Mamici de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna gravidutelor,

profit de faptul ca ma simt putin mai bine...m-am ridicat din pat sa mai citesc ce-ati mai scris...
...si eu vreau sa stiu ce av fi bebele meu...desi eu nu am nici o preferinta...poate fi orice..orice este foarte bine...

...in Brasov a inceput sa ninga asa frumos...abia astept sa-mi iau puiul si sa merg cu el la schi..sa ne jucam cu zapada..Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea...sa ne jucam cu bebelusii nostrii...si la anul sa vina mosul si la ei..

Nu stie nimeni nimic de Tuchi123???...sper sa fie bine..

acum mai raman putin la geam sa mai privesc minunatia care se asterne asa frumos..

pupici

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

merci bujo!

am incercat si cu ghilimelele, dar nu vrea. cred ca forumul accepta numai un sigur format, asa ca l-am lasat sub forma de link...pt vizualizarea imaginii se deschide fereastra noua. Mie mi se pare tare funny

Catalina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev213pps.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna seara fetelor,
recunosc, nu am mai fost de mult pe aici dar, am avut ceva treburi si iata ca acum daca tot am vesti, am zis la vi le dau.
Am fost azi la medicul meu si mi-a facut o noua ecografie si bebelusul este mic, mic si cu capul mare si arata de saptamana a 6-a, mi-a dat sa fac cateva analize cum ar fi beta hCG-ul, estradiol si progesteron, voua v-au fost recomandate aceste analize in primul trim. de sarcina?
Va doresc multa sanatate voua si bebeilor.
Tuchi1239+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

sibylle, ce faci, cum te mai simti?
Mai fetelor, iuti mai sunteti! Eu nu prea am cand sa scriu, ajung acasa f tarziu si la serviciu nu am internet.
Vad ca ati trecut la pofte! Eu nu am pofte inca, dar burtica se rotunjeste considerabil.
Sanatate si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ieri am fost la eco,bebe e bine,masuratoarea pliului nucal a iesit bine si mi a zis ca nu mai are rost sa fac triplu test...in schimb,am fost cam dezamagita de cum a facut ecografia,mi s a parut ca s a grabit,nu m a tinut mai mult de 10 minute.a incercat sa imi faca si eco vaginala,spera ca asa se va vedea sexul,pt ca bebe statea picior peste picior,insa dupa ce m a chinuit o gramada,si a dat seama ca polipul ii obstructiona calea de acces.aseara m a durut burta si am stat cu mare frica sa nu ma apuce iar sangerarea,dar vad ca pana acum e bine...ca tot vb de vise,daca va spun ce am visat eu aseara si acum 2 nopti,va apuca groaza...bine,eu de fel visez f mult si f urat,nu neaparat acum,in tp sarcinii..
SYBILLE,sper sa fii bine.iti tinem pumnii!
IRDA, ai grija mama,de tine..si nu mai fi trista,si eu am pierdut o sarcina la 11 saptamani,dar incerc sa nu ma gandesc la asta...
DANA,MAI DA NE UN SEMN..
LOUaNA,TU CE MAI FACI?cum te mai simti?
ALINA MARIA,CE FACI?
am incercat sa mi cumpar ceva de gravida,n am gasit nimic care sa mi vina la noi in oras...sa vad cand am tp sa ma duc in bucuresti...
13+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice0911 spune:

buna,ma numesc alice 0911 si sunt o graviduta in 9 sapt,cu sarc.gemelara,ultima menstruatie a fost pe 7 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

ce-o fi facand Sibylle? O fi bine?

Eu am pofte, azi am bagat la greu dulciuri ...Pai cum sa nu ma fac cat o balena?

9 sapt. si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice0911 spune:

DN3.10.1974,u.m 7 oct.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nina25 spune:

buna sunt nina25 nascuta pe 08.12.1982 sunt insarcinata data ultimului ciclu 29.10.2007 si voi fi mamica cam pe 5.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Azi Flo nu a muncit si ne-am dus in oras sa mai luam la fata ceva haine si papuci si pijamale si sa caut eu blugi din aia skinny sai bag in cizme, normal nu am gasit marimea 10 mie mica si 12 mare deci is intre unde nu este marime. Fain nu?
Maine merg la eco vai creca nu dorm la noapte nu mai am rabdare.
Motanik si noi am vrut sa stim ce sex are bebe cu fata pe la 20 si ceva de sapt si ne-a intrebat de ce si am zis ca sa stim ce culoare sa luam pt camera lui bebe si ne-a zis simplu go for pink si pink a fost.
Nu am cumparat multe pana dupa luna a 6 a asa din superstitie dupa luna a 6 a am luat incet incet mai intai astea mari carutz si cateva lucrusoare mai mici de newbron de isiet din spital. Carutul sa fim precauti lam luat totusi unisex cu gri si portocaliu ca daca cumva e vreo greseala sa nu dam 200 de lire pe geam.
Nu luati multe newborn ca imediat creste. Alea nu le poarta nici doua sapt. Ia mai de la 0 la 3 mai degraba decat newborn.
Oricum eu am asteptat sale-urile din iulie-august si atunci am facut stoc pana la 1 an. Ce mai trebuai am luat pe parcurs. Body-uri trebuie multe sleepsuituri muslimuri de la adams kids is tare bune is ca scutecel de pe vremuri niste patrate mari de bumbac f bune sa doarma bebe cu ele sal stergi cand ragaie sal tii pe umar in caz ca regurgiteaza etc.
In rest cearsafuri si paturele pt pat am luat din toys r us cas mai ieftine si f bune si rerstul hainelor de la next m,othercare mai ale scand is mici conteaza sa fie bumbacul moale de calitate. Ceele de purtat prin casa de la tesco f bune pt patat vomat si rontzait la ele cand dau dintii. Multe babetele ai nevoie si cam astai.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput