Mamici de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Cory, noi de cand il avem pe Andrei n-am mai luat brad natural. Am luat un bradut artificial dar foarte frumusel, din cel cu fibre de sticla, care lumineaza multicolor, niste jocuri de lumini.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elena_g spune:
Buna ziua ...ce mai fac burticile?Sper ca bine..si puiutii la fel.
DANANGIE eu m-am mai linistit si cred sau vreau sa cred ca puiutul este bine.Vad din ce ati spus toate ca nu exista un bebe de 13 saptamani care sa aiba capusorul compact.V-am zis ,am tot citit si comparat si alte poze si cam toate arata la fel.Cred ca doar ceea ce mi-a sugerat dr.mea(lichid in cavitate craniana,hidrocefalie...etc) m-a innebunit asa tare si ca a zis ca ceva nu ar fi in regula.Cred ca o morfologie fetala este cu mult mai relevanta decat o ecografie pe un ecograf vechi de cand lumea din care nu intelegi mare lucru.
MISS PARKER la cat am tot citit si vazut toti bebeii au cate o pata neagra cel putin
.Nici eu nu m-as fi ingrijorat daca nu mi-ar fi atras atentia dr.Incerc sa cred ca a trecut...astept rezultatele la dublu test iar joia viitoare sunt programata si la un alt medic...o sa va zic si alte pareri referitoare la aceasta chestiune atunci.Va doresc pana atunci pofta buna la salata
si multa sanatate.Va pup
gabitzam spune:
Elena, daca vrei sa-mi dai si datele tale sa te trec pe lista de mamici cu bebici ![]()
Victoria_mami spune:
Neata, burticute!
Am intrat doar sa va multumesc tuturor ptr. urari!
Va pupam pe toate si pe burticute.
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
YLARI spune:
Buna, fetelor!!
Am aparut si eu... M-au chinuit de ieri niste dureri de burta ingrozitoare, am luat no-spa si nu mi-au trecut, asa ca azi dimieata am dat o fuga la tanti doctora, eograful nu mergea, m-a dus la un altul cu care ea nu stia sa umble foarte bine, dar cand i-am auzit inimioara si am vazut miscarile mi-a venit inima la loc. Eu am o operatie de chist si se pare ca a facut aderente care acum burtica crescand din ce in ce mai mult, trage de ele si de aceea ma doare. Of, of, se pare ca au cam inceput durerile pentru mine... Asta, e, pentru Bebeluna suportam... Ii spuneam lui iuby in masina (apropooooo, a venit cu mine la doctor, in sfarsit!!!!) ca peste o saptamana suntem la jumatatea sarcinii, si l-am intrebat daca mai poate (l-am disperat, uneori chiar si eu imi dau seama ca sunt imposibila).
Cleo, parca tu imi spuneai ca analizele mele or sa fie o mare varza: Leucocitele mari, Hematii sub limita, hemoglobina si hematocritul la fel, colesterolul si trigliceridele tot la fel, mari... Totusi, mi-a zis ca pentru sarcina sunt valori normale. Oarecum hemoglobina ma nelinisteste, eu aveam 13-14 uneori, acum e 11,14... Am intrebat-o de vitamine (ea mi-a dat doar in prima parte a sarcinii cand aveam greturi si nu ma puteam hrani) a zis ca in trim 3 imi va mai da din nou, cand bebele va creste foarte mult. In fine, ma las pe mana ei, am incredere, ce sa fac? Mai ales ca bebe e bine la masuratori, nu? Voi luati vitamine?
Va pup!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
gabitzam spune:
Sa le uram bun venit pe lista lui elena_q si alinabc 

Sa fiti sanatoase fetelor,cu sarcini si nasteri usoare, si bebici perfecti! ![]()
Alinabc, parca mai erau doua fete aici pe lista din Bacau, dar nu mai retin cine. Apar ele si te saluta curand ![]()
elena_g spune:
Buna seara...si mersi de primire!
Si eu sunt din Bacau...cine mai este in afara de Alinabc?
Si acum o alta intrebare la voi....putem sa folosim nuantator pt par in timpul sarcinii?Am vazut ca nu au fost demonstrate efectele nocive ale vopselei asupra sarcinii deci ma gandeam ca nunatatorul nu ar face rau...ce credeti ?Ati folosit?
elena_g spune:
Uitam sa te intreb... Alinabc poti sa-mi zici la ce medic esti?Din curiozitate ..de cand cu "mica"problema a petelor negre discutata si aici am inceput sa iau in calcul si alte variante ...de aceea te intreb la cine esti si daca esti multumita.Pupa.
Diana79 spune:
Cami felicitari!!! O sa avem 2 printese de varste la fel, nu-mi vine sa cred. Hmmm. Poate vre-odata o sa ne si intalnim.
Te-ai gandit la nume???
Elena_g bine ai venit! Sarcina usoara si un bb sanatos.
Am vazut si eu pozele cu Alexia, o dulceata de fata.
eu mi-am facut ciorba de burta ca nu mai puteam de pofta. Bunaaa a iesit, dar fara usturoi ca nu servesc sarcina asta cu toate ca la prima sarcina cu Nicole eram innebunita dupa el.
Va pup si pofta buna la salata.
Ce bunatati pregatiti de CRACIUN?? Si pe unde petrecetzi??
Diana
19+
si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)