Mamici de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Avalon: draguta, acum am vazut mesajul tau, cred ca e una dintre cele mai mari bucurii din ultima perioada FELICITARI!!! Am tot cautat sa aflu mai multe pe la aspirante dar n-am gasit nimic. Povesteste aici, te rog, cum s-a intamplat minunea ta!!! Ce frumos e ca suntem colege iar!!! Bafta multa la eco!!! Dar pana atunci astept detalii

bubuleana
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, pe mine a inceput sa ma treaca niste junghiuri pe la mijlocel si parca ma doare si burtica din cand in cand, dar nu tare....ati patit si voi sa aveti asa junghiuri la mijloc ?

maryb 6+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Io una am patit. Cik uterul cand se mareste apasa pe nervul sciatic. Si tot de aia te doare si burtik. Pe mine de vreo 2sapt nu ma mai doare burta, ce bine e. Dar cu spatele am oricum probleme de la coloana.

bujo 9+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Maryb, si eu am de vreo cateva zile niste junghiuri ingrozitoare in spate, care se asociaza cu dureri de burta!!! Incerc sa nu ma panichez!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ahaaaaa......deci e normal pana la urma....merci fetele de raspunsuri.

maryb 6+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Da maryb, e normal, asa mi-a spus si mie medicul

Didi81 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Va multumesc mult pentru primire si urari.Da Maryb si mie mi se intampla sa am junghiurile de care spui tu.Eu maine ma duc sa-mi fac analizele de sange.M-am cam panicat dupa ce am citit pe net tot felul de povesti urate despre citomegalovirus,lysteria etc.Voi v-ati facut analizele?

surusla 6 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Da, am facut analizele alea la medlife, langa spitalul cantacuzino. Poimaine ar trebuii sa-mi fie gata si rezultatele (pt citomegalovirus mi-au zis ca dureaza 10 zile lucratoare pana sunt gata)...
Teoretic cred ca sunt sanse destul de mici sa ai probleme cu asa ceva, pt ca daca ai contactat acest virus inainte de a ramane insarcinata si ai apucat deja sa iti dezvolti anticorpi, e ok . Singura varianta proasta e sa capeti virusul pt prima data in timpul sarcinii.

Didi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La mine nu-s junghiuri ci dureri de-a binelea dar eu sunt veterana cu durerile de mijloc.

Cum stati cu sanii? Ai mei parca nu se mai opresc din crestere...

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Motanik, si sanii mei cresc vazand cu ochii, si la sarcina trecuta la fel am patit, am avut sutiene cu vreo 3 numere mai mari....apoi, dupa alaptare sa vezi vergeturi! Sau poate cine e mai norocoasa nu o sa faca....In orice caz, am inceput sa ma ung cu ulei de masline, nu zilnic, dar mai incolo o sa o fac in fiecare zi (pe burta nu mi-au ramas vergeturi de la sarcina trecuta, dar in rest mai am....)

M-a mai durut si pe mine burta prin sapt. 5-6, acum nu ma mai doare si nici junghiuri nu am...dar cred ca sunt oarecum normale la prima sarcina, la a doua sarcina deja uterul e mai elastic (cred eu)...

9 sapt. si (20.01.2007)

Mergi la inceput