Mamici de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 22
monalac spune:
ma doare capul ingrozitor.azi m a enervat f tare un elev,mi a spus niste lucruri pe care in 7 ani de predat nu le am auzit...si asta pt ca am indraznit sa i dau 8 si el are 10 pe linie...desi lucrarea lui era mediocra,nici macar romaneste nu stie sa scrie...dar e pila directorului,,,mi a spus ca filosofia e o materie de mana a doua si decat sa se faca profesor de filosofie prefera sa fie gunoier...apoi,de fata cu mine,a sunat directorul si i a spus//sunt cutarita..//si a spus prenumele,nici macar numele de familie,deci va dati seama cat de bine il cunostea directorul..//v am sunat sa va spun ca am probl cu profesoara de filosofie...//
cam asta e invatamantul romanesc...am fost avertizata de ceilalti colegi ca directorul a mai dat afara cativa profesori de a lungul timpului din cauze de astea...
fetelor,nu deschide nimeni capitol nou?eu nu ma pricep...
13+
Mami de
Cris
Poze Cris
madina71 spune:
of mona, ce elevi, iti dai seama ca pana la urma parintii sunt de vina... imi inchipui ce nervi ai putut sa ai!!!!
Lasa, nu te mai gandi la asta ca nu iti face bine!!!!
9 sapt. si
(20.01.2007)
motanik spune:
Madina, uleiul de masline face bine la piele, impotriva vergeturilor?
Eu ma gandeam sa iau crema Pregnacare...
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
map spune:
Buna fetelor,
am aparut si eu un pic sa va salut. Din pacate in familia noastra s-a aciuiat o gripa aiurea, ne-a prins pe toti asa ca acum stam in casa, eu cu Robert pana ne facem bine. Eu va trebui insa maine sa ies un pic ca am programare sa vad samburelul din burtica ![]()
Eu in sarcina trecuta am folosit ulei de migdale pentru uns burta si pot sa spun ca nu m-am ales cu nici o vergitura. Cam dupa fiecare baie si intra destul de repede in piele. Aici se gaseste la farmacie, se poate cumpara cat vreisi nu-i nici scump. Acum inca nu am inceput sa folosesc desi cred ca va fi cazul s-o fac. Bine am si baut foarte multa apa este adevarat. Si mai este adevarat ca am reusit sa iau in greutate numai 11.5 kg, asta pentru ca in primul trimestru am slabit din cauza raului de toata ziua si in ultimul trimestru am mancat totul cantarit caci li se nazarise de diabet de sarcina. A meritat insa. De uleiul de migdale parca mada_mxm ne-a vantut pontul data trecuta, spune ca foloseste cumnata ei din Italia. Acum ca s-a nimerit asa sau chiar a fost bun nu pot sa spun 100%, este insa o idee.
Monica
10+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
madina71 spune:
Motanik, eu am folosit si crema pt vergeturi pt perioada sarcinii de la sanosan si am folosit-o cat am folosit-o pana m-am saturat de ea, se intindea f greu si la un mom dat incepuse sa ma manance pielea de pe burta de la ea asa ca am trecut la uleiul de masline....
Cred ca si uleiul de migdale este bun, poate imi iau si eu si amestec cantit egale din cele doua uleiuri....
9 sapt. si
(20.01.2007)
sursula spune:
Eu folosesc jhonson baby oil.e foarte hidratant.multumesc Didi 81 pt raspuns.Eu am platit taxa de urgenta sa le primesc mai repede.Atat de mult m-au speriat articolele de pe net
map spune:
Mona iti raspund aici la ceeea ce-ai scris desi este off topic: acum am citit ce ai scris
Eu sa fii tare si sa nu te mai enervezi pe din cauza unui dobitoc ca nu face bine lui bb. Iar directorului ii argumentezi calm si categoric pozitia ta si nicidecum nu te lasa. Eu nu-s de acord cu sistemul asta de pilosi din Romania si sper sincer ca intr-o zi se va schimba ceva. Daca trebuie scriem la un ziar si aratam ce fac pilosii directorilor dar nu te lasa. Si eu ar fi trebuit sa fiu profa de fizica insa s-a ivit ocazia si am preferat sa plec in lume la doctorat decta sa stau la scoala. Si aici in Germania sa stii ca este la fel la scoala, elevii sunt impertinenti. Nici aici nu lucrez in invatamant desi cochetez cu ideea, dar ma mai gandesc pana la urma. Daca ai norocul ca prinzi o scoala faina este bine, daca nu trebuie sa fii tare sa rezisti si aici tuturor impertinetilor si analfabetilor. Insa spre deosebire de Ro aici nu-i nici un elev pila nimanui, iar daca sa zicem ar fi ii bagi repede la fund pentru ca in sistem gasesti oameni corecti.
Fetelor stie careva sa schimbe capitolul?
Monica
10+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
motanik spune:
Deschid eu capitolul 13, sper sa nu fie cu ghinion. 
Edit: gata, haideti la capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113066
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
danam27 spune:
Multumesc tututor pentru felicitari!Asa cum am spus sunt si ffff fericita,dar mi-e si teama cum ma voi descurca cu 2
insa cel mai mult imi doresc sa fie sanatosi si sa stea in burtica pana laDPN, ceea ce va dores si voua!Pe mine ma mai lasasera durerile,dar de azi de cand m-am dus la serviciu iar au cam inceput,am fost in concediu medical,de asta e ,lucrez in farmacie si stau cam 7 ore in picioare. Va pup!
+6