Mamici de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
marci spune:
Iese si buricul??!!
Monalac, nu-ti face probleme ca mergi incet, ca se mai intampla si pe la alte case. Si eu de cand am sangerat m-am speriat si am ajuns sa merg ca o baba, dar ca si tine, nu risc.
Sotul meu rade de mine ca nici dupa operatia de fibrom n-am mers asa de incet, la o sapt am inceput serviciul si caram materiale dupa mine zilnic. Acum si un litru de lapte imi este frica sa car. Stiu ca exagerez, dar asta e.
marci spune:
Narcisa, cred ca si tu ai avut abdomenul plat pana sa ramai gravida. Probabil ca nu suntem obisnuite cu burta, de-aia ne miram asa de tare.
Azi a venit o prietena de-a mea la mine si mi-a zis ca se vede un pic, dar nu asa cum zic eu. Ei i se pare ca exagerez. Facea misto de mine ca burta ei este mai mare decat a mea si fara sa aiba bb (ce-i drept ea e mai durdulie, nu aschie ca mine).
tuchi123 spune:
Buna seara feetlor,
Cu durere
in suflet tr. sa va spun ca gata, s-a terminat, tr. sa fiu scoasa de pe lista cu viitoare mamici caci nu mai are sens.
Azi am fost la dr. Cocei, al 4-lea medic care ma vede si din cei patru, trei mi-au spus si am vazut si eu cu proprii ochi ca intr-adevar nu este bebe acolo, este sacul gestational cu sac amniotic fara structura embrionara; deci, in cazul in care intrerup tratamentul s-ar putea sa elimin "sarcina" spontan, daca nu, tr. sa fac un ciuretaj si asta este. Analizele intotdeauna mi-au aratat ca ceva nu este in regula. Ceea ce parea sa fie srcina, respectiv embrion, se numesc de fapt arctefacte (o problema nu de interpretare neaparat ci, gelul care este pus nu stiu cum si se vede anapoda, etc. nu cunosc amanunte in sensul asta dar ceva asa);Dg: SARCINA CU OU CLAR.
De acum tr. sa treaca minim 3 luni pt. a nu avea pe viitor probleme cu o alta eventuala sarcina.
In fine, pt. a nu va mai plictisi cu problema mea, deloc placuta, am sa inchei aici si va doresc din suflet sarcini sanatoase in primul rand si multe bucurii de aici inainte, sa fiti iubite.
Asta nu inseamna ca n-am sa mai dau pe forum, dar ceva mai rar.
Va pup
si numai bine!
Tuchi123
anaxena spune:
tuchi imi pare rau,shtiu prin cate ai trecut..dar tre sa fii puternica
si celelalte fete sunt alaturi de tine chiar dc nu sunt prezente pe forum,in mare parte pt ca e weekend,gandeshte-te cum sa te faci bine si sa treci cat mai ushor peste aceasta situatie
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o
!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
marci spune:
Tuchi, imi pare nespus de rau! Stiu ce simti, am trait-o pe propria-mi piele!
In perioada asta ai nevoie de prieteni, de familie, nu te izola!
Eu asa am facut si am zacut intr-o depresie crunta o luna de zile.
O perioada nu ti-ar face bine sa intri pe aici, incearaca sa te protejezi!
Sanatate iti doresc!
M&M spune:
Tuchi, imi pare rau!!! Nu stiu ce sa zic... nu iti pierde speranta!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5s
irinuca_81 spune:
Marci si mie mi se vede burtica deja...si mi se pare ca e cam devreme, eu am 10 saptamani.
Si mai e ceva ciudat: mi se vede mai tare burta seara decat dimineata, adica..dimineata nici nu zici ca sunt gravi si seara...
. M-am mai linistit cand am vazut pozele pe care le-a postat Anaxena si am vazut ca nu sunt singura care are burtica
seara ![]()
Va pup si aveti grija de voi!
Irina
10+
bebe
irinuca_81 spune:
Marci, si mie mi se vede deja burtica si mi s-a parut cam ciudat...eu am 10 saptamani. Inainte sa raman insarcinata eram surcica, nu aveam pic de burta.
Si mai e ceva ciudat: dimineata nu am pic de burtica, nici nu zici ca sunt gravi si seara...
![]()
Eu m-am linistit cand am vazut pozele postate de Anaxena si la ea era la fel,avea burtica mai umflata seara...si am vazut ca nu sunt singura ![]()
Va pup si aveti grija de voi!
Irina
10+
bebe
vias spune:
Tuchi...imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin asta..dar sa fii tare...stiu ca acum iti este greu sa crezi, dar se va intampla minunea si vei ramane din nou insarcinata si atunci va fi bine.
Ai grija de tine...multa sanatate iti doresc!![]()
pustai