Durere

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_creata spune:

Buna ziua dragele mele. Am ajuns cu bine la marele final.maine dimineata ma internez in spital, imi vor face niste analize si joi sau vineri va fi programata operatia. este cu o saptamana inainte de termen, dar "burtica" mea s-a lasat tare in jos si ma apasa pe osul pubian de multe ori ma doare, de o saptamana e tare in continuu si uneori ma ustura in interior, dureri de spate si mai ales sale. Cand am fost saptamana trecuta la control doctorita mea mi-a dat deja biletul de internare de atunci. abia astept sa-mi vad puiul si sa-l tin in brate.
va las acum, este un chin pentru mine sa stau pe scaun sa scriu la calculator, si voi reveni cu noutati si ca sa ma laud cu dupa ce voi iesi din spital.
Pupici la mamici si burtici
mama_creata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mama creata, pupici si nastere usoara; am inteles ca e Cesariana si asteptam sa vii acasa cu bb repejor si sanatosi.

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

sa ai o nastere usoara, si sa fii fericita alaturi de puiul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Nastere usoara!Sanatate pentru tine si micuta Teodora!Sa te refaci rapid si sa va fie bine!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mama creta, ai luat cea mai buna decizie din viata ta, pastrind copilul. Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase si sa iesiti cu bine din spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Ti-am citit povestea, te felicit pentru decizia de a pastra copilu. Copilul e cel mai frumos dar pe care l-ai putea primi vreodata. Sa fii fericita si sa te bucuri de el.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Nastere usoara si refacere rapida iti doresc! Bb Theo are noroc cu o asa mamica!
Sa fiti amindoua fericite iar Dumezeu sa va binecuvinteze mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

mama creta, fericire si mult senin iti doresc. Ti-am citit povestea
dar, nu am de gand sa vorbesc despre trecut, problemele din
trecut l-e rezolvi dupa ce te refaci,acum astept sa vi acasa cu
minunatia de bb. care va umple casa de fericire prin plansul ei si
prin mirosul specific oricarui bb.
Cred ca esti o fericita si te felicit si eu!!!
Astept sa ne scrii ...numai bine si sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ti-am citit povestea, si te felicit pt decizia pe care ai luat-o de a pastra pe bebe. asa cum ziceau si fetele trecutul nu conteaza, ai un copil si asta e cel mai important. sa-ti dea DD sananate, putere multa si un bebe sanatos! nastere usoara si refacere grabnica.

iar despre "tatal" biologic, parerea mea e ca nu merita sa-si cunoasca copilul. l-ai facut pt tine , nu pt el.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

nastere usoara si o viata frumoasa! esti o curajoasa!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput