*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alexandrina , bine-ai revenit cu vesti, sa-ti traiasca dulceata de fetitza, poza cu ei doi este de-a dreptul incantatoare , nu ne-ai spus cum o cheama pe micuta?
Mult laptic, recuperare rapida si cit mai mult somnic!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza colectie draga!
Cristina N., Helep
Multumim pentru gandurile bune Feli, Madutza, Lavi !
Cred ca as veni saptamana viitoare o fuga de control la Bucuresti , sa vad cum il conving pe sotul meu!
Ce sa spun, starea generala a Dariei este foarte buna, in afara de branula din manuta nimik nu te duce cu gandul la fatul ca ar fi bolnavioara. Tuseste rar de tot (de 4-5 ori pe zi iar noaptea deloc), asa cum ziceai si tu Lavi. Rarerori am senzatia ca s-ar sufoca, dar foarte putin si asta mai ales cand mananca.
Laringita ei nu a fost foarte grava, sau mai bine zis nu am lasat-o sa evolueze in niciun fel; pentru ca atunci cand a ragusit si tusea sec am mers la dr. si asta ne-a bagat antibiotic din prima pe branula. (ca daca imi dadea sirop cred ca iar nu i l-as fi dat)
Fac o mica paranteza ...
Problema mea vis-a-vis de ne/administrarea antibioticelor e sotul meu, care zice ca trebuie sa i le dam; ca doar "medicii stiu ei ce spun, doar nu ii dau antibiotic de nebuni", "ce au in plus medicii din Bucuresti fata de astia, ce aia stiu alta medicina", "de ce nu te faci tu dr. daca esti asa desteapta, si o tratezi tu!" .
Vreau sa va spun ca acum doua saptamani cand NU i-am dat antibiotic, am facut lucrul asta fara sa ii spun, ca altfel nu o scot la capat cu el! Imi tot spune ca ceea ce citesc eu pe net nu poate fi aplicat, ca difera de la caz la caz, ca nu poti trata copilul cu ceea ce gasesti pe net. I-am aratat, spre exemplu www.magazinstiintific.ro/Stiinta:DOSARE/Abuzul-de-antibiotice:-O-problema-fara-solutii_2542.html" target="_blank">ARTICOLUL ASTA dar nici nu vrea sa il citeasca!
... scuze ca m-am placintit cu paranteza asta!

Alexandrina, foarte frumoase pozele puilor tai! Ce frumos papa Mihai singurel caina! Si poza cu ei doi e de milioane!

Anda, si poza lui Nik cu Sma e de top! Bravoo! Si celelelte din album sunt foarte frumoase!

Ina draga, sa stii ca te inteleg si sunt alaturi de tine ! Fruntea sus si incearca sa te bucuri de sarbatori alaturi de cei dragi!

Noki, cum se simte Sarah?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Intru si eu cu cateva randuri, desi starea mea generala e cam nasoala acum ca am primit ieri niste vesti ingrozitoare... O prietena buna de-a mea ce s-a mutat din California in Arizona acum vreo 2 ani... a incetat din viata ieri... sotul ei (de care era in proces de divort) a impuscat-o mortal, a ranit-o pe fetita lor de 5 ani, in timp ce baietelul de 4 ani a scapat nevatamat... Asta dimineata... dupa care seara s-a impuscat si el... E ingrozitor, ea avea doar 30 de ani, iar acum copilasii au ramas singuri-singuri. Mama ei e venita in vizita din Romania, nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce trece biata femeie stiind ca si-a pierdut fata iar nepotii sunt orfani...
Nu vreau sa va intristez cu vestile mele, mai ales acum in prag de Sarbatoare. Insa simteam nevoia sa impartasesc cu voi situatia asta, mai ales ca mi se rupe sufletul de copilasii ramasi in urma...

Altfel... ne pregatim de sarbatori de tot felul. Duminica o vom serba pe Rianna, dar o vom face foarte restrans, doar in familie. Am impodobit si noi bradul de Craciun dar Rianna n-a fost prea interesata. Inca mai am cadouri de cumparat, dar probabil voi termina cumparaturile saptamana viitoare, dupa ziua Riannei.

Mii de ganduri bune membrilor colectiei care trec prin incercari, si sper sa se linisteasca apele pentru toti ca sa ne putem bucura in pace de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Meems ,am vazut aseara la tv cazul de care ne povestesti ,imi pare foarte rau pentru prietena ta si copil.
Cami ,nici eu nu i-am dat antibiotic la bronsita si l-a tinut vreo 3 saptamani ,asta prima data dar pentru faptul ca n-a facut febra dr mi-a zis ca nu-i cazul sa-i dau.
Alexandrina ,sa-ti traiasca copilasii ,sint tare gradutzi in poze ,cred ca esti atit de fericita ....
Ina ,imi dau seama prin ce treci dar incearca sa depasesti ,macar pentru Rachel ,sa nu-si vada mamica trist in ajunul Craciunului ,fiti fericiti cu totii .Spor la cumparaturi si pregatiri!
Lavi ,sanatate multa tatalui tau ,sa dea Dumnezeu sa treaca infectia cat mai repede si sa se simta bine de sarbatori!

Ma duc la cafelutza ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!!!

Noi suntem bine, slava cerului, Sarah nu a mai facut febra de atunci de marti, adica.Deci nu stiu ce a fost, dar e ok. Cami, saru mana de intrebare!
Io aseara am fost cu colegele mele sa ne destrabalam la un restaurant unde am super petrecut pana pe la 19.15.

Meems- este cumplit. Mai, de-astea cu impuscaturi& co parca numai de prin America poti auzi.

Ina- foarte frumos arata casuta voastra! De povesti, ce mai! Cu supararea din suflet. Te inteleg si-ti sunt alaturi cu un gand bun. teintrebai de ce resimti asa de puternic acuma, comparativ cu alte pierderi de sarcina. ma gandesc ca poate datorita faptului ca o ai pe Rachel si iti poti imagina cum ar fi fost sa mai fie si fratiorul ei alaturi. Asta spre deosebire de celelalte dati cand neavand copii nu aveai cum sa ai asemenea senzatii. Dar vor trece gandurile negre si linistea se va asterne iarasi, cu timpul. Pupam fetitele dragi!

Anda- mai, maaare crai e si fii-tu asta!

Bic- organizam o intrevedere week-endul asta????????? De fapt, ia s-o formulez io la nivel bucurestean??? Ne vedem undeva week-endul asta??????????????

Cami- hmm...io zic sa si barbatul tau are ceva dreptate. Adica parerea mea e cam asa: daca ma duc la doctor ca sa-mi dea un tratament inseamna ca ii incredintez macar o parte din increderea mea. Daca-mi da tratament si nu i-l dau copilului, de ce m-am mai dus la el? Cred ca asa gandeste si el treaba...

Alexandrina- superba poza cu cei 2 copilasi care fac nani unul langa altul!

Ma duc sa mai vizionez restul de poze....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Doamne, Meems, ce vesti triste! Dumnezeu sa o odihneasca si sa dea putere familiei ei ! Un gand bun pentru copilasi !

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Came, este grozaba vorbareatza ta mica! Io zic s-o faci VJ la vreun post de radio!

Meems -are scumpa si Craciunita ta! Ce figura e cum sta ea incantata sub masa!

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Mneatza!!!
.............
Cami- hmm...io zic sa si barbatul tau are ceva dreptate. Adica parerea mea e cam asa: daca ma duc la doctor ca sa-mi dea un tratament inseamna ca ii incredintez macar o parte din increderea mea. Daca-mi da tratament si nu i-l dau copilului, de ce m-am mai dus la el? Cred ca asa gandeste si el treaba...
....

Varsta Sarah

Noki, partial aveti dreptate si tu si sotul meu ... Ideea e ca eu nu ma duc la medic sa imi dea antibiotic, lucru care se intampla inevitabil!!! Eu ma duc la medic sa consulte copilul si sa imi prescrie un tratament adecvat conditiei lui din acel moment. Dar ... daca eu m-am dus acum douya saptamani sa o vada pentru ca mucea la greu si voiam sa-i vada si gatul, insa Daria nu facuse febra absolut deloc. Dr. s-a uitat la gatul ei si ... pac... antibiotic! "are gatul cam rosu, ii dam antibiotic" .. si incepe sa scrie reteta! Eu o intreb, "doamna, dar nu se poate si fara antibiotic, stiti , ea n-a facut temperatura ... alea-alea" la care ea "ba da, s-ar putea si fara, dar ca sa fim siguri!". Ce hal de raspun e asta!
Acum nu vreau eu sa fac pe desteapta, insa mi s-a intamplat odata sa-mi prescrie antibiotic si sa nu i-l dau (dupa ce i-am facut exudat si a iesit curat). La o saptamana am mers la control si dr. fff incantata: "Da, gatul aratra mult mai bine ... oare ce tratament i-am dat?"; "pai mi-ati dat antibiotic, insa nu i l-am dat, pentru ca starea ei a fost buna ..."; "mda, sunt si cazuri in care trece si fara antibiotic!"

Mergi la inceput

Cami, premisele sunt din start nasoale la tine. Asta pentru ca ai o doctorita proasta, de-aia. Buba e ca din cate stiu io nu prea ai cu cine s-o inlocuiesti. Io-s de acord cu sotul tau in cazul in care ai la copil un doctor in care ai incredere. Atuncea daca ala iti zice ca sa-i dai, ii dai, daca nu, nu. Iar cat e de bun doctorul...ce sa zic, la mine asta a fost criteriul de baza la alegerea lui. Adica io una am o doctorita de familie-mobila la care ma duc doar pentru vaccinuri si doctorul copilului - fostul meu pediatru in care am incredere oarba si fac cum imi zice. La un moment dat mi s-a parut ca mi-a dat prea repede antibiotic. dar Sarah avea laringita - in primavara si a facut si putina febra. L-am intrebat de n ori daca sa-i dau pana la urma si mi-a zis ca fac cum cred, dar ca el i-ar da fara discutie, avand in vedere situatia aceea. Pana atunci a avut cateva raceli, chiar cu febra mare si nu s-a pus nici macar pentru o secunda problema de a-i da antibiotic. Deci am decis sa-i da si cred io ca am facut bine, ca i-a trecut repede si fara probleme.

Intrebarea e daca poti gasi asa ceva la tine in Buzau...

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Stiu, Noki, din pacate asta este trista realitate in micutul nostru oras de provincie!

Mergi la inceput