Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani) [2]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Fete peste vreo trei luni nu o sa mai am net asa ca bagati mare, ca sa mai am cu cine vb. Da?
Va pup pe toate

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Lore fiecare dintre noi are o zi ghinionista pe an

Ramo...Am citit "eu" si...cuvintele mi-s sarace,cititndu-ti randurile mi-am adus aminte de copilarie,ce bine era sa nu ai grija de maine,sa nu stii ce inseamna munca,datoriile,mancarea pe masa...ce bine era cand ne jucam de dimineata pana seara afara incat uitam si sa mancam...nu-i asa?(vb la modul general al copiilor indiferent de situatia materiala avuta de parinti).
Ma gandeam...tu nu mai ai parinti(Dumnezeu sa-i ierte),dar Tibi?Parintii lui??Spuneai ca mai ai frati...nici unul nu stie in ce situatie te afli?(Inafara de Mirela)
Ramo te rog numai plange,e greu,te cred...si pare ca totul e infinit nu exista nici o sansa de scapare.Fii optimista!
Acum nimeni nu poate sta cu Teo ca tu sa lucrezi,absolut nimeni din fratii tai,familia sotului,orice alta ruda,vecin sau mai stiu eu ce nu ar putea sa o ia pe Teo de la gradinita?(in cazul in care o dai la una de stat)Tibi dupa cum ai spus lucreaza cu ziua,off Dumnezeule e crunt!Traiesti din ceea ce faci pe zi.Dar spun daca Tibi lucreaza cu ziua,tu te-ai angaja cu un salariu fix,ai trimite fata la gradinita,el nu ar putea sa ia fata?Nici nu stiu la ce sa ma mai gandesc...Poate ca tot ce am zis pana acum e o aberatie dar io stiu??habar nu am cum sa te ajut?cu ce sa te ajut?
Fii tare draga meaTe imbratisez

Mada unde esti??

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Ramo de ce nu o sa mai ai net?

Eu inca nu mi-am revenit dupa ziua de ieri.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ramy, Lore uff toti avem zile si zile.
Ramy stiu ca ti se pare aiurea da incercati orice ca va aparea soarele si pe strada voastra, pare ca nu asa e mereu da mai apare cate ceva si pana la urma o cale exista. Va doresc mult bine si sa reusiti sa rezolvati problemele, macar o parte dintre ele.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Fetelor nu o sa mai am net din cauza ca nu imi permit sa il platesc poate vi se va parea absurd , dar pe luna tre sa dau 250 000 lei vechi si nu am de unde. Am contract cu ei ca au avut o oferta adica trei luni gratis trei luni platesc deci doar sase lunni si acum mai am trei luni si dupa aceea imi expira contractul cu ei. Si nu imi permit sa mi-l platesc. Imi pare rau dar asta este.
Va pup pe toate si oricum mai avem timp de vorbit...trei luni nu? Asa ca hai Lore mai baga un subiect!

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Capitol nou AICI

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput