*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)
Raspunsuri - Pagina 20
Noki_Lara spune:
Ioana, sanatate infinita la piticanii!
E bine ca tu macar vezi burta gravidoasa a Mariei, ca io nici pe aia nu am vazut-o, de am si uitat ca e
.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Ioana & Noki, multumesc
, face bine la moral
Constiinta e oricum prea incarcata de tonele de ciocolata
Nu prea am poze cu burtica nr. 2, rar ma mai vad si eu si atunci nu-mi place, asa ca o raresc si mai mult ![]()
Ioana, sanatate multa si tie, si Mariei, si lui bb Stefan, sa scapati repede de muculeti!
Eu sunt tot cu gandul la evenimentele de la sf. saptamanii cand se aglomereaza toate: sambata seara masa in familie de ziua lui Cristi (unde o ma vitejesc la gatit
), duminica dimineata petrecerea copiilor (la locul de joaca), luni seara deja vine mosul... Mai avem o gramada de rezolvat, maine ne-au prins cu cheful firmei si tot asa...
lavi02 spune:
anda pe Virgil il costa 7,5 milioane cana aia de apa varsata pe laptop..
ca l-a dus la reparat si din fericire se poate rapara. Cu uscatul n-a mers ![]()
Pica foaaaarte bine astia 7.5 milioane acum. Nici nu vreau sa ma gandesc cate puteam face cu ei.
catutza aia cu Sozopolul mi-au raspuns cu un mail din care n-am inteles mare lucru (se pare ca nici ei din mailul meu).
O sa reiau vanatoarea dupa sarbatori.
Fug ca azi are Silvia serbare la gradi, e printesa lui harap Alb 
sanatate la muciosi!
Va pup.
Vreau si eu sa ma uit la poze, sper sa apuc diseara!
Noki_Lara spune:
Lavi, si voi, Brutus?![]()
Pai in ritmul asta de stricarea al laptopurilor, o sa modificam denumirea scutecelor in "stricatorii de hi-tech"
Io am scapat doar cu 6 milioane pana la urma.
Bafta printesei la recitat poezii!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Hai ca m-am bagat sa culc maimutza si am adormit si eu langa ea
, sa vedeti cine sta la noapte sa joace Caesar 4
Din ciclul fiecare cu ce-l doare, mi-am adus aminte ca nu v-am spus de tortul Mirunei, care a fost absolut delicios..va recomand cu caldura daca mergeti la Alice sa luati tort BEZEA. E demential
..io l-as fi luat pe tot acasa 
Maria vad ca si-au pus in gand sa te mentina in forma ai tai..petreceri, chestii...ai grija
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Hello draga colectie,
Madutza, sanatate multa lui Orlando!
Sper sa nu fie nimic grav!
Hilde, cum e Steff? 
Anda si Lavi bafta cu reparatul leptoapelor!
Lavi tinem pumnii Silvicai la serbare! 
Madau, mi-ai facut deja pofta de tort BEZEA ... vreau si euuuuu
Tre sa fi fost tare bun! Miru a mancat?
Mady, cuscra, se apropie sarbatorile (ziceai ca poate iti faci si tu putin timp) ... te asteptam sa ne mai dai vesti despre voi ! 
Eu fug ca avem o pseudo-petrecere la firma pentru sfasit de an si Craciun!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit