*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)
Raspunsuri - Pagina 19
joy04 spune:
hohohohoh buna dimineata.
ma bag si io rep[ede in discutia cu cearta la copil.
Vlad intelege si pricepe absolut totul. DAR, daca face vreo pozna si il cert, ia figura prostului, lasa capul in jos, se incovoaie de umeri si nici nu ridica privirea.
1.cateodata, ridica ochisorii si zambeste la mine sa vada ce zic. daca continui sa-l cert de ff putine ori imi intoarce spatele si-si vede de alea lui. dar in 99% ori vine si ma ia in brate (si daca nu-l iau si eu in brate se pune pe urletul ala isteric, de ramane fara aer si am senzatia ca-si vada ultima suflare D.F.) ori incepe direct cu plansul descris mai sus.
2.daca sunt f suparata deci implicit tonul este unul agresiv fuge si plange rau de tot. si bineinteles pana nu-l iau in brate nu tace.
asta cu plansul cand il cert este de la soacramea. pt ca de cate ori m-am rastit la el/tipat/certat ea a sarit cu gura pe mine, ca nu asa se educa copilul cu cearta, il luaa in brate si eu eram bau-bau. de fapt nici numai pot spune ca-l cert, ii zic doar Vlad nu este voie sa faci cutare sau cutare si gata! incepe show-ul.
am nevoie de un sfat: cum il fac sa numai urle cand nu-i convine ceva sau cand il cert/atrag atentia ca nu este voie la ceva anuma. nu-l pot lasa sa urle la nesfarsit, urla si cate 10-15 minute de mi-e rusine credeti-ma de vecini. se uita asa cu niste ochi la mine si prima intrebare este : ce i-ai facut, l-ai batut? sau il intreaba pe el daca il bate mami cu cureaua de plange asa rau.
de GANDACEL ce stiti?? si de ALINUS????
vazut si eu poze, filmulete....Tania, asa-l iubeste si Vlad pe Alex. ma duc sa fac o ciorbita
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
madau spune:
Asaaa....la noi nu tine DELOC treaba cu morala pe un ton calm...nu nene, vorbesc degeaba, se uita la mine, isi pune mainile la urechi si rade. Am incercat s-o pun la colt, s-o pedepsesc..ei ce ziceti ca se uita peste pat la mine si face "bau"
. So, la noi merge metoda "ai grija ca ma superi", "termina te rog"...culminand fara doar si poate cu ridicat tonul la ea, moment in care imediat se executa. Depinde de copil..de ex pe tasu il asculta imediat, dar cum nu e acasa cand am nevoie de el, ne descurcam cum putem.
Anda la faza cu laptopul si varsat apa peste el, clar trebuia "corectat". Te aprob in totalitate...Miruna mi-a tot oprit comp, scos din priza cand lucram, si-a luat-o intr-un final peste fund ptr ca altfel n-a priceput si acu' nici nu se mai atinge de el.
Meems vazut pozele, super tortuletul cu buburuze
...tu parca nu erai asa bruneta insa...sau m-am dilit eu?
. Am vazut ca s-a computerizat Rianna...sunt haioase laptopurile, se joaca cu ele?
Cuscra tinem pumnii sa nu fie nimic grav
Ioana santate multa, se pare ca aveti nevoie!
Ma duc sa-i dau de mancare "gheonoaiei"
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
madutza, ati fost la dr. pana la urma?
joy, pe nichita nu-l apuca plansul isteric decat in prezenta bunicilor. coincidenta naibii de rasfat. azi de dimineata de exemplu, urcase mama la mine, iar tam-tam cu nichita, urlete ca nu bibe, ca el vrea joaca cu trenulet si brate la mamaie. nu se oprea. a mers cu "DACA". daca mai plangi plecam toti la serv. si tu ramai doar cu pisica in casa. si fara jucarii. chiar acum, de pilda, iti iau si camionul de pe masa, din fata ta. (si am pus mana pe camion) daca, in schimb, te opresti din plans, bem laptic si plecam la gradi la copii, ne jucam cu ei, mergem cu masina, vedem traficul bla-bla, ce-i place lui...
s-a oprit asa.
ioana, ceai cu miere la fete si pompita la baiat sa nu se agraveze nasurile.
nu asculta de nimeni decat de mine. daca au ajuns si la gradi sa-i spuna educatoarele, dupa 2-3 rugaminti: nichita, dk nu te dai jos de pe masa, te spun mamei tale. imediat se da jos, cu viteza. chestia ca pe copilul meu cuminte il strica bunicii ca mai sta pe la ei cate o ora, nu zilnic, dar 1 data la 2 zile sigur. e suficient sa si-oo ia in cap. o data pe saptamana mai apare si ta-su care se vrea strict si chiar e cand greseste nichita, dar nu ii explica copilului, ceea ce e wrong. si mai are si idei "ingenioase" de joaca...
meems, Dumnezeu s-o odihneasca pe prietena ta. oare cum s-o descurca bunica copiilor? daca zici ca e din romania, venita doar in vizita in state, oare s-a priceput la formalitati referitoare la inmormantare si la problema copiilor. ce se va intampla cu copii? ii aduce in ro bunica sau raman in state? aveti cum sa dati o mana de ajutor? e departe?
am vazut poze cu cristi si stefan, extraordinari amandoi. cristi are fata de baiat fte studioso-inteligent, iar stefan zici ca exact in momentul ala pregateste o traznaie, are fata si privire de hotz-sugubatz.
ma duc sa vad si poze meems-rianna 2 ani
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
meems, ce first name si last name bag pe snapfish?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
Anda, vezi ca e pe undeva o optiune de log-in cu existing user, pune adresa de mail si parola de la contul comun de la yahoo.
Multumim de aprecieri! ![]()
Madutza10 spune:
N-am fost inca la dr ,plecam la 14:00.
Camelia ,acum am vazut filmuletul cu vorbareata ta ,m-a dat pe spate ,ce bine vorbeste ,bravooooo!!!
Ina ,ce bine arata puiuta in rochita cea de sarbatoare :)) ,acum am reusit sa vad si eu pozele !
Tania ,trebuie parola sa putem vedea pozele :((
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
anda77 spune:
meems, foarte bine v-ati distrat! ce o sa faceti cu 2 mini-laptopuri?![]()
am primit aceasta scrisoare pentru mos craciun pe e-mail (nu, nu e de la Nichita
):
Mos Claciune, Mos Claciune,
Anul asta tot, pe bune,
Ca am fost baiat cuminte,
Am la tine-o lugaminte :
Noaptea aia de-ai sa vii,
Nu-mi aduce giucalii,
N-am nevoie de patine
Sau vle-un tlenuletz pe sine,
Nu vleau puscz, nitzi pistol,
Oli vle-un ulsuletz nasol,
Sa n-aud de tlotineta,
Nitzi volba de tlitzicleta,
Sau vleo balca cu motol,
Vleau si io un flatziol,
Ca fiind singul meleu
Habal n-ai cat mi-e de gleu,
N-am cu tzine ma giuca,
Povesti sau discuta
Chestiuni ca întle flatzi,
Sau gagici, ca-ntle balbatzi,
Ca volbind io cu mamica
Si taticu’ si bunica,
Am concluzionat, sa stii,
Ca doal tu ma potzi selvi :
Stii tu balza aia chioala;
Latatzita-odinioala
La adlesa de mai sus
Cand pe mine m-a adus ?!
Fala bascalie-tzi spun,
Îtzi plomit c-am sz fiu bun
Înc-un an, poate chial doi,
La’ ca ne-ntzelegem noi !...
Ia-o tu, mai pe depalte
Si esplica-i, ca ea poate,
Vino cu o stanga nouua,
Da-i cadou o pana, doua;
Sa mai fac-un gest, de mila,
Nu c-as poseda vleo pila,
Doal asa, un mic ocol,
Sa-mi aduc-un flatziol,
Cat mai lepede, ulgent,
Stiu cat esti de competent,
Iala de va fatze gat
Ca timp n-ale pentlu-atat,
Tletzem detzi, la planul doi,
Da’ lamane intle noi :
Daluiestele-o vacantza
Asta-n ultima instantza
Ca la fel, si-ai mei palintzi,
Sunt de-o vleme-asa cumintzi,
Timp nu au, de-i noapte, zi,
Sa mai faca nebunii !
mami de poet(09.12.2005)
Madutza10 spune:
Mai fetelor ,fi'miu isi bate joc de mine ,a fost moracanos dimineata cind a avut si febra iar de atunci ,,mi-a mancat creierii '':))) ,e neastanparat ca de obicei ,super vioi ,nici urma de febra ,oricum mergem la dr ca si-asa vroiam sa merg inainte de Craciun ca sa ne mai dea ceva de imunitate ca pina acum homeopatele astea au facut minuni la noi ,de la inceputul lunii septembrie nu s-a mai imbolnavit deloc .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Petrecere 2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
anda77 spune:
.. in spiritul Craciunului...am mai primit si aceasta pe e-mail:
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba "Va log, aveti iepulasi dlagalasi ?".
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba "Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?".
Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta.......
“Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale.....".
mami de poet(09.12.2005)
ioana_77 spune:
Cica copiii alaptati nu racesc. Pai, nene, cand Maria sta si-i sufla lui frate-sau in gura si stranuta la 2 cm de el pe unde sa-l ocoleasca viroza sau mucii?
M-am straduit eu acu' o saptamana cand era apogeul la Maria cu febra si tot tacamul sa tin copiii separati, dar n-am avut ce face cu ei cand am ramas singura si iaca rezultatul. Macar de-ar ramane la stadiul asta, ca noi avem programat botezul pe 29. Cred ca-i tin in casa pe-amandoi pana atunci.
Anda

Maria, mama, sa nu te mai aud ca te plangi de kg in plus, ca eu nu vad decat burta aferenta sarcinii. Frumosi toti copilashii din poze.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Am 2 ani
Stefan - primele zile