LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Acina, sa stapaniti sanatosi terenul. Si sa aveti putere sa faceti tot ce va propuneti.
Anymoni, imi pare rau pentru situatia voastra. Oricum important e sa faci tu ca sarbatorile sa fie minunate pentru cea mica, indiferent de planurile tatalui ei.
Giova, nasol cu cainii aia. Cine stie de ce-or fi fost agresivi. Eu una recunosc ca o las pe Ana sa puna mana pe caini, dar pe cei cu stapan. SI saraca, ar pune mana si pe maidanezi ca si aia-s tot caini.
Denisa, . E de inteles ca au avut nevoie copiii de acomodare cu omul de zapada. Ana mea nu e incantata nici de Mosh Craciunii cu dimensiuni cam mari pe care-i vede prin magazine.
AnaSebe, Cora? Si eu Cora Pantelimon azi. Sa vedem ce aduce moshul la fata mea. Am fost cu fata cu tot. Le-am luat la cei mici salopete de iarna (Razvanel saracul, umbla in salopeta de iarna de cand era Anutza bebe- roz! El care e un baiat de baiat) si m-am mai uitat la diverse. Ana mea va primi papusi pe toata linia.
March, dar ce are Rares de e marait? La noi liniste e dupa 11.30 seara. Cat despre agitatie/ excitatie in preajma podoabelor, si Ana la fel face. Chiuie de bucurie cand vede diverse.
Gata cu scrisul, Ana vrea "Pitici maro".
Asa ca
Bee,

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

vedeti? eu nu prea i-am cumparat jucarii, doar la ocazii speciale. oricum el cum e la gradi in majoritatea timpului...iar vara eram tot pe-afara, nu ne-au trebuit. Cumparam acum ca nu mai primeste pana de iepuras, ziua copilului sau craciun. grosul e acum, oricum.

Anasebe si eu am vrut sa-i iau dintr-aia pt. lego. dar asta care i l-am cumparat are una micuta, inclusa in set, asa ca deocamdata o folosim pe aia. la cat construieste el....
Daniela pai normal ca e bucuroasa Ioana de brad si podoabe.e mamaie cu Rares? sau l-ai culcat?

eu am ratat concertul, mi-a fost frica sa ies din scara.
Marco se joaca cu nervii mei...sare in pat, se baga pe sub pilota, etc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, vai, ce povestesti tu.
Eu am oroare de maidanezi, recunosc. Nu sunt contra animalelor, dar cred ca ar trebui sa fie luate niste masuri impotriva haitelor de pe strazi.
Eu am patit-o cand eram gravida cu Roxanica si m-a muscat unul de palton. Norocul meu a fost ca eram imbracata asa. Eu incercam sa merg inainte si el ma tragea de palton. Din fericire eram cu Cosmin si el m-a scapat de animal.
Am si teama teribila sa nu se repeada la fete... sunt cam stresata din punctul asta de vedere, iar acum cu intamplarea voastra parca si mai mult ma gandesc la pericolul pe care-l reprezinta ei pe strazi.
Of...

Any, daca ar fi sa-ti spun ceva referitor la situatia voastra as folosi cuvintele Deei.
Nu merita, scumpa mea!
Copiii il pot avea in viata lor daca il vor dori, dar tu nu merita sa te legi de el.
Fericirea ta te asteapta in alta parte, cu siguranta.

Giova, si Oana e fulg de nea la serbare. Martea viitoare are ea serbarea. Avem o rochitza alba de voal, ca de printesica si o s-o impodobesc cu beteala argintie. Alta idee n-am avut.

Am o problema cu ce cadouri le iau pentru serbare. Oanei trebuie sa-i ducem noi cadoul intr-o cutie. Dar nu pot sa-i duc doar Oanei si Roxanei nu. Va trebui sa cumpar pentru amandoua... si nu stiu ce!!!

In alta ordine de idei, ne-am facut rezervarea pentru revelion la restaurant. Fetele le las cu ai mei si mergem doar noi doi.
M-am linistit cu problema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana-mersi pt poze si bravo ca iesitzi in 2,eu nu stiu cand se va intampla chestia asta!
Cadou- puzzle de lemn,carticele de colorat,ma gandesc la ceva mai mic ca vine apoi mosul acasa,nu?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Astery-ce face Razvan?
Irina-sa aveti fun maine!
Moni-toate ok,Dia?

Mergi la inceput

Ralu siMiela-cum vasimtztzi?
Anasol-tu,ce fac baietzii tai?
Cuscra-unde umblii?Angelos cum e?

Mergi la inceput

M-ati lasat singura aici-afara ninge fain,bb doarme,voi?
Cred ca ma bag linga el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Mai dau si eu un semn de viata, sa nu ma credeti disparuta. S-au facut 7 zile de cand fata mea n-a vazut suzeta si asta-seara am sa i-o var pe gat! A castigat in razboiul psihologic cu noi. Ne-a terminat! Dormea in fiecare seara la 12, dupa-masa nu avea somn si plangea isteric vreo 2 ore...N-am atins-o cu un deget, desi strangeam pumnii si injuram printre dinti. Sa o tina pana la scoala, fix in cot ma doare. Imi vreau copilul cuminte inapoi.
Denisa, ti-am vazut frumusetea de fata si baietelul scump, ce seamana perfect pe tine! Imi place si mosul gonflabil, e faina ideea...Din pacate, n-am putut sa las niciun comentariu in drop, cauza este Diana, dar poate dupa ce se mai linistesc apele, voi putea sa o fac.
Any, ma doare sufletul pt tine si fetitza ta minunata (am vazut si pozele cu ea, dar fara sa pot lasa un cuvintel), cine stie, poate se va razgandi taticul si va petrece Craciunul cu voi. Pacat de atitudinea lui!
Giova, naspa situatie, eu ma luam in dinti cu cainii aia, de regula nu ma ataca niciun caine, le e frica de mine, ma uit urat la ei si latra, dar atat. Te cred ca te-ai simtit groaznic, mai ales ca erai cu Marco.
Ma intorc, ma cheama fata.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Daniela-ma bucur ca te-ai lamurit si de acord ca le luam multe jucarii si nu sumt toate pt.varsta lor,dar ce sa facem?Macar baietzii nostri vor profita de ele..
Simbata vreau si eu sa facem bradul,sa vedem ce-o iesi-intai sa mearga emma cu tati la cumparaturi..
Am plecat ca vb singura.

Mergi la inceput

Ingrid-mersi si imi pare rau ca treb sa cedezi cu suzeta off,la noi e greu cu culcatul singura

Mergi la inceput