, ca in sat la noi ajung de-abia dupa 7 seara sau sambata si duminica
.
Va pup pe toate,
esme
DanaH spune:
Acum despre noi, mai exact despre bebe: am fost si noi la eco de 20 saptamani (ultima care este acoperita aici de asigurare). a masurat doctora fiecare organ, totul este perfect, in paramaterii normali. ba mai mult, se pare ca o sa ingrosam si noi randul fetitelor. cand am aflat am fost amandoi foarte emotionati. ne doream foarte tare o fetita (mai ales eu), dar nici baiat nu era rau, daca ar fi fost asa iubitor si dragalas ca alexandru. dar acum visez numai la rochite si fundite. iar o sa dau faliment cand o sa vina bebe la cate hainute o sa cumpar.
tot timpul ecografiei a dat din picioruse; cred ca o cam inghiontea tanti doctora si era cam nervoasa. dar era asa de dulce.... deja m-am indragostit de ea. si poate sunt eu nebuna, dar mie mi se pare ca semana cu alexandru cand era mic (sigur sunt nebuna; toti bebelusii seamana in burtica; toti sunt niste alien-i).
tati a zis ca se inscrie la cursuri de tras cu pusca, sa poata sa isi apare fata de golani. eu am inceput deja sa ma gandesc cum o sa fie cand o sa imi spuna ca se duce la petrecere, cum o sa o astept noaptea. dar am zis ca o sa il trimitem pe alexandru dupa ea. ufff, ce de probleme avem...
parca de cand am vazut-o la eco a inceput sa fie si mai activa. seara are sedinte de dat din picioruse. este minunat sa simt din nou miscarile astea. si ma apuca tristetea cand ma gandesc ca s-ar putea sa fie pt ultima data. tot zic sa savurez fiecare moment, dar pana acum nu am reusit. nici macar poze cu burtica nu am facut, si ziceam ca o sa fac in fiecare saptamana. dar suntem asa de ocupati cu mutatul in casa cea noua, ca uneori uit si sa mananc. saptamna trecut mi-am laut vreo 3 zile liber sa fac si eu cate ceva pe acolo, si am ajuns acasa seara franta. am crezut ca o sa ne mutam duminica (ieri), dar a aparut o problema cu centrala termica si am amanat pt vinerea viitoare. asa ca acum ma impiedic la tot pasul de cutii si saci in actuala casa si ma rog sa nu imi trebuiasca ceva din ce am impachetat deja, ca cine mai stie care pe unde sunt, cu toate etichetele mele. eu tot mai sper sa facem craciunul in noua casa, dar pana nu ma vad acolo, nu mai zic nimic. oricum, arata tare bine acum, in dormitoare mai am numai de spalat geamurile; in sufragerie si bucatarie mai este de facut curat, dar facem noi si mutati fiind acolo.
hai ca ma opresc aici. nu va urez inca sarbatori fericite. o sa mai vin la munca pana joi, desi o sa fiu cam ocupata. dar imi gasec eu 5 minute libere sa va pup inainte de craciun. ca de acasa.... nu numai ca nu o sa avem net pana pe 24, dar nici timp nu o sa fie.
va rog, fetele, treceti-ma si pe mine in listuta cu un carucior de fetita.
Dana
20+
MsBB spune:
Dana felicitari pt
.Cred ca pana la urma ajungem din urma baietii. Se mai echilibreaza treaba , nu?Ma apuca emotia pt fiecare cand povestiti despre BB .Sunt asa de dulci.
Te inteleg in privinta "problemelor" pe care ti le faci ehehe si eu ma gandesc cum o sa fie cand o sa vrea sa se duca la o petrecere, cum o sa fie cand o sa vina cu un baiat acasa.....cred ca avem ceva ani sa ne mai gandim la asta nu ? ahaha
Spor la treaba dar totusi ai grija sa nu faci prea mult efort la curatenie.
pupici
Adri
18+ , posibil 
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
alra spune:
cred ca v-am mai zis, eu cam raman insarcinata numai daca te uiti la mine. am ramas de 2 ori insarcinata din prima incercare - pot spune cu precizie cand ovulez, iar acum la nici o saptamana dupa chiuretaj simt ceva miscari in zona, cred ca voi ovula in curand.
Deci de aici mi se trag moralul ridicat si optimismul.
Simona si Esme, daca va pot ajuta cu raspunsuri la intrebari de legislatie, sau mai stiu eu ce oi stii eu si voi nu stiti dati mail: alra@telenet.be
Simona, eu la astia din sistemul medical le fac statuie: stai super linistita, vei fi tratata exceptional. Eu mai citesc articole cum nasc "vedetele" din RO si crede-ma la mine a fost mai bine! Am o prietena care tocmai a nascut in RO la un spital particular si tot e mare diferenta fata de spitalul "de tara" unde merg eu. Iara ginecoloaga pare ca are multa experienta si de fiecare data ne impresioneaza prin profesionalism. Btw, mi-a dat o saptamana de medical dupa ca sa ma repar "emotional". Le-am zis ca ma simt rau exact cat sa nu ma duc la servici
. Adevarul e ca sunt cam lesinata.
DanaH, stiu EXACT prin ce treci. Noi ne-am mutat in vara si inca am cosmaruri pe tema asta. Noi nu am terminat insa caci e casa noua si sunt multe-multe lucruri de facut, iara zugraveala e interzisa timp de 1 an pana nu se usuca 100% peretii. Tin pumnii sa va mutati repede si sper sa aveti oameni sa va ajute. Pe noi ne-au mutat 6 colegi.
aldaesme spune:
Pana la urma cu mutarile si renovarile nici nu stii cum e mai bine. Noi ne-am luat anul trecut o casa mai veche insa cu gradina multa si nelipita. Se poate zugravii...insa pana acolo a fost necesara schimbare complecta a instalatiei electrice (anterioara era de prin '50, masina de spalat si frigiderul de-odata in priza si sarea unica siguranta
), geamurile, care evident toate erau simple si nici unul nu se deschidea (nu, nu-i poveste, nici un geam nu se mai deschidea), bucataria absolut complect. Si e faza aia, tre' sa dam mai intai jos tot ce e acum...linoleu peste ciment, marmura peste semineul vechi, trei sute de straturi de tapet peste trei sute de straturi de vopsea ca sa ajungem la pereti, o scara super abrupta (ai mei cand au fost in vizita ziceau ca trebuia sa isi aduca franghii pentru alpinism) au urcat o singur adata la etaj.... Deci...nici nu stii cum e mai bine
dar important e ca avem locul nostru in care sa traim si cum zice al meu, in care sa batem cuie fara sa vina proprietarul sa ne dea afara ![]()
Si sa nu uit...locuieste vreuna din fetele din Olanda in Delft sau Twente ? Stau in ianuarie 3 zile in Delft si apoi 3 in Twente si ma gandeam ca poate ne-am putea vedea burtile intr-o seara ![]()
esme
aimee79 spune:
Salutare tuturor!
Greu se mai tine omul de voi...Eu am fost un pic cam ocupata, la servici nu prea am mai avut loc la computer, iar acasa,,,curatenie si alte asemenea. In weekend ne-am plimbat pe la alba iulia. Am fost la cea mai buna prietena din liceu in vizta caci nu ne mai vazusem de 5 ani....si are si un bb de 3 ani. A fost obositor, dar frumos si placut sa constat ca parca nu ne despartisem niciodata.
Si am si vesti bune am luat si rezultatul(TT) de la Medlife mai devreme saptamana trecuta, ne-a sunat dr. (la insistentele lui tati)si ne-a si trimis concluziile pe mail.testul a iesit OK si riscul e de 1/3513 SD, si 1/10000 trisomie 18 si tub neural deci RISC SCAZUT.
Bb misca voios in burtik mai ales seara. Aseara cand tati a pus mana pe burtik si l-a simtit a sarit in sus 3 metri
.
Azi am fost si la control si totul e bine. Sper din inima ca totul sa fie OK in continuare si la fel va doresc si voua. Eu una deja nu mai am rabdare sa-l vad pe bb si sa stiu ca totul e ok....dar cat mai este pna la 1 mai...of, of.Noi am ales si numele LUCA imi place mie si tati oricum ma lasa sa aleg
Burtik a crescut si eu ma simt un pic balenuta de la 40 la 46 de kg. Apropos de asta as vrea sa stiu si eu, va rog frumos, parola de la cont sa pot pune poze si filmulet de la eco. De maine imi iau medical si apoi CO si apoi prenatal ca nu mai fac fata la serviciu, dorm pe mine si nici nu vreau sa risc prea mult cu tot felul de virusi si alte alea. Voi mai rezistati?
Va pupam!
Alexandra
20+ si 
MissParker spune:
Fetelor, va salut si va pup pe toate!
Eu de azi lucrez pentru un nou sef si intr-o noua cladire (ne-am mutat). Sunt la etajul ... 23 si am o priveliste bestiala asupra Frankfurt-ului, de ma ia ameteala. E totusi fain, dar nu ma mai simt asa entuziasmata de servici ca acum vreo 7-8 ani, acum parca sunt la armata si numar zilele (AMR-ul
).
Apropo, mai e cineva pe aici din Germania sau sunt singura printre teutoni?