Mamici de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
turturica spune:
cristina, nu cred ca e prea tirziu, nici tu nu esti foarte avansata cu sarcina. Eu merg luni la cabinetul doctorului, insa nu cred ca o sa ma intilnesc cu el, probabil ca doar o sa imi ia asistenta ceva singe. La ecograf o sa merg de-abia dupa ce implinesc 8 saptamini, asa mi s-a zis.
tecky, bine ai venit si o sarcina usoara iti doresc. Cum te simti?
sibylle, cum te mai simti acuma? Ai fost la doctor, ce ti-a zis? Sper ca totul e in regula.
mada, spor la impachetat. Saracuta de tine, nu e usor cu starile astea de rau. Dar macar mergeti in curind acasa la cozonaci, sarmale si cirnati, mmm, deja salivez cind ma gindesc. Cit stati acasa?
Fetele cu pofta de alcool sinteti mortale. Eu am pofta de cola, pepsi, ciocolata si altele asemanatoare, nu se mai poate asa, ca ieri am devorat o punga de M&Ms. Miine ma duc la pilates, c-altfel m-oi face cit o balena pina la sfirsit.
Eu merg azi cu colegii la Christmas party, inca nu le-am zis nimic de sarcina, sint singura fata din grup, sint curioasa cum or sa reactioneze. Insa mai astept pina in ianuarie ca sa anunt.
AnnaBaby spune:
Buna fetelor.
Tecky bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bb sanatos!!!!
Turturica numarul saptamanilor nu se actualizeaza la semnatura. Trebuie sa-l modifici tu. Intri la profilul tau, la semnatura, si scrii ce vrei tu acolo.
In legatura cu alcoolul eu tin sa spun ca mi-am cumparat pentru sarbatori sampanie pentru copii ca sa fiu si eu in rand cu lumea.
De vreo cateva zile de cand sunt racita si tot suflu nasul imi curge sange din nara stanga, dar destul de mult. Eu n-am avut niciodata probleme de astea si incep sa-mi fac griji. Prima data am zis ca deh, se mai intampla, dar in fiecare zi? O fi avand vreo legatura su sarcina?
Anna 8+
AMR 32
vinebarza
poze
vias spune:
..buna gravidutelor,
am fostde dimineata la medic...am facut si ecograf...am un pusti dragalas si am vazut si inimioara lui cum batea..este bine...
...mai rau este ca pe drum am luat 2 stlpi in brate..si am pana au venit oamenii sa ma tina de cap..offfffffff...vad ca ''dau la rate'' pe fiecare zi...nu mai pot manca nimic...
...am vrut sa-l intreb mai multe pe doctor...dar din cauza ca nu prea puteam deschide gura de rau ce-mi era...am zis ca il intreb data viitoare....peste 5 saptamani...adica pe 17 ianuarie...sper sa-mi revin pana atunci...
va pup... 9s
pustai
lcazangiu spune:
buna mamici cu burtici,
Tecky bine ai venit, o sarcina usoara si un sanatos.
Ella81litam observat ca avem aceleasi date de UM si DPN, sunt curioasa sa vedem care cum le respecta.
eu am fost ieri la eco si l-am vazut din nou pe bebic, noroc ca dormea si a putut dct sa-i masoare pliul nucal si tot ce mai trebuia, totul este bine, apoi s-a trezit si printisorul si a inceput sa zburde:)
urmatorul control este pe 16.01, sper sa treaca mai repede timpul, atunci cred ca o sa aflu si daca va fi o puta sau nu
apropo de alcool, aseara am avut petrecerea de craciun si cum eram 15 fete cucuiete, s-au pus pe baut vin rosu, nu stiu daca ati baut vreodata "Sange de taur" este bestial, asa ca am cedat si eu si am baut doar u pahar, dar a fost atat de buuuun:)
va pup!
Lori 12+
M&M spune:
Vicky, Turturica multumesc de raspuns. M-am mai linistit cat de cat.
Anaxena, r am sunat in doua locuri si aici unde am gasit era cel mai devreme!!! Abia saptamana viitoare iti da rezultatul la urocultura???Cum te mai simti???
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
4s
MissJJ spune:
Turturica pai stam de pe 16 dec pana pe 8 ian pana pe 27 dec in iasi la ai mei si apoi pana pe 4 ian la baia mare de unde e Flo si apoi iar la iasi sa ne pregatim de venit acasa. Eu zacusca vreauu. I-am si zis lui mama cand ajung seara pe la vreo 11 sa imi dai zacusca. Zacusca a fost mereu boala mea.
Annababy eu stiu ca se mai intampla sa curga sange din nas in sarcina da si tu un search pe google si vezi ce gasesti despre asta.
Camy imi pare rau ca iti e asa rau stiu cum e si eu marti am imbratisat coapcii prin parc si pe bus de se uitau toti la mine asa ca te cred ca e tare nasol. Iti doresc sa treaca cat mai repede. Cu toate ca senzatia e ca nu se mai termina.
Legat de alcool aici ei zic ca ai voie un pahar de vin da din ala mic, sau jumate pahar de bere sau o unitate pp ca 25 de ml de spirtoase, asta ar fi o unitate, de maxim doua ori pe sapt. Si la alternative non alcoolice zic bere si vin fara alcool, suc de mar sau struguri din ala acidulat ca sampania ca e exact senzatia ca ai bea vin alb, numai ca nu are alcool e apa carbogazoasa, suc natural si acid citric, a virgin mary adik bloody mary da fara vodca, tonic fara gin, suc proaspat de portocale amestceat cu apa carbogazoasa.
Camy, Lori ma bucur ca ati vazut bebeii abia astept si eu maine sa vad minunea la ecograf.
Cristina nu mi se pare f tarziu si eu maine am abia primul scan si daca ma iau dupa cum calculeaza ei de la prima zi a ultimului ciclu as face maine 12 sapt fix.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
AnnaBaby spune:
La sugestia Anaxenei ma declar nr. 2 pe lista celor care merg ;a control pe 21.
Camy pus ma bucur tare mult pentru tine ca l-ai vazut pe bebe si ca totul e in regula. Stai linistita ca n-o sa mai dureze mult greturile si o sa te simti mai bine. Eu sunt fericita din punctul asta de vedere ca n-am nimic.
Anna 8+
AMR 32
vinebarza
poze
MIKYCRIS spune:
buna fetelor!
citind despre starile voastre de voma parca ma incearca si pe mine
si mie miati facut pofta de porumb fiert si dovleac,ce ma fac pana vine sotul meu la noapte?aici pe la buticuri nu gasesc dovleac si porumb fiert .
RALU79,TUCHI123,pe unde mai sunteti fetelor?mai dati si voi un semn de viata si mai spuneti ce va mai fac burticile!
11+
MIKYCRIS
bujo spune:
Annababy am citit pe un site ca poti avea sangerari nazale in sarcina cam prin sapt 8-9. Cik e normal. Mie asa mi se usuca nasu de abia pot respira noaptea si imi sangereaza si mie usor din cauza cojilor care se formeaza.
bujo 9+
album de nunta
motanik spune:
Buna fetelor, mama mia ce ati mai scris, am stat sa citesc toate paginile de ieri pana azi!
Noi aseara am fost la chinezesc pt ca nu mai puteam de pofta, culmea e ca am mancat pt prima data fara sa ma gandesc ca mi-e greata si azi m-am trezit tare bine, fara greturi, nu am mai imbratisat wc-ul, uraa! Acum beau o cafeluta cu mult lapte, tot poftele...
Mada, ce fain ca plecati, sa te bucuri de zapada si pt noi!
Pana la urma o sa anunti parintii de bebe2?
Ella81it, esti din Targoviste? Suntem vecine, eu stau in .ro la o aruncatura de batza, in Pucioasa, dar stiu Tgv f bine. Unde stai mai exact? esti in .ro acum?
Sybille, da-ne vesti daca esti ok, sper ca sangerarea aia sa nu insemne nimic grav.
Bujo, eu am probleme cu respiratia de multi ani, sunt dependenta de picaturi, dar pana acum nu am avut niciodata gura si nasul asa uscate.. Tu folosesti ceva?
Camy pus, sper sa scapi mai repede de greturi. Citeam ieri intr-o carticica si anume ca e bine sa ai o felie de paine neagra prajita in pat, pana sa te ridici dimineata, sa o mananci culcata. Si am mai auzit ca si gutuile fac bine.
Eu una dimineata mananc paine neagra cu branzica, daca ma simt mai binosr bag si o rosie.
Apropo de alcool in sarcina, am citit ca e recomandat din cand in cand un pahar de vin bun sau o bere.
Fetelor, voi vreti sa aflati ce e bebe?
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!