Mamici de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si e sper sa-mi zica ce sex are bb...si sper sa fie ce-mi doresc eu

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
12+ sper la o!!!AMR 28sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Aveti un ritm ametitor la scris....

Si eu vreau sa stiu ce va fi bb, am un sentiment ciudat ca va fi tot baiat, nu ma pot hotari ce nume de fetita sa aleg in caz ca va fi fetita .

Despre alcool, eu stiu ca mai bine gusti din bere obijnuita decat din cea fara alcool ca aia e plina de chimicale.

Si eu m-am vopsit zilele trecute pe par, cu Stefan nu m-am vopsit dar aveam o culoare de par apropiata de parul natural, par scurt, l-am lasat sa creasca si in final nu se vedea ca-i nevopsit, acum e alceva...si nu am rezistat.
Soacra care este coafeza de meseria mi-a spus ca ea sa vopsit cu ambele sarcini si nu a avut nici o problema, si la vremea aia erau vopsele mai proaste ca acuma...

Cu greata stau bine, doar ca astazi mi-am cumparat iaurt si m-am balonat fff tare, mi-am dat seama ca mie nu-mi face bine iaurtul/sana, ma baloneaza, nu am mai mancat de vreo saptamana si nu am mai avut de atunci pana azi senzatia aceea de balonare. Asta este, astept sa-l digere stomacul si gata, no sa mai bag in gura iaurt!!!

Multa sanatate si toate cele bune!

Apropo de pofte...eu am una ciudata rau... paturi de mamaliga cu branza de vaci si cartabos prajit peste Mi-am adus aminte ca asta ne dadea bunica mea cand mergeam in vacanta de Craciun la ea...wow...parca ii simt gustul si mirosul...dar din pacate nu am caltabos ca bunica nu mai este si de atunci nici nu am mai mancat asa ceva

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna Bujo!
Am intrat pe aici pur si simplu din intamplare si am vazut ca esti ai deja 12 saptamani de sarcina. Bravo si la mai multe si sarcina usoara in continuare !!!!
P.S.- am fost colege la martie aprilie 2008, din pacate tu ai plecat prima si pe urma si eu.
Ma bucur foarte mult pentru tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

In sfarsit mi-au venit rezultatele la complexul Torch pe care l-am facut saptamana trecuta, dar am niste nelamuriri. Toate valorile se incadreaza in limitele normalului insa nu stiu daca sunt imunizata sau nu la vreuna. Si pana o sa merg la medic nu mai am rabdare. Poate stiti voi sa ma ajutati. Rezultatele sunt:
1. anti cmv igm - 8(<15 negativ)
2. anti rubella igm - 10(<20 negativ)
3. anti herpes igm - negativ
4. anti chlamydia igm - negativ
5. anti toxo igm - 3(<10 negativ)

Anna 8+
AMR 32
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Carmina vii si tu la odisee? Io am numa 9 sapt nu 12 da trece timpu. Te asteptam si pe tine.

bujo 9+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Annababy nu poti sa stii daca esti imunizata la vreuna din astea pt ca nu ti-a dat sa faci igG-urile la fiecare. Vad ca ai facut numai igM-urile care iti spun daca esti sau nu contaminata in prezent si vad ca din fericire nu. Ca sa vezi daca esti imunizata tre sa faci igG la fiecare si daca ies pozitive atunci esti imuna iar daca sunt negative atunci nu esti. Eu asa stiu, daca gresesc ma corecteaza vreo graviduta.

bujo 9+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Anaxena: si eu merg pe 21 dec la eco, deci sunt nr. 3

Annababy: eu am sangerari mici la nasuc de 2-3 sapt, se pare ca e normal in sarcina din cauza accelerarii fluxului sangvin.
Legat de analizele tale se pare ca nu ai nici una din bolile respective. Dar IgG nu l-ai facut ca asta iti arata daca ai anticorpi...

bubuleana
9+

Mergi la inceput

Bujo, Bubulena multumesc pentru lamuriri.

Anna 8+
AMR 32
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

AnnaBaby iti trebuiesc 2 valori pentru fiecar analiza. Una iti spune daca esti imunizata (igg) si una daca esti infectata (un igm). eci nu esti infectata. Dar nu inteleg de ce nu ai si restul???? ca si asta e imp.

_
Vicky 12+

Mergi la inceput

[navy]Mcoca[/navy] pe lista data de dr. erau trecute si igg-urile dar la laboratorul la care am fost eu (de altfel unul din cele 3 din tot orasul unde se face complex torch) mi-au spus ca la ei se fac doar igm-uri. Asta este.

Anna 8+
AMR 32
vinebarza
poze

Mergi la inceput