Mamici de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Alexuta, am vazut si eu pozele tale. Si am vazut o mamica tanara si frumusica, si o iedutza simpatica si dulcica ![]()
Am fost cu piticul meu la sotul meu la banca, a fost petrecerea pentru copii, si a venit Mosul si le-a adus cadouri. Au fost si spiridusi, zane, clovni, un magician, baloane multe. Andrei a fost mai cooperant fata de anul trecut, cand s-a speriat
Am pus multe poze, sunt in linkul de la semnatura mea, albumul cu data de azi. Sunt si eu pe acolo. Burtica mi se pare mai mare in poze decat in realitate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
rhoneea spune:
Buna fetelor.Am intrat doar sa va felicit.Si eu sunt o mamicuta de iunie dar de anul acesta nu cel viitor.
Voiam doar sa va spun,am citit ca majoritatea dintre voi va doriti ca bebe sa semene cu tati lor!Ei bine se spune ca daca femeia iubeste nespus de mult barbatul copilu va semana cu el.As putea sa dau multe exemple dar nu isi au rostu,ca oricum nu cunoasteti(din fam).
Sa dea Dumnezeu sanatate multa(ca-i mai buna decat toate)bebicilor vostri,si sa fie niste papaciosi!

Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Va uram un Craciun feeric alaturi de cei dragi!
gabitzam spune:
Ei, Irina, asta e una din povestile frumoase din jurul nasterii ![]()
Genetica e de baza la chestia asta. Si eu imi doream sa iasa bebe frumos ca ta-su si destept ca mine ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
CamiM spune:
Salut burtici!!
Diana o sa avem inca o fetita..

!!!
Am fost azi la ecografie si totul pare ok( bine ca aici nimeni nu iti spune cu certitudine nimic), are deocamdata 285 de gr si era extrem de jucausa, cat a stat tanti cu aparatul pe burtica asa un show a fost: topaia in toate directiile, dadea din picioruse si-a pus mana la fata, s-a intors si pe burtica si cu poponetul la noi si cu fatzuca.. o placere, ne-am distrat grozav.

O parte a ecografiei a fost 3d( din pacate partea de la care nu am poze
) dar tot a fost spectaculos, i-am vazut fata.. are nasul Sofiei si barbia lui tati.. a fost asa .. ireal..
Asadar ingrosam si noi randurile carucioarelor roz!!Gabitza cand ai vreme ne pui si pe noi la listuta cu
,pleeease!! Si cu Dr. James Dorchak si Spitalul Medical Center.
Multumesc tare mult

Cami
19+
&
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
CamiM spune:

Denisa si Desiree la multi multi ani!! 

Andreeap vorba din popor cu arsurile e doar vorba!! Sofia mea s-a nascut cu atata par ca tot spitalul ne stia.. serios veneau asistente sa o vada.. ca la circ..
si n-am avut nici o clipa arsuri si mananc si iute si tot felul de prostii..![]()
Mihaser merci!!
Danangie ne bucuram ca sunteti bine si tu si bebelul si ca ati mai trecut pe la noi!!![]()
Alysh poate te reprofilezi pe cioco alba pe durata sarcinii..
asa ca un compromis.sper ca au trecut bubitele!!
Gabi felicitari pentru fetita!!
Onyx eu una nu cred in povestile cu influenta lunii asupra momentului nasterii. Am citit ca s-a facut un studiu in urma caruia s-a constatat ca de fapt nu e adevarat ca se nasc mai multi copii cand e luna plina.
Aldaesme felicitari pentru test!!
Si ne bucuram ca ati prins loc la gradi!!
Andrada felicitari pentru
!!
Gabitzam vezi cum ma induci tu in eroare..
.. zici ca nu bucataresti prea des si acu' vii cu idei din astea.. salata boeuf.. hmm suna tare bine!!
![]()

Am vazut poze cu un pitic scump tare si mamica-burtica..![]()
Cenia eu am luat pana acum tot vreo 5 kg, in ultima luna am luat numai 500gr dar nu-i bai ca si asa sunt mare...![]()
Alexuta sa va traiasca papusica.. e scumpa tare si mamica![]()
Irina multumim frumos
!! sa-ti traiasca minunea mica!!
Ok ma opresc aici ca deja sar calul la ce mesaj lung am scris..
Numai bine tuturor si un weekend odihnitor!!
Cami
19+
&
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
simonacip spune:
Neata fetele...
Brrrr, ce frig e afara, am fost la cumparaturi, nu mai ies nicaieri azi, si asa am treaba, tre sa fac curat si mincarica..si cred ca ma paste si o raceala, dar previn cu multe mandarine si ceai cu lamiie..
Alexuta, sunteti doua frumoase amindoua....dar n-am vazut burtica, hai, persevereaza...
Gabitam, imi place bluzita ta, iar burtica nu mi se pare asa mare cum spui, a mea fiind mai tuguiata parca-i si mai mare.
Va voi pune o pozica de sapt trecuta cu burtica mai de aproape, dar faceti abstractie de vergeturile ramase de la prima sarcina, ok?![]()
CAmi, felicitari pentru fetitza si pentruc a totul este bine, Doamne Ajuta, sa-mi tineti pumnii ca merg si eu miercuri si am un tremurici in burta...
Cenia, am luat si eu deja 4,5kg..si simt ca voi lua din ce in ce pentru ca nu ma stapinesc macar de la fainoase si dulciuri..Si-mi promisesem ca voi face marea cu sarea si n-o sa ma ingras mai mult de 10 kg...Sa vedem macar daca pot stagna o luna, desi tare mult ma indoiesc
David (10 nov 2004) si
Simona
20+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Ia uitati aici burtica
http://good-times.webshots.com/photo/2053552420056792225ogeEZU
Nu mais tiu cine spunea despre salata de boeuf, Mi-a facut o pofta...Dar din pacate nu am cumparat ce-mi trebuie acum, dar saptamina viitoare oricum trebuie sa fac. Si voi cumpara maioneza din comert ca aia e pasteurizata si se rezolva astfel si problema oului crud....
Pupici, ma duc sa fac putintica curatenie..
David (10 nov 2004) si
Simona
21+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
danangie spune:
Buna ziua,
CAMIM multumesc ca mi-ai raspuns...ma gandeam : aoleuuu nu ma mai cunoaste nimeni....ma bucur si eu ca sunteti toate bine. O intrebare.....pe tine te-au durut oasele de jos? Din zona pubiana? Pe ieri m-au durut mult. Sa fie ok?
Inca o intrebare: stiti daca putem manca ardei iuti? De aia facuti in otet pentru iarna? Ca mie imi cam plac.....
.
ELENA ce mai faci? Important e ca bb sa fie ok. Roaga-te mult la Sf. Stelian si ai sa vezi ca el iti va ocroti bb-ul. Numai bine!!
mult asteptat
alexuta75 spune:
'Neatza burtici! ce faceti?
cory, Gabitzam, Cami, simonachip, multumesc de urari! Am vazut si eu pozele voastre si cele cu copii (unde e cazul) si sunteti niste scumpe toate!
O sa pun si eu poze cu burtica, dar la mine se vede putin, cel putin asa mi se pare. Dimineata cel putin .... e micuta. Seara e ceva mai mare ca ma umplu de la cate lichide beau!
Oricum important e ca acum stiu sa le pun pe site, deci in curand o sa vedeti si burtica cu bb 2
Va pup pe toate
18 sapt
si mami de Alexia (22.02.2004)

Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)