Mamici de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

tuchi: uufff, suntem alaturi de tine

anaxena: nu prea m-am uitat la urina, parca e mai tulbure dar fac f putin pipi pt ca beau f putine lichide de rau ce imi e

bubuleana
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

TUCHI,regret enorm...dar nu ti pierde speranta,data viitoare poate va fi altfel!te asteptam sa ne mai vizitezi din cand in cand si sa ne spui cum te simti!multa sanatate!
13+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tuchi imi pare f rau, iti doresc tot binele din lume, nu iti pierde speranta si te mai asteptam sa ne zici cum te simti.
Fetelor am intrat rapid nu am timp ca Flo face baie la fata si o pune la nani apoi face el si eu mai strang si impachetez ce mai trebuie ca inca nu sunt gata bagajele of course mai e ceva ce trebuie spalat strans impaturit gasit etc.
Va pup mult pe toate aveti grija de voi ne auzim luni ca maine dim la 9 vine taxiul sa ne duca la aeroport si ajungem in iasi abia la 22:00 ora romaniei.
Pupici inca o data multumesc de urari ne auzim luni.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Buna fetelor,
Ma alatur si eu grupului vostru . Datele mele sunt:
DN 18.11.1981
UM 09.10.2007
DPN 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

mona pup fata pt felicitari. stai linistita ca o sa fie totul ok si la tine, ai trecut de perioada critica! scurgerile sunt normale. la mine echo a durat tot vreo 10 minute, dar v-am mai spus ca aici sunt absolut obsedati sa nu expuna bb-le prea mult la ultrasunete. sper ca nu vorbesti serios ca nu mai intri...

in alta ordine de idei mada ma gindesc la tine si sper ca va decurge usor si placut calatoria

eu pot sa zic ca am cam terminat cu greturile si in schimb am dat in cealalta placere a sarcinii si anume arsurile de stomac. de la sarcina trecuta pot sa spun ca au fost mai nasoale decit greata asta e, bb sa fie sanatos...

week-end placut la toate

12+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

am uitat ceva f important: Violeta, imi face atit de mare placere ca mai intrii aici si mai scrii sper ca iti vei reveni in curind si ai sa te razgindesti si cu privire la un alt bb, nu se poate, las ca le potriveste DD pe toate...

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Tuchi, imi pare rau, cuvintele sunt de prisos. Ai grija de tine, si va veni si bebe la momentul potrivit. Curaj.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mey fetelor eu sunt singura care are speranta ca o sa-mi zica dr la 14s eventual si ce sex are bb??

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Anaxena, nu mi-am pus problema ce sex are bb, pt mine imp. este sa duc sarcina pana la capat si copilul sa fie sanatos.
Ma surprinde lipsa mea de curiozitate, dar asta e.
Depinde ce ecografie faci si pozitia lui bb. La ecografia de 14s cumnatei mele i-a zis ca e fata, dar a fost baiat. Bine s-a vazut ca e baiat la urmatoarea ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am gasit acest grup in timp ce cautam remedii pt raceala, ca am fost racita saptamana asta : febra n-am avut, decat max 37.2 (ceea ce mi-a zis medicl ca e ok, nu se considera febra sub 37.5), dar m-a durut rau in gat si am tusit, plus stare de raceala ca eram f somnoroasa si nu aveam vlaga. Oricum, acum ma simt mai bine , mi-a trecut in 3-4 zile (am luat doar 2 bombonele de tantum verde si niste sirop de tuse homeopat).
Cum spuneam, am gasit acest forum si dupa ce m-am apucat sa citesc, nu m-am putut abtine sa nu ma alatur si eu .
A mai patit cineva sa raceasca in saptamana 8-9? Eu am fost f ingrijorata sa nu afecteze cumva bb, chiar daca nu am avut febra.

9+

Mergi la inceput