*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Pischi eu inca nu ma pronunt ca deja sunt fripta cu bona asa ca astept ca timpul sa treaca si sa ma conving ca e ok. Sper si eu sa fie cea aleasa pentru ca nu mai vreu sa trec cu copilul prin acomodare iar. El a reactionat neasteptat de bine dar eu am fost, si inca mai sunt putin, varza. De aia am si slabit si am o stare de panica, necaracteristica mie, cam toata ziua. Ma astept in fiecare zi la ceva naspa, la telefoane de la ea ca nu mai vine sau sa il vad pe Titi trist, asa ca nu ma pronunt deocamdata.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Mihaela, de-ar fi cu noroc. Stiu si eu senzatia - oare ii este bine cu bona? oare ii da de mancare suficient? oare il/o imbraca bine? oare se joaca?.... si sunt muuulte asemenea intrebari. Pe de alta parte, nu-i rau ca s-au dus cele 2 kg

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Da de cele 2 kg ma bucur si eu. problema mea legata de noua bona este daca se joaca cu el si daca ii arata afectiune. Titi e un mancacios si cu mancatul nu imi fac griji.De imbracat ii las pregatit si le gasesc murdare deci e ok, inseamna ca au fost folosite cu succes. eu ma gandesc sa nu se simta abandonat de noi cu un strain, ca strinul acela sa nu fie rece si distant cu el si alte asemenea. Pe de alta parte numai timpul imi va spune daca e in regula, daca el va fi vesel si bine dispus atunci lucrurile sunt in regula.
uitandu-ma si la partea pozitiva a lucrurilor cred ca pentru dezvoltarea lui este un pas inainte sa invete sa socializeze si cu alte persoane, sa invete sa se joace si cu altii, in afara de familie, sa nu depinda de mine sau de alta persoana. Ma rog cam asta e in capul meu acum, ma iertati daca monopilizez discutiile cu framantarile mele, dar nu am cui sa le spun. sotul meu imi spune ca imi fac prea multe griji,si cateodata il inteleg ca nu suntem nici primii nici ultimii care schimbam bone si pana la urma face parte din firescul vietii.
gata ma opresc aici ca divaghez deja.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna! Nu mi-a mers forumul pana acum, acum am rasfoit rapid ultimele pagini de discuti. Multumesc mult pentru sustinere.

Astazi am fost la Medlife si am dat o gramada de bani, am mai facut o eco, niste analize. De data asta diagnosticul nu a fost pus, mi s-a zis ca nu e nici o sarcina... ca e foarte posibil sa fie o menstra care se lasa mai greu (pana acum nu am avut, dupa ce am nascut). Astept rezultatele analizelor marti. Maine o sa aflu rezultatul betaHCG, sa stiu daca e sarcina sau nu. Este a treia doctora care imi prescrie antibiotic si antiinflamator. Cred ca am sa le iau, totusi. Macar am facut analizele pe organismul curat, acum e ok sa fac tratamentul. Oricum sper sa intarc pitica in curand, adica in max 2 saptamani. Deci nu e mare problema daca raresc alaptarea usor-usor.

Cand o sa mai am timp, va dau vesti, cel mai probabil marti. Pana atunci, sper sa ma scuzati, dar nu sunt intr-o dispozitie grozava. Sunt foarte obosita peste toate astea, nu prea dorm si am inceput si operatiunea olita cu Bogdan, care a avut doua zile "curate", iar ieri si azi (cat am fost mai mult plecata) a facut dezastru in toata casa si toate hainele... . De renuntat acum nu mai renunt, pentru ca e absolut constient de ce se doreste si de ce se intampla... as pierde lupta si nu as mai putea reveni. Ieri am discutat cu el pe larg (daca tot vorbeste) despre gradinita si am ramas surprinsa ca isi aminteste tot! Iar ultima lui zi de gradinita a fost undeva in iunie. Deci isi va aminti si de tot ce se intampla acum cu olita. Tot inainte!!! Cu multa rabdare sper sa castigam lupta in curand!

Ripley, tu cum mai stai cu problemele tale?

Ne auzim in curand cu vesti mai bune, sper.

Mergi la inceput

Gandacel sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa invingi in lupta cu olita. Noi am abandonat olita si am trecut la adaptor, dar nu se vede inca lumina de la capatul tunelului. Dar speranta moare ultima.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Maria, de-as fi si io numai cu fata, as scoate-o, dar din cauza lui Stefan stam pe loc. Macar sa fie intreg la botez (pe 29 decembrie) si la vaccinul de doua luni, dupa aia il infofolesc eu si iesim.

SI noi suntem in plin proces de invatat sa folosim olita. Si eu am spus ca nu ma las de data asta si vad ca am sustinere pana acum.

gandacel, in sfarsit te-a sfatuit careva sa faci betahcg-ul ala, care iti da raspunsul la cea mai importanta intrebare. Eu iti tin pumnii sa iasa la valoarea cea mai mica.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani

Stefan - primele zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Ioana, eu sunt cea care m-a sfatuit sa fac analiza aia... Pentru ca aseara ma gandeam ca vreau neaparat sa stiu daca e sarcina buna sau oprita in evolutie... nu-mi puneam problema ca nu este sarcina. Si stiam de mult ca valoarea betahcg creste foarte rapid la inceput de sarcina si se poate vedea daca sarcina evolueaza corect sau involueaza. Asa ca i-am cerut sa-mi faca si asta azi, daca tot imi lua sange.

Nu au aparut inca rezultatele, astept dupa-amiaza de maine cu sufletul la gura. Apropos, stiati ca puteti vedea rezultatele pe net la clinica asta? Mi-au dat un cod de acces pentru setul asta de analize. Mi se pare super!

Pana una-alta ma apuc de tratament. Macar sa vad daca cedeaza durerea.

Cu olita, BOgdan a fost absolut incantat cateva zile, zicea ca "mai e" si mai facea o picatura... Doar cu kk nu facusem nici o afacere, dar speram ca va veni si ziua aia! Insa ieri si azi a facut doar pe el si tipa cand vreau sa-l pun la olita. Deci am dat inapoi, nu se stie din ce motiv. De maine insa stau iar cu ei si o sa vad care este problema.

Gabi s-a descurcat exemplar cu copiii. Nici nu ma asteptam sa fie asa de bine. Bogdan a facut fite, Stefania nu, culmea! In schimb, Stefania ieri nu mai voia sa se culce cand am venit acasa! Radea si se catara pe mine si era toata o bucurie! Bogdan si el m-a auzit cumva si s-a trezit dupa un somn insuficient si striga "mami, mami". Ma intreb cum o sa fie cand or sta cu bona! Sper sa fie bine, pentru ca manifestarile astea de bucurie m-au umplut si pe mine de fericire. SI cam tot asa o sa ma intorc acasa si atunci, adica pe la 16.

Gata, ma linistesc acum, astept ziua de marti, pana atunci sper sa ma odihnesc putin, cat mai are Gabi concediu.

Va pup, ca s-a sculat Bogdan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Mihaelutat

Ca si vecina Noki eu plec cu traista in bat de Sarbatori, pe cale de consecinta, ca in fiecare an de altfel, eu nu fac nimic, doar mananc ce gatesc altii....Eu in viata mea nu am facut nimic de Pasti, Craciun etc, pentru ca niciodata nu am facut la noi acasa, plecam de fiecare data pe la neamuri, mama, soacra, etc, si ne intoarcem dupa Anul Nou cu sacosele pline, deci ce sens ar mai avea...
Mihaela

album dn Titi

idem si noi plecam la mama,nu fac nimik acasa ..nici macar brad natural pe care cer astia in piata cu nesintire zic eu 200ron nu fac.

fetelor daca pana acuma aveam timp... ei bine de cand cu serviciul parca nu mai am timp de nimik .

merg sa ma inscriu acum pe "ultimu metru" la master ma costa 500 euro in doua transe, dar am inteles ca e ultinul an cand se face doat 1 an = vor fi opt materii soldate cu referate nu cu examene, am alergat sa-mi fac dosar cu acte legalizate si alte cele.

Sorana e bine, a mucit vreo doua saptamani ,sper sa nu o iau de la capat cu vreo raceala -gripa ca ma impusc.
Sorin ,e in concediu asa ca sta el cu Sorana in rest sta socrela si spre surprinderea mea se descurca foarte bine si fata e ok cu ia.
Anca(eu) ,ok cu servici ,casa,si alte cele.....
concluzie!sanatosi sa fim in rest le rezolvam pe toate.

multa sanatate bolnaviorilor , sper sa reusesc deseara sa urez sarbatoritilor pt fiecare in parte.

SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Noi abia ne-am intors de afara unde baiatul a fost extaziat vazind ca ninge ,a alergat ,tipat ,jucat ,bine ,..n-am stat foarte mult ca incepuse sa bata vantul ..

Gandacel ,sa dea Dumnezeu sa nu fie sarcina ,sa nu trebuiasca sa ajungi la chiuretaj ,eu am incredere in Medlife desi multe persoane n-au ,asta o spun despre pediatrie si altele pt copii ca eu am facut doar eco acolo o data
Feli ,aceeasi problema a avut-o si o prietena de-a mea cu fetita dar s-a rezolvat repede ,fara durei dar dupa citeva luni s-a lipitla loc ,sper sa nu fie si cazul vostru,e cam ca la baieti cu decalotatul ,noi am tras-o de 3 ori pina acum ,se tot lipeste ,offf

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Petrecere 2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

seara!

Milioane de scuze pentru ca nu am apucat sa fac urarile catre aniversati , in weekend sper sa ma pun la zi.Pentru ca nu mai pot sa intru de la serviciu seara nu mai apuc decat sa va citesc.
Am fost la medic ieri, bubu e bine are 18 saptamani.Azi am facut si triplu test.Mi-a spus ca trebuie sa iau vitamine neparat ca am valorile f mici la calciu si magneziu, cu celelalte modificari mi-a spus ca nu sunt probleme.

ganda, ma bucur ca te-ai hotarat sa iei medicatia.( ti-am spus eu la telefon ca te bat, sa ma crezi!)Odihneste-te cat mai mult, profita de concediul lui gabi. Succes cu operatiunea olita!

tania ..Sanatate multa, multa putere..sa dea DD sa iasa bine cu pensiunea.

cami, sanatate multa micutei daria de la noi.

felicia, ma bucur ca ati descoperit ce are micuta ili.Prietena alexiei a avut asa ceva si a fost operata fara probleme.Sanatate multa!

ioana, ioana te citesc mereu sa vad cum evoluati..tu acre ai doi copii cuminti, ma pregatesc sufleteste pentru ce va veni( sunt ff convinsa ca nu voi fi nici pe jumatate). Pupici mariei si iti uram bine ati venit in club.

ina, gata cadourile?

meems, mereu o placere sa va revad.Pupicei rianei, am vazut ca acum va intlegeti cu apa

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput