Mamici de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
maryb spune:
deci nu m-ati lamurit......
cele care faceti eco morfofetala de trimestru I la cate saptamani o faceti voi ???
maryb
6+ cu
mic
comoara mea
truli-luli spune:
Eu sunt cam la inceput cu aceasta sarcina si nu am vb cu dr despre prima morfo-fetala dar stiu ca la sarcina cu Ana a fost la 11s+4zile.
Cami si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
maryb spune:
truli, pai cam atata o sa am eu atunci cand mi-a zis dr. sa ma programez....alte fete spun ca intre 12-14 saptamani.....ca sa fie ok, cred ca o sa ma programez la 12s si cateva zile....merci frumos de raspuns. 
maryb
6+ cu
mic
comoara mea
bujo spune:
Cristina e a treia eco la care merg. Eu nu fac eco morfo fetala de sem I ca medicul mi-a zis sa merg abia in sapt 20. Am incredere in ea si sper sa nu ma dezamageasca.
bujo
9+
album de nunta
Ada_S spune:
Felicitari bujo, ma bucur ca BB e bine si ca e asa jucaus.
Azi la 5 merg si eu la eco, sper sa aduc vesti bune. Sincer am emotii, desi sunt optimista nu pot sa trec cu vedera petele maronii din ultimele zile. Sper sa vad cum ii bate inimioara si sa mai scap de stres.
Mada tu cum te simti acasa?A fost buna zacusca?
Pupici la 
Ada
7+ mamica de baietel
(25.06.2006)
oanaralu13@yahoo.com spune:
Salutari mamici.
Si la noi tb sa vina bebe 2 pe 4 august 2008.
Datele sunt urmatoarele: DN 13.03.1977,UM 27.10.2007,DPN 4.08.2008
Va rog sa ne treceti si pe noi pe lista.
Din Suceava mai este vreo mamica?Eu nu am gasit,dar nici nu am reusit sa citesc chiar toate paginile.
Sanatate la toate si aveti grija de voi si de burtici.
Oana,
7+ + Bianca Maria (6.09.2002)
M&M spune:
Bujo, ai facut deja 3 ocho pona in sapt 9!!! eu pe rpiam p fac abia pe 3 ianuarie, adica voi fi in 8 sapy!!!

Oanaralu, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Ana_S, bafta la echo!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s
bujo spune:
Cristina nu-ti fa griji. Eu am pierdut o sarcina in iulie si de asta sunt supravegheata mai atent.
bujo
9+
album de nunta
M&M spune:
quote:
Originally posted by bujo
Cristina nu-ti fa griji. Eu am pierdut o sarcina in iulie si de asta sunt supravegheata mai atent.
Bujo, imi pare rau.![]()
bujo9+
album de nunta
Cristina

" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s