caine paza?

caine paza? | Autor: iulia_b

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de un sfat...as vrea un caine de paza, care sa stea afara, in cusca si sa fie prietenos cu copiii. Eu nu ma pricep deloc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Initial creeata de iulia_b

Am nevoie de un sfat...as vrea un caine de paza, care sa stea afara, in cusca si sa fie prietenos cu copiii. Eu nu ma pricep deloc...

ciobanesc german
si noi vrem sa luam unul la primavara; o sa creasca impreuna cu Bia ca si ea o sa fie mai maricica la anul
si o sa stea in curte, normal

Ce mai citim noi
www.elfyourself.com/?id=1323797389" target="_blank">click here to see me naked!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Initial creeata de iulia_b

Cauta pe google "akita inu",sunt caini extraordinari:f buni aparatori si f atasati de familie si copiii familiei.O sa-ti placa ce scrie despre ei.Eu am 2,ii vezi in album.

Magda si Bianca 9 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Ciobanesc belgian. De asta am eu. Inca nu-i de paza, ca e inca pui si nu latra decat la ciori. Cu copilul e ok, dar nu prea au avut mare contact, edi are doar 1 an. Oricum, nu-i face nici un rau, poate doar sa-l darame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Ia-ti ciobanesc german sau belgian. Sunt super ageri si inteligenti si protectivi cu copiii.
In cazul meu,eu am doi rottweileri, iar acum, mai am si trei puiuti de la ei, ramasi din 12, cati a facut Tara.
Bullet, masculul, e super guard dog, dresat special, extrem de agresiv cu cei care se apropie prea mult de casa noastra. Cu fetitele mele, insa, de un anisor si respectiv cinci, e foarte protectiv, tolerant si tandru. Tara, femela, e prietenoasa cu toata lumea.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

si eu tot pt ciobanesc german sunt, am doo exemplare superbe

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Prietenii mei,fara copil au boxer.Am dus baiatul in vizita si l-a adoptat instantaneu.Eram prin parc si l-a pazit de nu se apropia nimeni de el(oras strain,parc enorm).Ce ne-a ramas in minte:i-am cumparat role si in casa,pe parchet a cazut copilul.A prins o aversiune fata de role ca atunci cand a ramas singur le-a distrus,ca i-au trantit copilul.Nu a stricat nimic altceva din geanta de unde a "furat"rolele,a lasat cateva balute,atat.
Si pe noi ne-a placut din prima clipa dar pentru baiat a fost umbra credincioasa.Doua nopti cat am dormit acolo,a stat numai langa el,iar dupa ce am plecat a stat trist zile bune.Si era un caine adult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Boxerii imi plac dar am 2 nemultumiri care daca le rezolva cineva, maine cumpar unul:
-saliveaza,detest;
-pot locui numai in curte?;nu sunt prea incantata de ideea de a locui si cu un caine in casa(am deja un birmanez adorabil).
mie mi se pare cel mai potrivit acestui topic un ciobanesc romanesc;
daca as putea sa gasesc unul autentic asa cum am cunoscut cu multi ani in urma nu as pregeta sa-l achizitionez;avea fetita mea vreo 3 anisori si a alergat la tara pe o poteca unde erau niste vaci,era insotita de ciobanescul familiei unde eram cazati;in momentul in care si-a dat seama ca ar putea sa-i faca rau ciurda de vaci acesta a alergat si a adunt turma indepartand-o totodata de copil,astfel ca pana sa ajungem noi totul era bine.
si poate nu acest lucru m-a fermecat ci faptul ca desi era spaima satului cand m-a vazut prima oara(eram insarcinata)eu care iubesc mult cainii,am uimit comunitatea prin afectiunea pe care mi-a aratat-o acest caine considerat f. "rau".
eu cred ca era inteligent si selectiv!

Mergi la inceput