Mamici de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
cory74 spune:
gabitzam, super pozele.se vede chiar bine burtica la tine.suteti toti 3 ffffff dulci, si sa vezi ca si juniorul o sa fie la fel.mie mi se pare ca andrei seama f mult cu tine.
la noi e o zapada mare, e asa de frumos.ne-am cumparat si noi azi un bradulet, 40roni, natural.
va pup pe toate si ma duc sa gatesc ceva de pranz, ca barbatii mei o sa ne manance pe noi!!!!
TaniaForsea spune:
Buna fetelor.Este o placere sa va citesc,iar cand vreau sa va scriu si eu ,realizez ca toate gandurile ,trairile si curiozitatile mele au fost deja exprimate de voi.
Cenia - Eu ia prima sarcina (2005-2006)am luat in primele 4 luni 3-4 kg,dar pana la nastere am luat 25 kg.Totusi nu ma simteam grasa,eram gravida si gata.Am avut nevoie de un an sa ajung la kg initiale si am ramas din nou gravida.
CamiM - Felicitari pentru fetita.Si eu as vrea o fetita acum(am un baiat)dar daca este tot baiat nu voi fi dezamagita.O sa ma bucur sa fie sanatosi amandoi.
Cory74- Ai gasit un pret tare bun la brad.La Slobozia sunt mult mai scumpi.Nu am cumparat inca,dar placerea mea este sa-l impodobesc in ajunul Craciunului. Nu stiu cum o sa ne descurcam anul asta cu bradul tinand cont ca Alexandru are 1 an si 5 luni si este curios sa traga de tot ce-l inconjoara.Cred ca-l vom ancora de calorifer.
Ma invata si pe mine cineva cum sa-mi pun pozele in albumul desprecopii? Pupici
15+1
1an,5luni
PUPICI 

alinabc spune:
buna ziua, sunt noua pe acest site, nu prea stiu cum sa procedez, dar sper sa ma descurc.
In primul rand felicitari pentru toate viitoarele mamici, sa fi-ti sanatoase si fericite. Si eu sunt
si sunt f. fericita, DPN este 25.06.2008. Nu stiu daca este subiectul potrivit dar eu vreau sa intreb daca e cineva din Bacau, sau cum ma interesez de asta?
Multumesc anticipat, va pupacesc pe toate
TaniaForsea spune:
Am incercat sa pun o poza in album ,dar imi da eroare.Imi cere ca fotografia sa aibe dimensiunea maxima de 100KB,iar fotografiile mele au toate peste 2MB. ![]()
Unde sa-mi fac albumul?

TaniaForsea spune:
gabitzam - L-am vazut pe Andrei in poze si in filmulete.Este un dragalas,sa-ti traiasca.
Pentru a posta poze pe DropShots trebuie sa platesc un abonament?Cum se procedeaza? 
gabitzam spune:
Tania, nu platesti nimic la Dropshots, este suficeint sa-ti faci cont la ei. Este destul de usor.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Tania, exista un program care le redimensioneaza: Photoresizer, dc nu incearca sa schimbi setarile aparatului..Nu stiu nici eu prea multe despre alt site pe care poti pune pozici..
Cory felicitari pentru bradut! Noi anul trecut nu am facut tocmai pt ca ne era ca-l darima David , desi avea 2 ani si o luna...Dar anul asta sunt foarte nerabdatoare. Miine mergem si noi sa cumparam, dar unul de plastic, cred eu ca e mai bine asa deocamdata...
Deci totusi nu-s mai mari burticile la a doua sarcina (alexuta, mie nici gabitam nu mi s-a parut prea mare), inseamna ca e grasime totusi si trebuie sa vad cum ma moblilizez s-o las mai moale cu piinea si dulciurile...Usor de spus![]()
Am dormit si eu un pic, puiul doarme inca...mai am de calcat, dar am o lenneee.
David (10 nov 2004) si
Simona
21+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
MissParker spune:
Fetelor, va citesc constant, dar m-ati innebunit cat de mult scrieti, in ritmul asta o sa avem 250 de capitole pana apar bebeii nostri ![]()
Felicitari si urari de bine sarbatoritelor, LA MULTI ANI cu bucurii, sanatate, fericire si nastere usoara!!
gabitzam, am salivat citind despre salata ta de boeuf, eu o fac pe a mea (doua "ligheane") abia sambata viitoare, sa ne ajunga de Craciun. Noroc ca ma ajuta sotul (sarcina lui traditionala este sa taie carnea si castravetii), altfel si eu as face scurta la mana de atata maruntit...
Eu nu fac maioneza singura, cumpar de la magazin (din aia speciala pentru salata, care are mai putina grasime), zau ca nu am observat nici o diferenta. In plus, eu si sotul meu avem din fericire aceeasi pasiune pentru mustar, asa ca in salata mea de boeuf intra intotdeauna cantitati egale de maioneza si mustar. Hmmmm 
M-am uitat la poza cu burtica in 21 de saptamani (cred ca era simonacip). Sexy lady! Pai, mama draga, eu abia intru luni in a 13-a saptamana si am burta mai mare
. Dar marturisesc ca aveam si inainte burtica, numai ca acum nu mai pot s-o sug...
Cica sa facem miscare etc. Pai eu abia imi trag rasuflarea dupa ce urc un etaj 
In rest, zile usoare la toata lumea, la cat mai putine greturi si spaime, sa fim pline de optimism si speranta.
Si eu am vazut o pata mica neagra pe capsorul lui bebe (se vede in ecografia care este la pozele mele, la "Our love story"), dar eu nu-mi fac griji. Totul va fi bine, veti vedea. Cineva acolo sus are un plan frumos cu noi 
Felicia
11+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
mihaser spune:
Salut burticilor!
Se pare ca toate vom avea in meniu salata boef saptamana asta!
Puteti sa faceti maioneza si cu oua fierte si cred ca nu mai e asa o problema...Eu am mancat putina si din comert, desi am stat 5 min sa ma gandesc daca sa cumpar sau nu....Dar cum luam noi din an in Pasti nu cred sa fie o problema...
Azi am fost sa-mi recoltez pentru triplu test...Cand am ajuns la laborator mi-am dat seama ca nu aveam foaia de la medic cu masuratorile si ne-am intors...Luni seara o sa stiu si rezultatul...sper sa fie ok ca am vazut la Discovery un documentar despre mutanti si am ramas masca...Doamne fereste de asa ceva!
CamiM felictari pentru fetita! M-a sunat si colega mea de facultate care are o fetita si e gravida si ea acum din nou si mi-a spus ca tot fetita o sa aiba...Se pare ca cele mai multe beneficiem de dubluri...am o prietena care asteapta al treilea baietel, dar ce mai conteaza...sanatosi sa fie! Lasa ca ne fac ei nepotei/nepotele...
Fetele va pup si va doresc un weekend minunat! Astept sa devina campioana mondiala la handbal echipa feminina a Romaniei si ma pregatesc cu viteza melcului de curatenia cea mare! Mai asteptam si varicela lui Cristi, care intarzie sa apara...de nu i-ar iesi!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 
cory74 spune:
merci mult pt felicitarile pt brad, dar nu-l impodobim numai duminica, cu toate ca ma tenteaza deja.
sa stiti ca o sa-l pun maine pe sotul meu sa ma initieze in pus poze pe net, el e informatician, eu sunt varza la calculatoare, acum oricum sunt varza la toate si cand ma gandesc ca vreau sa fac prajiturile singura mi-e groaza deja cum o sa-mi arate bucataria.dar sa speram ca o sa avem pofta la ele.
chiar azi cand veneam de la cumparaturi vorbeam cu sotul meu cum o sa-l legam pe d-l brad la anul, ca atunci BB o sa aiba putere sa-l traga jos, mai ales daca seamana cu sotul meu care si acum da toate pe jos va dati seama ca ma asteapta.
azi imi zicea socrela ca daca e fata o sa semene cu tatal si daca e baiat cu mama, m-a pus in ceata.eu deja imi facusem planuri ce sa aiba de la mine si ce de la sotul meu, deci sa vedem poate miercuri stim ce e sa visez si eu cu ochii deschisi la BB.
si sa ma alatur si eu voua cu salata de boef, sambata o facem si noi.
na ca am scris un roman, va pup pe toate si un weekend frumos cu multa zapada cum am eu!!!