Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Da Mada ai dreptate cu acea culoare roz,dar [pe alb se vedea fain,cand am vazut rezultatul mi-am pus mainile in cap dar nu am schimbat nik ca si asa stateam de 2 ore sa termin.O sa schimbe Lore cu siguranta.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Va uram un Craciun feeric alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Rhoneea, dar tu de ce ai primit avertisment? "Repetate atacuri la persoana"?!

MAMI & bebe ALEXIA
URL=http://good-times.webshots.com/photo/2005929040102402558QKANaH][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Ceau fetele , ce faceti? Va-ti pregatit de sarbatori?
Eu sunt foarte obosita la ora asta mai am putin si gat.
Daca nu mai spuneti nimic eu va spun de pe acum SARBATORI FERICITE si UN AN NOU MAI BUN SI MAI FERICIT!
Va pup pe TOATE

Mergi la inceput

Ramo si eu ma simt atat de obosita...simt ca numai am puteri de pe o zi pe alta...
Acum am inceput sa cautam cadouri si zau ca imi sta mintea in loc...
Luni e Craciunul nici nu imi vine a crede ce repede a trecut anul...anul trecut pe vremea asta eram in 4 luni...si uite acum...Acum se face baiatu mare...
Teo ce face?Ce ii va aduce Mosu???

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Rhonea-la Teo mosul cred ca o brataruta de aur de vreo 3.75gr. cred ca inca nu am vazuto dar am dat comanda si un bebe mare ca asta isi doreste de fapt dar nu gasesc bebe sa semene bine cu un bb adevarat si sa fie tot dintr-un material de plastic nu din carpe. Si credema ca nu am vazut nici unde numai bb cu maini si picioare de plastic dar corpul din material si nu imi place. A si sa mai aibe si cam 53 cm sa-i gasim si haine dar cam suflu in buze ca nu gasesc nici unde am colindat toata Deva .
In rest de la mosi ,nasi cine stie ce ii aduce ca nici eu nu stiu.
La bb ce ii aduce mosu?
Va pup

Mergi la inceput

Mosul va veni la bebe cu multe,multe jucarii,chiar i-a si scris Mosului Sebastien,si a pus scrisorica in bradutz
Cat despre bijuterii noi mai avem de asteptat(de papat laptic),dar inca de la nastere a primit fel si fel bijuterele(ptr baietei),dar nu i le-am pus(soatza are magazin select de bijuterii)
Asa e Ramo,maj papusilor acum sunt din carpa(sunt mai usor de manevrat).Ai cautat in magazinele specializate??(mall-uri?sunt la deva?

paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Pai si la Timisoara s-a uitat moasas intr-un mag. mare dar nu a gasit si cred ca nu se mai fac asa ceva da intradevar sunt mai usor de manevrat dar se si rup mai usor si daca se murdaresc nu poti sa-i cureti si uite asa.
E bine daca sotul tau are mag. de bijuterii ca iti poti alege ce vrei. Teo si ea are cercelusii de cand s-a nascut si la botez a primit lantisor cu bratara (de aur) si dupa aceea a primit doua medalioane si inca o bratara dar nici una nu mai ii buna ca sunt mici . Doar lantisorul e bun inca il are la gat. De asta vrem sa-i luam bratara ca nu mai are pe mana nici una (sunt in dulap) si as mai vrea un inelut ca ii plac ca a vazut la varasa care ii cu un an mai mare ca ea. of e tare greu cu fetele astea daca de acum au inceput cu asa ceva...
Na oricum Teo nu are asa multe (are mai multe ca si mine) eu nu le port.
Mai da e bine ca bb mic stie sa si scrie la mosu stai sa mai creasca sa inceapa asa ca si Teo a mea vreau aia da vreau si aia e si daca no fi asa ... scapi.
Oare Lore de ce nu ne mai scrie? Sau celelalte fete? Acum inteleg ca se apropie sarbatoriile si eu ma pregatesc dar eu nu va abandonez.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

rami am fost super ocupata. v-am mai citit, dar chiar de scris nu am putut.
Mosul la David o sa vina cand ne intoarcem noi din Austria. vreau sa ii cumpar scaun de masa si sa schimb caruciorul cu unul mai usor.
Acum chiar trebuie sa ii pun ceva sub brad, asha ca ii voi lua ceva jucarele si un costum de mos sa poata merge la colindat .

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Mada nu mai scrie ca mi se poare ca a plecat spre tzara.
Am avut microrev la sotul la firma si am fost foarte ocupati.

Mai nou puiul meu se intoarce de pe o parte pe alta. Muta jucariile dintr-o mana in alta si vrea sa stea in fundic.Vine perioada sarbatorilor si iar nu o sa mai avem timp de net. Pe 28 noi plecam spre Austria si ne intoarcem prin 5-6. Nu stiu exact.
Eu nu ma stresez tare cu mancarea de sarbatori. Prajiturile le voi cumpara si la masa mergem in vizita:)

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

Mergi la inceput

Ati vazut fetelor? Nu ma mai joc asa pai Lore fata desteapta nu ca mine eu tre sa-mi fac sarmalele curatenia si tot .
Pai Lore asta nu ii treaba pai iane si pe noi
Bine atunci hai ca mai ne mai vorbim cat mai avem timp.
Va pupicesc pe toate

mona&teo

Mergi la inceput