Mamici de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by denisa73
La multi ani Desiree!Suntem nascute amandoua un aceeasi zi dar cu 3 ani mai tinerica!18+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
LA MULTI ANI, DENISA!
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
elena_g spune:
Da,Doloresscred ca ai dreptate ,v-am zis ca am tot comparat si cautat alte poze ale altor puiuti si vad ca sunt la fel.
Ca tot v-am innebunit cu capusorul puiului meu.....apropos de salata boeuf...am tot citit ca nu se recomnada a se consuma mancaruri care contin ou crud...voi mancati cu incredere ?Va intreb pt ca sunt rupta dupa salata boeuf si imi ploua in gura numai cat ma gandesc ...dar...avand maioneza ziceam sa nu-i fac rau lui "piscotel".![]()
chinabulina spune:
salutare, mamici si pitici! 
in primul rand, LA MULTI ANI SARBATORITELOR ZILEI!!!
sa fiti sanatoase, frumoase si iubite si sa aveti parte de tot ce va doriti
... si acum: care da o feliuta de tort???
ca mi-e o poftaaaaaaa
...
a propos de pofte, voi aveti asa ceva? adica eu sunt o pofticioasa de felul meu, dar acum, de cand sunt insarcinata, am o fixatie: PORTOCALELE!!!! cat mai multe
!!! uite, azi, de exemplu, am venit de la munca de o ora si deja am mancat 6 portocale
... sotul meu rade de mine si zice ca am sa mor de supradoza cu portocale
...
desiree, mi-a placut tare mult cum ai scris (sper ca nu am gresit persoana, ca neuronul meu e varza rau
(dar sigur era cineva cu D)... cum te simti tu mai frumoasa ca oricand... m-ai facut sa ma simt mai bine
... adica eu am fost
dintotdeauna, nu asta ar fi problema neaparat... dar aveam niste forme bine definite, care acum nu mai sunt
... si-mi gasesc destul de greut hainute dragute
... dar mai incerc sa compensez cu machiajul, cu accesoriile, in fine, cu alte chestii
... nu ca as fi deprimata, de parte de mine gandul asta, dar nici sexy nu sunt, asta-i clar 
17+6, daca zice tanti doctorul, tre' s-o cred ca-i 
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png
Victoria_mami spune:
chinabulina, stai linistita, ca nici eu nu-mi gasesc haine pe masura! Eu am fost dintotdeauna slaba, nici acum nu am pus decat vreun kg. si jumatate, si e doar burta!!! In rest absolut nimic. Sa nu-ti mai spun cat e de frustrant sa-mi gasesc o pereche de pantaloni, care sa-mi fie comozi pe burtica. Ca ce e comod ptr. burtica, mi-e mare in solduri, si arat ca un clown!!! Stii tu, aia cu pantalonii mari!
Dar, nu ma supar eu dintr-atata lucru! Cumpar ce gasesc si asa-i port si chiar nu ma intereseaza, atata timp cat bebe e comod. Ca dup-aia am o viata sa ma tot imbrac calumea. 6 luni poate si mie sa nu-mi pese, ca doara nu-i sfarsitul lunii ca port cizme fara toc, si pantaloni de trening. Cui nu-i place sa nu se uite! Bebe meu e pe primul loc... lumea poate sa gandeasca ce-o vrea. Atata timp cat bebe e ok, eu ma simt comoda... nu conteaza nimic altceva, decat bebe, tati si mami! Cele mai importante 3 persoane din lume.
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
cory74 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor, o sarcina usoara, un BB santos si tot ce va doriti va uram si noi!!!!!
elena, eu am o poza cu BB meu chiar la 13sapt si o zi, dar nu stiu cum sa o pun, m-am chinuit dar pauza ca nu vad unde sa o introduc.deci, daca stie careva sa ma ajute, pleaseeeeeeeeeee!!!!
va pup pe toate si o seara calduroasa!
alexuta75 spune:
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritelor! Sa fiti sanatoase si iubite si sa dati nastere unor bebei sanatosi si frumosi!
In al doilea rand, chiar am reusit sa pun cateva poze cu alexia si cu mine. Deci nu sunt chiar paralela cu tehnologia :) Oricum, avand in vedere ca de azi dimineata incerc.....
In rest, ma bucur ca stam 2 zile acasa, ca eu fac fata cam greu serviciului. Ma simt obosita mereu, am contractii aproape zilnic si iau 2 no-spa pe zi. Sincer abia astept concediul pre si post natal....
Va pup pe toate si va urez o seara placuta!
18 sapt
si mami de Alexia (22.02.2004)
alexuta75 spune:
Aaaaa, am uitat sa va dau adresa
http://good-times.webshots.com/album/561769546LJEMko
Cum sa fac sa scriu ceva si apoi sa intre adresa?
Stiti voi la ce ma refer, adica asa cum are Mariuca
Multumesc anticipat
Diana79 spune:
la multi ani sarbatoritelor!!! Sa fitzi sanatoase si tot binele din lume
Diana
19+
si
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
cenia spune:
Salutare dragi burtici
scrieti intr-un ritm accelerat ca abia reusesc sa citesc
LA MULTI ANI !!!!
Denisa73 SA FII FERICITA
Desiree2002 SA FII IUBITA
asta ca sa nu va urez la fel, dar va doresc tot binele posibil.
ia mai scrieti cite kg ati luat ca eu am luat 5 si ultimele doua doar intr-o saptamina! ma bucura, ca la sarcina anterioara la 4luni si jum aveam 6 kg si ziceam ca acum scapat, dar.. am un soricel in burta care roade neincetat, am incercat sa nu maninc, ieri am facut o criza de glicemie cum se zice, nu stiam ce sa maninc mai repede ca sa imi treaca tremuriciul.
bine ca acum nu mai am nici un eveniment dupa nastere si nu mai trebuie sa fiu supla, dar am slabit greu si cu eforturi mari.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"