*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)
Raspunsuri - Pagina 6
leea_cv spune:
Gandac cu tot sufletul sint alaturi de tine si cred ca e cea mai buna varianta.Eu am trecut prin asta si,pt ca nu degeaba ziceam ca p-aci e cretacic, s-a facut cu chiureta.Un pic de anestzie practic inexistenta si am lesinat.A fost grrroaznic.De-aia zic,sa nu cumva sa faci ca mine.Prin aspiratie e muuult mai bine.
Tania o dat navala norocu pi la tine.Orisicit pate e mai bine ca fara bona ca` to`t dormea in front.Tin pumnii sa te reabilitezi si ici si colo si colosha si dincoace.
Ioanabun venit in clubuc necacaciosilor nu pot sa-ti zic ca nu-i a buna.Tudor inca se chinuie cu singe si plinsete.Sper sa nu ajungeti chiar acolo.
Cami iar probleme?Da nu se mai trec mai?
Ganda acum am citit si ultimele mesaje.Inseamna ca "vorbim" marti
Mihaeluta de-ie-ti DD sa fie de soi bun bona-ti.
Bona mea e de nota 10 in ceea ce priveste grija pt copil.Nu imi iese din cuvint.Uneori isi mai da cu parerea ca de,fuse educatoare,dar daca zic ba,ba ramine
La "insistentele" domniilor voastre, duminica ii tin un pui de ziulica lu fii-miu.Asa ca am iceput sa scriu invitatiile.Desigur vor fi doar adulti.Copii n-avem.Noi avem probleme cu putza iar.Am zis sa treaca sarbatorile si mergem la operatie.da ieri ma puse naiba sa o examinez mai cu atentie si am tras nitzel,a parait si s-a mai desprins un puc.Acu e jaaale mare.E carnitza vie acolo si plinge de cite ori face pisu.I-o tot bandajez si il incurajez ca fetitzelor asa le place.
Ieri am fost la restaurant cu colaegii de la radio si am stat vreo 5ore.Am lasat-o pe bona si m-am simtit tare bine.Am fost si la sanius cu T si nu prea a fost pe spate.O sa pun poze,da nu stiu cind.Azi am fost pe drumuri toata ziua Pt [relungirea aia.Deci un om obisnuit ,fara pila si cu probleme reale,moaaaaaarrrrrrrrre.
Scuzati placinta.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
crissy77 spune:
Cami, m-a lasat masca Daria cu vorbitul ei. Fraze nenee. Mi s-a facut mila de ea, mititica, cu mana bandajata de la branula .
Bic, dulce foc si Sma cu cantecelul ei despre crackers.
meems, idem pt Rianna. Ii sta bine intre doi iepurasi
pischi, ii sta f. bine tunsa Alexandrei. Imi place ca papa tort singurica. Hi, hih, are deja pretendenti? Cu mancarea tot la stadiul de pasat sunteti?
maria, Cristi e un dulcel. Foarte faine pozele cu ninsoarea.
Cristina & Elise-Stefania
anda77 spune:
n-am citit nimic azi, au fost smaranda si alexandra(bic) la noi si am intrat sa pun o poza marfaaaaa:)
http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/2%20ani-3%20ani/prin%20casa/?action=view¤t=nic010.jpg
asa a acceptat fiu-meu prima oara in viata lui mandarina nepasata.....
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
Anda tre sa fac si eu rost de o fetita asa frumoasa sa-l scap pe fi-miu de fructe pasate.
si noi suntem la operatiunea olita. mai plange, mai face fara scandal. mergem inainte precum soldatul rus.
Gandacel insista ptr anestezie generala, nu e la fel de puternica ca la cezariana, dupa durerea e mica, dar pe viu...
Leea ma bucur ca ai avut bafta la bona.mai auzim si de bine de la tine.
Mihaelutza sa pastrezi lipsa la cantar! ca tare greu se obtine/pastreaza!cand ne vedem?
Tania si dai si lupta si clopoteii dinga-dinga!hai ca mai e doar 1%
si noi am fost sa vedem cum ninge. cand am iesit fi-miu a zis"poua".era extaziat, se uita numai in sus la zapada. am intrat ca-si daduse manusile jos.
v-am mai povestit ca-i ia "viata" lu ma-sa-mare(tigarile/bricheta/telecomanda). azi i-a luat telecomanda si aascuns-o sub masa din sufragerie. babau o mai gasea acolo dc nu-l vedeam cand a pus-o. tot o ceream si noi si Nutzi si doar se uita sub masa fara s-o scoata de acolo.
hai ca iar am zis ca scriu2 randuri si nu mai e loc in pagina.
pup
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
helep spune:
Camelia am vazut si eu filmuletul. E durere Daria . Eu una n-am mai auzit copil la nici doi ani sa vorbeasca atat de mult si corect. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa, ca asta-i cel mai important.
Anda si Bic - voi aveti grija fetelor ce faceti acolo, ca stiti voi ca Ina e la panda . Sunt tare dulci.
felicia74 spune:
gandacel la "minunatul" Medlife am incercat si eu sa citesc rezultatele pe net. Dar ei uitase sa le puna, ba chiar se si certau cu mine ca sunt dar nu le vad Sper sa nu ai probleme cu ei.
Noki, Ioana uf, bine ca ati trecut peste probleme. Chair ca e suspecta febra Sarariciului,dar am patit-o si noi cu puseul ala de 39,8 la 2 noaptea (asta vara, inainte de intentia de plecat la mare).
Tania deci ati divortat de bona Mama, cate belele pe capul vostru, sa dea Domnul sa treaca repede!
Madutza bine ca mi-ai zis, s-o controlez mai des, ca sa nu ajunem iar la cutit.
Ioana la tine e socul mare ca nu ai fost obisnuita cu astfel de manifestari, ca Maria a fost copil exemplar. Deh, sa stii ca asta inseamna de fapt sa fii parinte.
Camelia daca are bronsita nu e nevoie de antibiotic. Nu ai vrea tu sa vi la buc s-o vada un dr de incredere, daca nu esti multumita de cei care au consultat-o pana acum?
Noi suntem ok, nu a ramas Ilinca cu nicio durere, nicio sperietura dar lui Doru i se pare ca e urina tulbure Maine ducem alte probe la analizat.
Ieri ma intreba o tipa gravi in 6 saptamani cum e la nastere cat te doare, ce probleme am avut. Hi, hi, pai daca ar stii cate probleme sunt DUPA, cu fimoze, sinechii, muci, febra, otite, nasterea pare parfum!
PS: scuze, n-a vazut poze, filmuletze, dar sunt franta! Va pup!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Cami ,am eu o dr care mereu l-a pus pe picioare pe Orlando la bronsite ,bronsiolite ,e specializata in boli pulmonare ,cheshtii d'astea ...,consulta la Budimex si Medlife ,am mare incredere in ea ,daca vrei sa veniti la ea iti dau mai multe detalii
Anda ,misto pozele ,tare haiosi piticii ,cred ca tre' s-o invit si eu pe Smaranda ,poate-l face pe fi'miu sa pape mandarine :))
Feli si fetita prietenei mele a avut infectii urinare repetate pina au ,,taiat-o'' ,operat nu pot spune ca nu-i operatie ..,dupa aia n-a mai avut absolut nimic si e un an aproape de atunci .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
lavi02 spune:
Hello de la sor'mea,
Ieri s-a externat tata, asa ca zi lumina stau pe la el dar vin sa dorm la sora-mea.
Au amanat operatia pt dupa sarbatori ca sa-si mai revina organismul; prostia e ca a facut infectie de la sonda aia pe care o are in ficat/vezica biliara; de la infectia aia s-a simtit rau, n-a mai baut lichide -> insuficienta renala care i-a dat greturi -> nici n-a mai mancat. Asa ca l-a internat sora-mea lunea trecuta si in spital si-a revenit destul de repede. Din fericire infectia a raspuns la antibiotic asa ca s-au hotarat sa mai amane operatia sa-si revina si in rest.(rinichii in special) Acum e pe antibiotic acasa. Din fericire e constiincios si bea multe lichide.
Fetele-s la soacra-mea, Nataliei i-a trecut diareea in cele din urma numai cu regim; Silvia tuseste si cica a facut febra in dimineata asta. Pe la pranz era OK, seara am uitat sa sun.
Feli ce bine ca ati rezolvat pb si n-a fost prea complicata! Misto ca ati ajuns la dr Basca, acu' mi-am amintit de el ca-i f bun. Stiu ca e nasoala chestia cu cistografia & urografia de la fratele Alexiei care a avut o malformatie la uretere, a fost si operat, etc.
Chiar ca asa e cu nasterea, pana la urma e o chestie cool, spectaculoasa, miraculoasa... Mucii, tusea, colicii, mofturile, diareile, alergiile de dupa...
Gandacico eu iti tin pumnii, sper sa nu fie totusi extrauterina. Bine ca ti-ai facut BHCG-ul, problema e ca daca n-ai avut tu ciclu, nestiind in a cata zi de amenoree ai fi, BHCG-ul poate fi mai greu de interpretat.
La fel, sper sa nu fie cine stie ce ciudatenie, sa fie ceva banal si usor de rezolvat!
Chiuretaj n-am facut asa ca nu pot sa te ajut cu info, decat sa-ti spun ca sunt alaturi de tine !
cami nu mai stiu daca am scris: cand a avut Nati laringo-traheo-bronsita a primit de la Stanciu tratament cu aerosoli cu dexametazona - 3 zile, sirop de tuse, Pulmex si Ketof, parca si Nurofen. Dupa 3 zile am fost la control la dr P care a pastrat siropul, scos Nurofenul, prelungit Ketoful; dar cand am ajuns la ea, dupa 3 zile disparusera simptomele de laringita (stridorul) ramasese numai tusea, si nu o tuse exagerata. Cand si cand. Dr a zis ca e mult spus bronsita, mai degraba traheita.
Nati nu a facut febra, ce m-a speriat de m-am dus de urgenta la Stanciu a fost stridorul(tuse latratoare, respiratie suieratoare) si senzatia ca se va sufoca - astea-s simptomele dee laringita.
Bineinteles - copiii sunt diferiti si bolile la fel. Eu ti-am impartasit experienta mea recenta cu Nati.
Anda & Bic misto pozele, tare frumosi copiii, super intalnirea!
Imi pare rau ca n-am apucat sa urez LMA ultimei transe de sarbatoriti in frunte cu Nichita - am sa completez la subiecte cand voi fi mai putin obosita si mai inspirata.
Pana atunci va trimit un mare de tot!
alexandrina spune:
Daca fac eroarea sa incerc a citi tot inainte de-a scrie raman iar fara postare, ca am patit-o de multe ori pana acum.
Jurnal de pe front:
La noi acum copii sunt in contratimp cu somnurile si sunt cam rupta-n bucati de oboseala insa imi revin eu. Astept sa i se mai stabilizeze fetei orarul de somn ca sa pot sa-mi fac un orar cat de cat cu ei. Acum ma descurc pe apucate.
Lui Mihai ii e cel mai greu, e cam sensibil si faptul ca-l afecteaza noua stare de lucruri se vede cel mai bine pe somnul lui, care e intrerupt mai des, uneori crize de "mama, mama", alteori plans in somn, mai nou si sforaie.
Per general e foarte grijuliu cu fetita, dar a avut vreo 2 zile in care a incercat de cateva ori s-o loveasca, venea si ma tragea de deget, de pantaloni, de orice cand o alaptam, sa ma duca te miri unde prin casa. Il impingea pe taica-su de langa mine, daca ma gasea la computer il lovea si pe ala.
E musai sa fie paznic cand e in aceeasi camera cu ea ca o poate lovi si din prea multa dragoste. De aceea timpul meu personal e foarte limitat.
Fata-i tare simtita, nu cere atentie decat daca o doare ceva.
Baiatul meu si-a batut recordul de somn, acum se trezeste, e 8 jumatate. El n-a mai dormit demult dupa ora 7.
Va las cu bine, sper sa mai recuperez.
Edit: pozele mele sunt tot la floricica de la semnatura.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Ina869 spune:
quote:
Anda si Bic - voi aveti grija fetelor ce faceti acolo, ca stiti voi ca Ina e la panda .
pai da! ca lipseste omul citeva zile motivat, si uite ce se intimpla p'-acilea!
si nu stiu cum se intimpla ca taman cind "arde" vin si eu prin zona, se pare ca "simtul" de soacra mi-este tare dezvoltat.
Da, sint dulci, tare scumpi!
Helep, ti-am ramas datoare cu un raspuns; sigur ca va astept prin zona, cind doriti!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR scumpi si dragi, sa ne traiti sanatosi si fericiti!
Mamicilor calde imbratisari si taticilor stringeri de mana!
Am trecut rapid prin ultimele pagini si am reusit sa vad poze cu frumoasele lui Monet, a lui Feli ( m-am distrat cu Ili care citeste pe olitza)cu Bia ( Cata, nu am primit poze, acum te aud!) cu Serban si cojocelul, Orlando sarbatoritul, aaaa am mai vazut da' nu mai tin minte.
Si bineinteles, nu in ultimul rand cu ginerele meu curtat de fete! ( si de mamicile acestora ) care a ramas un scump si frumusel, asa cum a fost dintotdeauna.
Eu m-am incovoiat rau de tot de la facut sarmale, ca de, am fost Pacala si mi-am luat la kile de carne cit sa-mi iasa pentru o nunta, mi-au iesit 280 de sarmale in foi de varza si 105 de sarmale in foi de vitza ( alea de varza sint micute de tot, ca asa imi plac). Am rulat la foi de varza luni pina nu mi-am mai simtit degetele.
Voi stiti ca in urma cu doi ani, dupa ce am nascut-o pe rachelina, am fost nevoita sa cumpar meniul de Craciun si sarmalele au fost sub orice critita, asa ca pesemne am ramas atit de marcata incit imi fac provizii substantiale. Mi-am pus pungulitze de cite 30/50 buc. la congelator si sint asigurata pina prin februarie ( noi mancam sarmale o singura data pe an, nu prea ne omorim dupa ele, dar dupa ANul Nou s-au anuntat prin zona niste rude de prin state si cum el maninca la o masa cca 15 sarmale, am vrut sa fiu sigura ca am de-ajuns). Plus ca ieri am avut serbare la cresa si fiecare a dus cite un platou cu ceva, eu m-am prezentat cu sarmalele care au avut succes ( canadienii au venit cu lasagna, pizza, salate si paste).
Si noi plecam de sarbatori pe la rubedenii si prieteni, s-a dus de rapa concediul pe care ni-l programasem in urma cu citeva luni ( trebuia sa mergem in ohio la verii nostri si de acolo in florida la casa lor de vacanta) barbatul meu este super ocupat, asa ca stam prin zona casei.
In rest, ne inscriem in randul rebelilor si crizatilor si fitosilor, fata mea este de nerecunoscut uneori, nu chiar in fiecare zi, dar eu si consortul devenim pe zi ce trece mai neputinciosi.
In ceea ce ma priveste, am zile mai bune si mai putin bune, incerc sa merg cu valul, uneori sint apatica , alteori ma scutur si-mi revin, sper sa trec cu bine si rapid de sarbatori.
A trecut aproape un an de zile si inca mai aprind zilnic o lumanarica ,zilnic ma gandesc, de citeva zile am inceput sa plang din nou fiindca anticipez data care se apropie , nu mai pot dormi noaptea din nou, nu cred ca-i in regula, ar fi trebuit sa treaca durerea.
Nu pot sa cred ca sint inca atit de marcata, am avut si alte pierderi de genul acesteia peste care am trecut cu bine, fara probleme.
Nu sint suparata, m-am impacat cu ideea, sint resemnata , blazata si cam atit si cred ca asta-i destul de trist.ceva s-a blocat pe undeva si mi-este greu sa continui uneori ,tot entuziasmul si exuberanta mi-au disparut atunci. In aceasta perioada a anului am flashback-uri destul de nasoale, ca si cind totul s-a intimplat ieri si sper din suflet sa nu asociez de acum incolo o sarbatoare pe care o adoram, cu marea mea pierdere, stiu ca nu-i corect fata de mine si de familia mea, si incerc pe cit pot sa suprim durerea din suflet.
V-am spus-o asa, ca fapt divers - am primit niste mesaje mustratoare de la niste fete dragi si ingrijorate ca vin pe forum on and off si nu stiu care-i motivul , -
sa stiti ce se mai intimpla cu mine, nu vreau sa intristez pe nimeni, acum avem altceva mai bun de facut ; urari de facut colectiei dragi si pregatiri pentru sarbatorile ce vin. .
In plus Rachelina mea este cea mai mare consolare si binecuvantare ce le pot avea.
Acum, in timp ce va scriu mi-am dat seama de ce am dat bataie cu pregatirile de iarna desi nu am avut nici cea mai mica tragere de inima, desi plecam de-acasa; pentru ca, impotriva a ceea ce simt, vreau sa dovedesc contrariul, lupt sa fiu "altfel" desi in interior simt un mare gol.
Roxi, nu am reusit sa cumpar pentru rachie si george, nu am avut timp sa caut, sint prinsa cu altele. Si culmea este ca in rest, totul este pregatit; sarmalele, cozonacii, prajiturile si tortul le-am comandat, decoratiile si pomul sint puse/facute, mai am doar salata de boeuf si friptura si cam atit. Numa mosu' sa vina!
Ah, dar mie - egoista- mi-am cumparat ceva, doar trebuia sa "gasesc" ceva in pom, sint si eu om, nu?
Tania, Feli, Cami, Ganda, Biculet, Lavi, un gand bun pentru voi si familie!
va pup pe toate, ma duc la nani ca-i doua noaptea le mine si astazi am o zi plina-plina.
link cu pomuletul nostru: http://family.webshots.com/album/561723090egLEKk
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.