Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
tzuna spune:
Ce progrese in stup.... Nu pot sa cred.. De acum asa va fi. Poate ne intoarcem si noi din concediu cu albinuta mergareata desi eu nu sunt asa grabita. Prefer sa mai mearga in 4 labe o vreme ca si asa face destule prostii.
ELYANNE- unde ati fost sa impartasiti copiii? Ca noi mergem mereu la bisericuta de langa Politie .. dar probabil aveti o biserica mai aproape. Noi o preferam pe acaesta pentru ca ne obliga sa o si plimbam pe Maria si copiii ii impartaseste afara la usa Sfantului Altar si pe tot parcursul slujbei. Acest aspect e f important ca reusesc si eu sa ajung cu Maria indiferent de fitele ei la mancare in ziua respectiva.
M-am intalnit cu Mada -Roz. Din pacate nu-l avea pe Marc cu ea ca tare mi-ar fi placut sa-l vad asa mai marisor.
Noi plecam la o petrecere de copii cu Mos Craciun. O duminica placuta tuturor.
gabdyd spune:
Salutare stup!
Se pare ca viata mea capata o grava tendinta spre lipsa de timp 

si nu numai,
hm, iar am lipsit de pe forum cand a facut fie-mea opt luni, sper sa nu imi aduc aminte asa greu si cand o face un an
. Daca nu ma suna o prietena sa ne felicite uitam cu totul.
Deci 

tuturor celor care s-au sarbatorit zilele trecute, inclusiv noua si sarbatoritzilor de azi!
Am vazut ceeva pozici si filmulete, n-am reusit sa le vad pe toate, oricum, pupici la toata lumea,
pt bubiciosi, macar e si o parte buna ca scapati de ele acuma.
Rianna sanatate la burtica si cea mica, dar de ce vroiai totusi sa intepi fata?! Eu nici pe Julie nu am dus-o la analizele astea obligatorii, sau cum sunt ele. Sunt si ale mele mai albe dar totusi nu sunt adepteul intepatului decat daca e chiar ceva serios. Intre timp le vitaminizez cum pot si pun mare baza pe alimentatie.
Nuuuuuu Alin, stiu numai zapaciti cu numele asta! Eu as fi vrut Stefan, daca aveam baiat, Gabrielii mi se pare ca au succes la fete
, ma mai gandesc. Intra pe capitolele noastre de la odisee si vezi ca pe prima pagina, in josul mesajului cu listuta era link pt semnificatii de nume. Eu recunosc ca de acolo l-am ales pe-al Riannei ![]()
Zadi ti-am, dat un mail, n-am mai putut incheia mesajul ca ma luptam pe tastatura cu fie-mea. Eu ii pun granulele in gurita, dar o tin sus, nu pe spate. nu s-a innecat cu ele.
Dar ceva explicatii despre un tratament pentru calciu tot cu medicamente homeopate are cineva ?
As vrea sa mai scriu dar ma bazaie copila, ii e fomica, revin putin mai tarziu
gabdyd spune:
Zadi, vad ca a venit mailul inapoi.
deci, noua ne-a prescris medicul camomilla vulgaris pt durerea de
dintisori, 5-10 granule, la nevoie. Nu mi-a spus daca pot sa ii dau de mai multe ori pe zi, dar nu i-as da de mai multe ori.
gabdyd spune:
Fetelor, ma cam speriati voi cu Peritolul asta. Pai mie mi se pare un tratament cam extrem! Imi dadeam mama cand eram copil dar eu eram foarte alergica. Nu mi se pare ok dat la copii asa mici. Scrie si in prospect ca se da numai in cazuri extreme, dar doctorii nostri uita cateodata ce e aia caz extrem...
Ah, da, Loradin, acum am ajuns la postul tau, exact asta vroiam sa spun! NOTA 10 PT DR STANCIU!Si nu cred ca prima dr e buna dar doar plictisita. Nu trebuie sa existe asa ceva la doctori! E plictisita si atat! Ei sunt plictisiti pe pielea copiiilor nostri!
Imunitatea de lapte tine numai pana la 6 luni si daca nu ma insel daca e alaptat exclusiv.
Elyanne putere mama! ca vad ca se tin lant de voi toate! 
Elena.2006, Arissa BRAVOOOO! 

Ref la telecomenzi, noi am scos bateriile de la telecomanda de la dvs si i-o dam pe aceea sa se joace, sa nu cumva sa se iradieze fata
.
Rianna, chiar asa, la numele vostru si prenumele deja ales, in continuare suna bine Adrian.
Cam slaba activitate la ora asta, vad ca tot postul meu e ultimul.
v-am
ma duc cu fata afara, le cam ninge dar trebuie s-o scot ca n-am scos-o nici ieri decat putin. 
alexia3 spune:
noi ne-am intors de afara unde ningea ..."ca pe vremea mea, maica"
deci subiect:cum erau iernile "pe vremea voastra"?
revin ca ...devastam casa....ei si, parca ar fi prima oara cand face asta...
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
elyanne spune:
Tzuna si noi mergeam acolo pana sa se constuiasca o biserica noua mai aproape... in directia opusa...
Si aici ii impartaseste in timpul slujbei... asa ca am scapat repede.
Andrei s-a pus pe urlat, pt. ca exact cand era in dretul celor din cor, au inceput sa cante...
Dar n-au protestat... au inghitit tot...
Elena a fost f. fericita... ca merge la "tata popa" si ca iese din casa...
Am lasat copiii cu bunica si am taiat-o sa luam brad. Am gasit micut (asa am primit ordin de la mandra) si bogat... a fost 70 ron. In Auchan... cica mai aduc si marti altii...
Am luat si cadourile de la Mos: pt. baieti un catel vorbitor ide lb romana (e de la fisher price parca... era reclama si aici pe DC) si un broscoi vorbitor de la engleza... evident ca nu le puteam lua la fel 
Pt. Elena tablita cu magneti, litere, foi si acuarele... si telefonul de la fisher price.
Ma intrebati cum rezist... ma gandesc mereu ca ei sunt doar raciti, altii sunt mult mai rau... astea vin si trec...
M-am obisnuit oricum... cand a racit mandra prima data (la 2 ani aproape) am fost terminata... mai mult am pazit-o, de cat am dormit... ii masuram temp. mereu... Acum am antrenament... f. rar le pun termometrul bb-ilor... pt. ca nu prea au febra si cand au se simte... si o verific...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
gabdyd spune:
Alexia3, tu parca spuneai de ODC, pe ce intri si cu ce nick, as vrea si eu lion king, pleeease.
Iernile..., mda, cand eram copil parca erau mai bogate in zapada, nu se putea iarna fara nameti ![]()
ANCA_2007 spune:
Fetelor cum il inscriu si pe printul meu la bondari de maritie 2007
?date:nascut 29 martie 2007,3400g,52 cm,nota 9,nastere naturala
paxela spune:
eliana , si ceilalti cu tel minune , care vb in romana, cand il scoateti din cutie se va auzii foarte incet, ca sa se auda ca in cutie vedeti c ain spate are o gaurica ca o liniuta , bagati ceva acolo ca sa auziti ceva![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu