*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)
Raspunsuri - Pagina 4
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi!
Sarah a fost taaare cuminte aseara, bine dispusa si ne-am suuper jucat! Deci nici gand de febra sau maraiala.Nu stiu de la ce putea fi episodul de febra de alaltaieri. de la masele? io nu vad nimik umflat, dar mai stii..
Gandacel, horror chestie! Io am facut un avort si tot ca si Madau, prin aspiratie. E cica metoda cea mai safe. Nu e mare filozofie - iti face anestezie locala, simti ca o jena acolo si un barait. Apoi trece efectul repede, doar ca ai o senzatie cam ca la CM. Fizic e super ok, fara probleme. Raman ceva probleme morale. Dar in cazul tau nu s epune problema, entru ca nu e alegerea ta, ci una medicala. io-s convinsa ca daca era totul ok cu sarcina o tineai bine mersi. deci nu te stresalegat de postul craciunului. Dumnezeu iarta asemenea lucruri.Iti tin pumnii pentru maine si ma rog pentru tine. Sora ta nu poate sta cu copiii ca sa mearga Gabi cu tine?
Felicia- of, of, mai, mai! Baiata Chitzaila! Important e insa ca a trecut si ca speram ca pe viitor sa nu mai aveti probleme cu infectiile urinale! Tinem pumnii sa fie asa! Acuma i-a trecut groaza cu pipi-ul? Face tot la olita, nu?
Vecina- vreau si io sa slbesc 2 kile!!!!
Ioana77- io nu m-as invinovati atata! Mie mi se pare normal sa faci observatii unui copil care nu e ascultator. Pe de alta parte nici un ajutor nu ti-ar strica, macar sa sa mai poti iesi si tu din casa, ca o s-o iei razna.Pupam fetele drgaisi piticotul mic!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Tania, toate necazurile astea-s cadou de ziua lui Che care e curand, nu????Pupam familia draga si speram sa le rezolvati curand!
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Doamne, Gandacel, ce rau imi pare! Experienta referitoare la chiuretaj nu am, insa voi fi alaturi de tine vineri cu ganduri bune si ma voi ruga ca totul sa se termine cu bine!
Lavi, va tinem pumnii in continuare!
Feli, ma bucur ca ati rezolvat problema si imi pare rau pentru Chiti ca atrebui sa treaca prin "operatiunea" asta chinuitoare! Sa dea Domnu' sa fie bine!
Madau, cum se mai simte Miruna? Ati scapat definitiv de muci?
Ioana, va tinem pumnii si voua sa scapati de constipatie! Si Daria mea face fff greu, pana acum doua luni avea scaun zilnic, chiar daca iesea greu tare, acum insa are scaun cam la 2 zile! O sa incerc si eu Humana Milchzucker, poate o reglez asa! -am Maria harnicuta. Sa stii ca si Daria are episoade destul de dese de incapatanare si de refuz de colaborare. O sa treaca ... la un moment dat!
Eu sunt super necajita! Am fost iar la control azi si mi-a zis sa ii mai bag doua zile antibiotic pe branula (ampicilina)! Justificarea - are o tuse care suna a bronsita (e productiva); INSA ea nu tuseste in disperare, tuseste de cateva ori pe zi, mai ales atunci cand mananca! Nu stiu ce sa mai fac, ma enerveaza si ca trebuie sa facem la 6 ore, e cumplit si pentru ea si pentru noi! Gatul cica e bine, dar treba e ca nici nu ne-a facut vreo hemograma - ceva - daca nu e o infectie bacteriana, si e numai viral!? Moamaaaa... moor de nervi! Doctorita de la Medlife din Bucuresti mi-a zis ca ea nu ar merge pe antibiotic, sa ii fac aerosoli si siropele, dar in acelasi timp imi spune ca e greu sa isi dea seama prin telefon de starea de fapt (si nu pot spune ca nu are dreptate). In fine ... mai vedem, poate pana la urma s-o rezolva intr-un fel!
EDIT: V-am trimis o invitatie in contul comun de yahoo cu un filmulet mezina vorbareata sa vedeti si voi cum se precipita, vrea sa spun totul dintr-o data ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ioana_77 spune:
Mei, dar mai veniti careva si cu vesti bune! Sau asteapta toata lumea Craciunul?!
Maria, sa stii ca la asta ma gandeam si eu acum o saptamana, cand l-am pasat pe Stefanel la strabunica si eu am iesit cu fata. AM nevoie de timp petrecut numai cu ea, eventual afara, sa schimbam peisajul. Dar unde drak sa iesi, cand nu-ti vine sa dai nici un caine afara?
Tania, auleo, ce de probleme. S agastiti rezolvare la toate.
am putin timp acum, ca am inlocuit orezul cu taiteii.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani
Stefan - primele zile
maria_alexia spune:
Ioana, sa stii ca noi am inceput sa iesim afara cam pe orice de vreme. Adica si daca mai picura, sau e frig sau vant. Macar o tura de jumatate de ora. Sau mergem undeva in interior (cumparaturi - desi asta incercam sa evitam, loc de joaca, in vizite...) Altfel e ff greu sa-i tii in casa. Sau invitam musafiri cu copii la noi. Chestii de genul asta.
Hildegard spune:
Helou,
Ce mai faceti voi?Sanatate la copii bolnaviori.N-am citit nimic din urma...biciuiti-ma!!
Noua ne-a adus Mos Craciun aseara, adica noua adultilor un calculator,Doamne cat mi+l doream, un calc. performant ...sia cum amerge repede tot, nu se mai blocheaya, nu mai stau minute intregi sa pier vremea in fata monitorului.
Na, de aia intrai sa ma laud!
Stefan e bine..ies masele ca ciupericle dupa ploaie si nervii mei sunt gata dar supravietuim. E ok!
Ce gatiti de craciun. Ce meniu ca io habar n-am ce sa fac!
Gata, merg la smotru....
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 ani)
Noki_Lara spune:
Hilde, io merg la Bistrita de Craciun, deci adio gatit! dar ma intrebam asa..retoric: pai bine, mai Hilde, daca tu nu stii ce sa gatesti...noi ce sa mai zicem???
Sa ammortizezi feiricita PC-ul cel nou!
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Ca si vecina Noki eu plec cu traista in bat de Sarbatori, pe cale de consecinta, ca in fiecare an de altfel, eu nu fac nimic, doar mananc ce gatesc altii....Eu in viata mea nu am facut nimic de Pasti, Craciun etc, pentru ca niciodata nu am facut la noi acasa, plecam de fiecare data pe la neamuri, mama, soacra, etc, si ne intoarcem dupa Anul Nou cu sacosele pline, deci ce sens ar mai avea...
Mihaela
album dn Titi
pischi2003 spune:
Salut, colectie
Ganda, nu te mai supara, daca e oprita in evolutie, n-ai ce sa-i faci. Doar sa urmezi sfatul medicului. Inainte de Alexandra am avut si eu o sarcina oprita in evolutie, dorita muuuult si asteptata si mai mult. Dar, data fiind situatia, m-a chiuretat prin aspiratie cu anestezie locala. Durere n-a fost, eram semi-constienta, dar dupa interventie daca nu ma tinea sotul bine picam ca o scandura, eram foarte ametita. De aceea ti-a zis sa vii cu cineva. Multi pupici de la noi, fii curajoasa. Iar legat de Postul Craciunului, gandeste-te ca nu e alegerea ta. Asa mi-a zis si mie parintele dupa patania mea.
Ioana, nasol de cel mic ca e constipat. Alex a fost dupa ca am inceput diversificarea, chiar de la sucul de mar. Nu de la cel de morcov, cum m-as fi asteptat. Cand am ajuns la iaurtel cu fructe deja s-a mai reglat treaba. Pupici de la noi.Iar fitze incepe sa faca si Alex. sa fie in ton cu restul colectiei.
Feli, saracuta Ilincuta, cate a tras. Pupam sa uite de experienta asta nasoala.
Cami, saracuta Daria, prin cate trece si ea. Si eu, cand primeam indicatie de antibiotic pentru Alex, il dadeam cam cu inima indoita. Pupam fetita bolnavioara.
Hilde, sa mearga calculatoru cel nou muuuult si bine.
Despre noi - Alex iese cam in fiecare zi, doar de ploua nu. Asa, cu putina ninsoare, merge. Noroc de bona, ca eu ajung cam la ora de somnic apoi spre seara doar de mai iesim cu totii pe undeva, altfel....in casa.
Am castigat o perla de la Dove. Si-s tare bucuroasa. Cica ajunge in 4 saptamani. Dau de baut, e clar.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
pischi2003 spune:
Madutza, acum am vazut filmuletul aniversar nr. 2. f. fain. ce mi-a placut prima poza - manutzele pline de nisip, dar si restul la fel sunt de faina.
Tania, las' ca s-or rezolva ele toate, starea de spirit sa fie buna.
Mihaelutza, ma bucur ca e bine cu bona. poate ea e "the one".
Cami, abia stept sa vad filmuletul vorbitor. Acu' doarme Alex, sunt "pe mut".
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra