Durere

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_creata spune:

bun regasit dragelor. suntem acasa, amandoua. ce pot sa va zic pe scurt: oricat ai fi de pregatita pentru marele eveniment - intalnirea cu puiul tau - tot vei fi luata prin surprindere. sunt multe mamici care considera ca daca au fost operate nu simt ca au nascut cu adevarat acel copil. la mine nu a fost asa. mi-au facut rahidio-anestezie si mi-am vazut puiul la cateva secunde dupa ce a vazut lumina zilei. inca nu-mi venea sa cred ca eu am putut da nastere la ceva asa de minunat, de perfect. au luat-o repede pentru a o pregati dar mi-au adus-o s-a vad dupa 4 ore. mama mea a luat-o in brate si mi-a pus-o usor pe umar sa pot ajunge la ea. nu ma mai saturam s-a privesc. intindeam buzele disperata sa ajung la ea sa pot sa-i asez usor mii de pupici pe obrajorii minunati. a fost prima oara in viata cand am simtit ca traiesc cu adevarat, ca am un rost pe lumea asta si ca abia acum am de ce sa traiesc. am avut amandoua mici probleme in spital dar le-am facut fata cu bine, acum ne luptam cu colicii, dar in general puiul meu e tare cuminte. oricum abia astept sa se mai linisteasca si ea, sa mai recuperez si eu putin din somnul lipsa, sa am timp mai mult si mintea mai limpede sa-mi postez povestea nasterii TEODOREI alaturi de nasterea celorlalte stele.
mii de multumiri celor care au fost cu gandul langa noi in aceste momente.
mama_creata si TEODORA va pupa cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea si de realizarile ei

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mami bucura-te de fetita ta!!! Sa-ti traiasca, a fie sanatoasa si norocoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Felicitari , sa-ti traiasca puiutul si sa te bucuri de el.
Refacere usoara si multa sanatate!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guess spune:

felicitari,sa iti traiasca printesa si sa fii puternica pentru ea......cat despre tatal sunt de parere ca nu merita nici sa o vada...atata timp cat el nu a dorit-o....

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

quote:
intindeam buzele disperata sa ajung la ea sa pot sa-i asez usor mii de pupici pe obrajorii minunati. a fost prima oara in viata cand am simtit ca traiesc cu adevarat,

Asta da sens cuvintului "mama"

Ingrid amore di mama.

Mergi la inceput