Mamici de mai-iunie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
gabitzam spune:
Eu m-am oprit la prima sarbataorita si n-am vazut ca este ziua de nastere si a lui Desiree. LA multi ani, Desiree! Sa fii sanatoasa si sa duci sarcina cu bine si sa ai o nastere usoara
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, viitoare mamici cu burtici!
LA MULTI ANI, tuturor fetelor care isi sarbatoresc azi ziua de nastere!
Sa va dea Doamne Doamne bb cat mai frumosi si mai destepti posibil!
Fetelor, voi credeti in chestia aia cu influenta lunii asupra momentului nasterii?? Am auzit atatea povesti... Oare or fi adevarate? Voi ce credeti?
Noi suntem bine, dam din manute si din picioruse cand ii este mamei lumea mai draga! Mai ales cand sta si mami linistita! Eu il simt o gramada pe bb, jos, dar mult, cel putin in ultima saptamana.... am cam luat bataie, si inca nu are putere asa multa sa dea, inca mai este placuta senzatia cand da din picioruse sau din manute, ca mai tarziu o sa fiu sac de box, stiu cum este...
Joi merg si eu la eco, sa vedem cine este mogaldeata asta care nu-mi da pace nici zi nici noapte!
YLARI, esti tare haioasa, am ras o gramada citind despre pisoiul tau. Si in general, in ultimul timp ma distrez copios cu bazaconiile pe care le spun cate unele, sunteti foarte comice.
Eu ma uit mereu in oglinda, mai ales cand ma imbrac dimineata sa plec la munca si seara cand ma schimb in pijamale. Ah, chiar, ma strang pijamalele in ultimul timp, am sa incep sa-mi iau camasi de noapte (bleah, nu pot sa le sufar!) ca sunt mai comode.
Hai ca m-am intins si am facut un roman intreg!
Va pupic pe toate.
20+
Pupik de la Onyx si Vlad
aldaesme spune:
Salutare,
La multi ani si multe zambete, sarbatoritelor de azi si tuturor celor pe care le-am omis prin absenta
Am primit si noi rezultatele de la dublu test, totul foarte in regula. Singurele mele probleme (in afara de inaintasi pe care am hotarat sa ii ignor) e ca am o senzatie ciudata de parca sunt trasa non stop de solduri si imi amorteste coapsa stanga in zona soldului, si ma doare spatele seara de ma innebuneste, mi-a zis doctorul ca daca vreau imi da concediu, i-am propus sa il tina pana dupa sarbatori ca acu' si asa mai am o saptamana si gata
Veste super buna a zilelor acestea este ca am primit loc la cresa fix din ziua in care ne doream ceea ce pentru tara asta e ceva.
Simonix felicitari pentru apartament si pentru tinuta sexi nu uita sa dai un semn cand vrei si ai timp.
va pup pe toate, o zi buna
esme
Andrada79 spune:
Va multumesc mult pentru incurajari! Am fost la doctor ieri si m-am linistit in sensul ca suntem bine amandoi. Am avut parte si de o surpriza pt. ca am aflat ca am baietel! Nu ma asteptam sa aflu asa repede, tot aveam impresia ca mai e pana la acel moment. In sinea mea tot timpul am simtit ca e baiat, mai ales pt ca undeva acolo trebuie sa recunosc ca eu vroiam fetita si restul lumii (sot, sora, veri...etc)tot spuneau ca sa fie baiat.
In fine, important este ca e sanatos, asta e tot ce imi doresc. In ianuarie am pierdut o sarcina si de asta sunt asa panicata gandidu-ma mereu: daca s-a intamplat ceva! Oricum de data asta va fi bine!!!
Am citit si rezultatul de la dublu test si sunt fericita ca mi-a iesit bine! Acum astept urmatoarea consultatie cand voi face triplu test! Uffff... un stres si cu analizele astea. Nu scapi de una ca se apropie alta!
Andrada 14+ posibil ("posibil" pt ca tot nu imi vine sa cred ca s-a vazut asa devreme, m-a luat prin surpridere )
gabitzam spune:
Esme, ce chestie, si mie imi amorteste coapsa, dar dreapta, la sold. Am crezut ca sunt eu defecta. S-o atinge ceva, vreun nerv, Dumnezeu stie, ca asta e doar de cand sunt gravida. Si e destul de enervant, ca asta se intampla cand dorm pe o parte, iar pe spate nu prea pot dormi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Doloress spune:
Buna mamicilor!
Mai intai sarbatoritelor noastre de azi, Denisa 73 si Desiree sarcini usoare si bebei sanatosi! Denisa si GD felicitari pentru fetite, HAI FETELE!!!!! ca ne puteti ajunge inca din urma pe noi, baietii!
Vad ca deja trece timpul uimitor de repede si unele dintre noi au si ajuns la jumate WOW! Eu inca mai am, plus ca abia astept sa il simt si eu cum misca! Oricum daca il simt mai tarziu, nu e bai, am sa imi zic ca e mai bine ca poate am un bebel linistit. (eu vad mereu partea plina a paharului )
Fetele cu fumul de tigara, sa stiti ca asta imi place mie aici in Canada, ca nu se fumeaza pe nicaieri,nici in restaurante, nici in baruri, in unele cladiri guvernamentale nu ai voie sa fumezi nici la nu stiu cati metri distanta de cladire. Cam aiurea pentru fumatori, dar tare bine pentru noi, ceilalti. Oricum aici fumeaza numai cei inraiti pentru ca la -30 de grade iarna nici un om normal nu iese la o tigara afara, eu cand ii vad cum ingheata mi-e mila de ei. Dar am colege care ies asa, pe furtuna, pe ger, nu conteaza.
Am inteles ca in Ontario vor sa dea amenzi celor care sunt prinsi ca fumeaza in masini si au copii mai mici de 16 ani in masina. Mi se pare corect, avand in vedere ca un copil nu poate inca sa isi sustina dreptul la sanatate. Am o prietena al carui copil a facut astm, asta pentru ca si ea si el fumeaza ca turcii in casa pe langa copil si doctorul le-a interzis in primul rand sa mai fumeze in casa.
In alta ordine de idei, Gabita sa stii ca si eu ieri m-am luptat cu o salata de boeuf, si mie mi-e o groaza sa o fac, ca tare e migaloasa, mai ales maioneza! In plus a trebuit sa fac mult, pentru 15 persoane ca facem o masa de Craciun cu impartit de cadouri echipa noastra la servici si m-au innebunit sa le fac ceva romanesc. Si trebuia o salata ceva, asa ca am zis ca salata de boeuf e potrivita, desi nu stiu cum sa le explic de ce ceva romanesc are nume frantuzesc. :-)
Elena eu zic sa stai linistita, ca toti bebeii au pete negre pe cap la eco, si la al meu m-am uitat si tot asa are. Doctorita mea mi-a zis ca unde vad alb este lichid amniotic. Unde e mai negru si mai inchis e bebe. Acuma sper ca am inteles eu bine. Oricum nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, si eu cred ca e prea devreme sa detecteze cine stie ce.
Aldaesme felicitari pentru loc la cresa, si aici e o problema mare, trebuie sa cauti cred inainte de a ramane insarcinata. Problema insa e ca nu te inscrie pe nicaieri inainte de a se naste copilul, apoi cand il nasti si te apuci de cautat te pune pe o lista si iti vine randul in 6 ani, cand deja trebuie sa mearga la scoala
Am plecat la servici, va pup si va urez o zi minunata in continuare!
Doloress 13+ posibil
YLARI spune:
LA MULTI ANI, SARBATORITELEEEE!!!!! Sa fiti sanatoase si iubite, sa avem cu toate bebelusi sanatosi, frumosi si destepti!!!!!
Fetelor, in primul rand am o veste mare pentru voi: Mi-a iesit demonul din cap, am scapat de el, l-am gonit si sunt cea mai fericita. Si acum sa va spun despre ce era vorba: Cand am fost la doctora ginecolog ultima data, m-a consultat, mi-a facut eco, bla, bla. Cand sa plec, m-a intrebat cand am facut primele analize. Nestiind pe dinafara, i-am dat dosarul in care am totul asezat frumos (defect profesional) sa se uite singura. Asaaa, zice: "vad ca la inceputul lui octombrie... dar tu VDRL si HIV nu ai facut? " Mi-a cazut fatza... Cand m-am uitat (le-am scos pe toate ca eu am facut separat toxo, cmv, rubella, clamydia, etc) intr-adevar astea doua nu erau. M-au apucat instantaneu niste mari nervi, am crezut ca mor. Asaaaa, dupa care am inceput sa am cosmaruri noaptea, ca le faceam si ieseau pozitive, plangeam in fiecare zi aproape... Of, of... Si ieri mi-a recoltat si le-am facut si pe astea si sunt negativ. Of, gata, am scapat. STiu, sunu femeie nebuna, inchipuita... dar mi-a fost o frica fetelor...
Nu stiti sa imi ziceti si mie de unde pot sa imi cumpar o rochitza frumoasa? Dar pentru cununie de unde as putea sa imi iau ceva? Haidetzi, ajutati o amarataaaaa!!!!!
Despre sex-appeal-ul pe care simt ca nu il mai posed... nu este referitor la burtica, chiar mi se pare ca dezbracata sunt dragutza. Hainele ma enerveaza, Hainele dinainte nu imi mai intra nici pe un picior, astea pe care mi le-am luat zici ca sunt Gavroche, numai femeie nu zici ca sunt... Si nu am timp, nu ma mai ocup de mine, sunt nepensata, nu ma mai fardez, parul meu sta saracul numai strans in coada... asta e problema. La servici mi se pare din ce in ce mai greu sa tin pasul cu toate problemele astea care se ingramadesc la sfarsit de an... Numai Iuby ma iubeste, asta e ceea ce imi insenineaza zilele. Si cu Bebeluna, bineinteles...
Apropo de Bebeluna, sunt zile in care o simt facand la tumbe prin burtik, si azi de exemplu a fost tare cumintzica... Cred ca doarme...
Va pup pe toate.
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
mihaser spune:
Salut!
Desiree si Denisa sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi!
Fetele va pup pe toate...am intrat si eu o fuguta ca am culcat Duracelu si ma pregatesc de o bine meritata baita...cu varicela asta sunt ca un pui de piranda!
Ylari bine ca eu mi-am facut doar toxoplasmoza si vdrl dint tot ce ai scris tu...iti dai seama cati demoni am in cap?...varicela a pus capac la toate... Acum ma stresez sa gasesc un infectionist...dar la particular nu gasesc si la spital mi-e teama sa merg...cine stie cu ce ma mai intorc de pe acolo...asta mai imi lipseste...sa am de toate de Craciun...
Felicitari fetele care ati aflat culoarea carucioarelor...vad ca apar si fetitele din ce in ce mai tare pe pozitii...eu cred ca pe final se va echilibra scorul.
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
andreap spune:
Denisa,Desiree,"LA MULTI ANI"Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de BBlusi.
Ylari,bine ca ai scapat de demoni
Pupici,we placut..poate ne mai auzim,am laptop acasa..numai somnul sa ma lase
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Desiree, sarcina usoara si la termen!
Elena, tin pumnii sa fie bine si cu siguranta asa va fi!
Fetelor, cum sa fiti deprimate. Eu am impresia ca in perioada asta suntem fffffffffff sexy, sincer, f atragatoare. Eu am chef mai mult ca niciodata sa ma aranjez si sa-mi pun burtica in evidenta. Salopeta pe care mi-am luat-o o port foarte rar, in rest numai colanti si pulovarase lungi care-mi scot burtica in evidenta. Hai fetelor, ganditi-va ca e una din cele mai frumoase periioade din viatza noastra, ganditi-va cate fete isi doresc sa fie ca noi si nu reusesc. Eu cel putin mi-am dorit atat de mult si am asteptat aproape un an....incat nu pot decat sa traiesc la maximum perioada asta.
Din pacate mai apar si neplaceri cum ar fi de ex ca dupa ce-am papat ciocolata aseara i-ar m-am umplut de bubitze si m-a mancat pielea toasta noaptea.....la un moment dat am inceput sa plang pt ca pur si simplu nu mai suportam, Am turnat o sticla de solutie "calamine" pe burta si maini. Nici acum nu mi-a trecut total. Deci , trebuie sa renunt la ciocolata
Alina 19+ posibil
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Multumesc ptr. urari, tie si tuturor!
Asa gandesc si eu! Dupa atatia ani de asteptari, nu pot fi decat fericita! Chiar si cand hormonii sar pe unde apuca si tzopaie ca bezmeticii, chiar si atunci ma simt fericita. Ma doare spatele de la 6 saptamani, de nu pot sa merg de multe ori, nu ma pot apleca, nu pot sa ma misc, uneori. Si tot fericita ma simt, ca stiu ca durerea de spate e de la ceva ce mi-am dorit cu ardoare, ani de zile! Ma simt frumoasa cum nu m-am simtit niciodata, desi am niste cearcaneeee... nu-i bai! Sunt frumoasa, pentru ca sunt gravida, pentru ca sunt speciala, pentru ca in 6 luni voi fi mamica de bebe perfect! Asa ca... ce e aia "depresie"??? In aceasta perioada, in dictionarul meu nu exista cuvinte ca depresie, suparare, sau alte cuvinte cu aceleasi conotatii.
Si eu la fel port, numai haine care sa-mi scoata burtica in evidenta, ca acum a inceput sa se vada! Si sunt atat de mandra de burticutza mea, ca vreau sa o vada toata lumea!!!
In ce priveste ciocolata... eu am renuntat la ea de la inceputul sarcinii, ca nu pot sa o pap. Mi-e rau de la ea, da' personal, nu-i simt lipsa, ca nici inainte nu am fost mare adepta a ciocolatei.
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png