Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
paxela spune:
quote:
Originally posted by stefimic
mai fetelor puteti sa-mi ziceti ce vreti dar eu nu reusesc sa intru pe 4shared. bag parola si intra automat undeva unde nu este nimic si nu stiu cum trebuie sa fac si ce sa-mi apara ca sa pot sa vad ce ati tot spus voi pe aici.
daca poate cineva sa-mi spuna ce va apare voua dupa ce bagati parola va raman datoare. si unde trebuie sa intru dupa ce bag parola.
va multumesc mult si scuzati stangacia mea in ale calculatorului.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
asta e linkul http://www.4shared.com/ , asa arata prima pagina unde bagi user si parola http://family.webshots.com/photo/2529007480081869328rDsRVO , ai grija ca dupa asta iti poate aparea o fereastra in care scie... ceva cu unsecured... dai yes, si asa arata dupa ce bagi userul, parola si dai login http://family.webshots.com/photo/2593696560081869328xUgloS
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
stefaniya spune:
Roxanici - prima data cand am citit am inteles ca e Martutza la Pro tv
dar apoi am recitit ca era vorba de Maruta.
Da,stiu ca s-a mutat ca eram in Ro cand a fost prima emisiune dar acum nu am mai vazut ca nu mai e pe net live si abia in vara imi iau DG TV.
Cand mergeam vara la mare alegeam concediul in functie de statiunea in care mergeau ei.Nu sunt indragostita de el
dar imi e simpatic tare.
Uite aici am niste poze cu Maruta de anul trecut cand am fost la mare.E o poza in care ne stam normal si apoi cand ii spun ca imi place el dar am o sora care il adora,m-a tras spre el ca sa o fac geloasa cu poza respectiva
si klaus ma intreba de ce m-a tras spre el.Klaus a crezut ca vrea sa glumeasca cu el si sa il faca gelos pe el.
O sa pun link-ul de la album,pt ca am pus si cateva poze cu camera lui Carl si din oras,atat cat am avut baterie la cam foto ![]()
Stefaniya si Maruta
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
cria_bv spune:
Fetelor nu am mai apucat sa scriu da v-am mai citit din umbra asa. Vlad e tot mai agitat din cauza dintilor probabil si nu mai apuc sa fac nimic. Nu stiu cum se descurca fetele cum mai multi prichindei daca eu ma plang.
Eliana vizionat poze, sa-ti traiasca si sa iti aduca numa bucurii. Sunt frumosi toti.
Pup toti prichindeii bolnaviori, rubeola asa mici saracuti.
Rianna felicitari pt baietel.
sherbi spune:
buna seara dragi copii
eu n-am somn dupa cum se vede. mi-am dereglat programul complet.
despre noi: dintisorul nr 3 e pe drum, se vede, e sus in dreapta.
se taraste prin toata casa, dar nu stie sa-si ridice poponeata sa mearga de-a busilea, trage de cabluri, linge gresia, are atractie catre tot ce-i este interzis.
la capitolul scolit copilu stau prost. ii nominalizez lucrurile pe care i le arat cand ne jucam, insa nu am incercat sa-l invat nimic. baaaa mint, ma chinui sa-l invat sa-mi arate ariciul pe o carticica de carton, iar el negresit duce de fiecare data mana la ursul panda.
perseveram cu ariciul si daca se lipeste ceva de el, continuam.
noaptea doarme bine, se trezeste sa-i dau suza de 2-3 ori si sa bea apa. fata da eruptia dintisorilor de jos care s-a lasat cu plansete groaznice noaptea, acum vad ca e mai linistit.
apropo de plans inainte de somn. am citit ceva carti in care se spune ca exista o angoasa de seara a copiilor. simt nevoia sa planga si sa se elibereze de stresul acumulat peste zi (la ei stresul fiind legat de faptul ca vor anumite lucruri si nu se pot exprima, iar noi de multe ori nu stim sa le interpretam plansul si nu reusim sa-i multumim) si astfel dupa plans se vor simti mult mai bine si vor fi pregatiti sa doarma linistiti. eu am patit-o cu david cand era mai mic un pic si se mai intampla si acum rareori.
eu nu incerc sa-l linistesc in niciun fel, adica sa-i dau suza, apa, ceai mancare, daca le refuza categoric. il tin in brate, il pupacesc, ii soptesc cuvinte frumoase, ii fredonez usor o melodie si il las sa-si faca show-ul.
sunt foarte multumita de faptul ca de 3 zile ii dau mancarea pasata cu lingurita si bucatile sunt mari. a mancat intamplator la prietena mea ciorbita pregatita pt fiica ei si am vazut ca mesteca bucatile mai mari si nu se ineaca, asa ca am purces si eu le treaba.
si noi tot in jur de 300-400 de grame pe luna luam si consider ca este perfect asa.
am vazut pozele cu copii inramati si mi-au placut tare mult si abia astept sa ma laud si eu cu ale mele cand va fi calendarul gata.
sanatate multa puiutilor bolnavi!
cat despre imunitatea data de laptele matern, la mine s-a verificat intr-un fel sau altul. eu am fost racita cobza, raceala luata de al sot, iar david a scapat nevatamat. si eu l-am cam pupat cat am fost racita, ca nu ma pot abtine.
apel la mamicile care m-au rugat sa le aduc suveniruri din tarile calde...va rog mult sa-mi mai amintiti inainte de plecare, ca eu is uituca rauuuuuuuuu tare, da neserioasa nu-s
.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
loradin spune:
neata,
voi scrie un mesaj dur adresat mie deoarece credeti-ma il merit.
Dupa o luna si jumatate de nesomn m-am hotarat si eu sa ma duc cu puiul meu la un dr adevarat.Fetelor stiti ce cred? Sunt multi doctori buni insa sunt foarte plictisiti.Stiti f bine ca nu am o luna de cand am fost cu Ana la dr.Va aduce-ti aminte ca initial mi-a prescris 15 zile de peritol dupa care am sunat-o si mi-a prescris ecoflorina.Bun.....ea e plictisita dar eu ca mama fara neuroni de ce am ascultat-o? Uffff sunt asa necajita! ma rog...a trecut...
ieri dupa cum stiti am fost la dl dr stanciucare si-a mutat cabinetul din rahova in berceni.Cu toate astea Bunul Dumnezeu mi-a dat minte si nu am renuntat.Am sunat sa fac rost de masina si m-am dus.A durat consultatia 4-5 min.Rezultatul? Copilul meu a dormit neintors.Vin si va intreb nu sunt eu vinovata de tot chinul Anei? De ce nu m-a dus capul asta prost sa ma duc la el mai devreme? Si culmea stiti f bine ca tot eu am fost aia nervoasa ca am copil asa si asa ,ca e greu,ca m-am saturat.M-am saturat de ce? Poate de mine ca nu am fost in stare sa ma port ca o mama responsabila.
Sa revin insa. A vazut-o,a sesizat imediat eritemul de la popou(se vedea fff putin)a ascultat-o,s-a uitat la urechiuse,guritza(ana in timpul asta racnea nu plangea)Nu spunea nimic.Mi-a zis sa o imbrac si a inceput sa scrie.M-am asezat pe scaun in fatza lui(cred ca va da-ti seama ca-mi batea inima ca la balamuc) si a inceput.Am sa scriu cu litere mari ca sa va sara in ochi : COPII SE TREZESC NOAPTEA IN PROCENT DE 80% DIN CAUZA BURTICII. Medicamentele nu se dau dupa ureche.Orice este legat de burtica se investigheaza inainte de a i se administra un tratament.Asa ca v-am trecut aici 6-7 analize care trebuie facute in urma recoltarii unei cacutze.Continuati sa-i da-ti sa manance acelasi meniu ca pana acum,nu ii scoate-ti nimic pt ca analizele sa fie cat mai concludente.Este f posibil ca unul din alimente sa-i provoace aceasta intoleranta sau poate este vorba de vreun viermisor.Trebuie cercetat.Si pentru ca Ana sa nu sufere in timpul acesta pana primiti rezultatele ,v-am prescris un medicament (10 picaturi din acest sirop il pune-ti in trei mese.)Zis si facut.I-am pus picaturile aseara si copilul,dupa aproape 2 luni,A DORMIT TOATA NOAPTEA! Vin si va intreb nu merit sa-mi trag singura palme? Pentru ce am lasat copilul atat timp sa sufere si sa nu doarma?
Cred ca va imaginati ce emotii am pana vad rezultatele.
Am vazut multe mesaje in care povesteati reactiile copiilor vostri si v-am spus la acel moment ca asa face si Ana.In concluzie ar fi bine sa-i vada un doctor ca sa fiti sigure de cauza trezirii.Nu faceti ca mine.Pana la urma pentru voi e mai usor.Aveti majoritatea masini(nu trebuie sa va milogiti ca mine de toata lumea)iar consultatia cat de scumpa ar fi merita(eu am dat 50 ron)Eu il recomand cu caldura pe acest dr Stanciu si sa fiti sigure ca nu ma mai duc in alta parte de acum inainte.
Cam asta!
Iunita-am gasit mesajul tau off line insa crede-ma ca am fost asa de necajita pe mine incat toata seara nu am facut altceva decat sa-mi pup copilul incercand parca sa-i cer iertare.Iti multumesc insa pentru faptul ca ai fost alaturi de mine chiar daca numai cu gandul.
Concluzia? NU PROCEDATI CA MINE!
Va pup si va doresc o zi frumoasa si linistita!
A ramas ca sotul meu sa se duca la dansul fara programare,fara bani sa-i duca rezultatele pt ca dansul sa ne prescrie tratamentul.Asa ca tineti-mi pumnii!
Minunea noastra la 8 luni
doina.todor spune:
Neata fetele!
Noi suntem ok, dar ne mai trezim noaptea .
Loradin te rog sa imi spui ce picaturi ti-a prescris Dr tau? Sunt in aceeasi situatie ca tine si ma voi duce si eu la un dr. sa vedem.
Daca mai pot revin
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
elyanne spune:
Baietii mei au rosu in gat... am tot sperat sa treaca fara antibiotic... dar s-a inrautatit situatia... Cu toate ca nu fac febra, vomita din cauza amigdalelor inflamate... Au si puroi pe acolo... Asa ca de ieri am inceput sa le dau si antibiotic... dr. ne spusese de ceva vreme... dar am asteptat sa se lupte singuri cu virusii
dar n-au reusit sa faca fata...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elpower spune:
Laura, eu nu cred ca e cazut sa-ti faci atatea procese de constiinta. Toate dam vina pe dinti in perioada asta, desi, uneori, nu ei sunt de vina. Eu ma gandesc ca o duc la doctor si cine stie peste cine dau. Nu mai am incredere in nimeni, nici macar in mine. Probabil ca asta inseamna sa fii mama. Sa cantaresti de o mie de ori si tot sa nu fii convinsa ca ai ales varianta cea mai buna.
quote:
Originally posted by elyanne
Baietii mei au rosu in gat... am tot sperat sa treaca fara antibiotic... dar s-a inrautatit situatia... Cu toate ca nu fac febra, vomita din cauza amigdalelor inflamate... Au si puroi pe acolo... Asa ca de ieri am inceput sa le dau si antibiotic... dr. ne spusese de ceva vreme... dar am asteptat sa se lupte singuri cu virusiidar n-au reusit sa faca fata...
Eliana, toate pe capul tau! O
pentru voi sa treceti cu bine peste perioada asta.Am vazut toate pozele si toate filmuletele. M-am minunat de toti si am vrut sa va zic , dar ia timp de unde nu-i. Asa ca va spun doar sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei, ca sunt ai nostri si nu exista altii mai buni ca ei! Fiecare e unic, toti sunt speciali si cu ritmurile lor de dezvoltare. Chiar daca stiu sau nu culori sau sa arunce pampersul al gunoi
Va pup si va doresc sarbatori lipsite de frustrari!
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Lumi_Nag spune:
Loradin ma bucur ca v-ati gasit linistea mult asteptata.Iti urez cat mai multe nopti dormite
.
Ela foarte frumos spus
.Cred ca ai fi in stare sa scoti o femeie din cea mai urata depresie posibila doar prin cuvintele frumoase
si tie.
Despre noi nu am mare lucru de povestit.Pot doar sa va anunt ca ninge de aseara la Iasi asa de frumoooos....si este stratul de zapada gros.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
madybulancea spune:
Ela iti multumesc ptr cuvintele frumoase....doar asa sa mai ies si eu din depresie!!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan