*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (83)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetelor

Eu azi m-am trezit ca niciodata la 10 (adik foarte devreme :D) si pana la ora asta am facut si de mancare. pe urma vreau sa plec.

Am niste draci de nu mai pot, aseara mi-am rupt lentila de la ochelari, am ochelari din aia fara rama, doar cu lentile si imbinarea de la mijloc si nu stiu cum naiba i.am sters si mi-a crapat lentila in mana de la surubel. Acum am impresia ca nici nu mai pot sta la calculator, erau cu antireflexie, dioptrii rusinos de mici dar erau ff buni si acum le simt lipsa. Si cand ma gandesc ca ma cost 150 RON sa schimb lentilele imi vine sa ma dau cu capul de pereti. dar nici fara ei nu pot sa stau la cat lucrez eu pe calculator

quote:
Originally posted by Ellenuta

... pentru mine am luat 2 pachete tampoane always night sa le pun sub tamponul de vata ..

36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Sa stii ca m-am gandit si eu la varianta asta, tampoane lungi sub cele de vata si mi-am luat si eu dar ma gandesc ca o sa ne simtim de parca am sta calare pe ceva Asta e, decat sa patez pe-acolo si sa ma simt naspa sau sa am pete pe pijamale...

Si eu patesc faza cu sfarcurile, gasesc niste firmiturele mici mici pe sfarcuri dar nici eu nu patez nici sutienele nici bluzele. Oare ce-o fi?

Ellenuta, cat ai dat pe cadita? Noi mai trebuie sa luam cadita si salteluta pt infasat

Gina, se pare ca tu urmezi!!!!

Miri, degeaba ati facut voi inainte de a pleca la spital, colul tau tot tare si lung a ramas... sa vezi ca la fel o sa patesc si eu... E un col nesimtit de lung la varsta asta a sarcinii si cand ma gandesc ca mereu mi-a fost teama "vai, sa nu mi se deschida colul!" Iaca, na! Bafta multa la analize!!!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 16 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Neata fetele!
La ce se foloseste serul fiziologic,in afara de sters in nas?
Dar pudra Baneocin?Dam pe corp si ulei si pudra si Bepantene ,in ce ordine?!?Nu radeti de mine,va rog,sunt duda rau,habar n-am ce trebuie sa fac cu ele!Citesc eu prospectele,dar o fi de ajuns?!?Am o prietena care da cu ulei inainte de baita,eu ma gandeam ca se da dupa,pudra nu foloseste ca "sapa"...E asa o ceata in cartierul meu...

Carmilia35s4z,Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Gina cred ca f curand o sa apara .
Cornilia mi-a zis o mamica care a nascut la Corniche ca ne dau de acolo tampoane (de vata) si pampersi (Lido parca),nu mi-a zis nimic de paturici,poate nici ea nu stia ce sunt.Ce putin mai ai,2 sapt de emotii banuiesc.
Ellenuta eu am inceput sa am crustele albe pe sfarc (chiar in mijloc) inainte sa-mi curga colostru.Si acum sunt in mod constant.

Lala_D de cand vroiam sa te intreb,cum asezam bebelusul cand ii punem serul in nasuc?

Poze
Elena
37+

AMR 18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

quote:
Originally posted by andreea29

Neata!!!!Sunt fooooarte matinala azi ,am fost la analize ,am facut piata si acum sunt gata sa ma apuc de facut mancare!

alinaatudor,cum sa fac sa intru pe mailul comun?

Va doresc o zi minunata!

Vaiii Andreea...iti dais eama ca eu sunt foooarte lenesa...lsi abia acum iti raspund...ca eu ma trezesc cu sotu la 7 si apoi ma culc la loc..dar nu dau drumu la calc intre timp ca nu mai apuc sa ma culc..si vreau sa dorm acum inainte sa vina bebe ca dupa aia:D...Asa...daca nu ti s-a raspuns intre timp (ca nu am avut timp sa citesc) in legatura cu contul comun...pai ca sa iti dau parola mai inainte activeaza-ti private message (PM)..din contul tau (dreapta sus). Dupa ce il ai activat iti va aparea la utilizatorul teu un PM rosu si mare (ca la alte zuze)..iti trimit PM si gata...

Ma intorc la citit..si revin

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Angi eu zic ca e colostru.
Lala_D si tu ai programare pe 27 la ceza?Mai e si Gugu cu ceza programata,dar nu mai stiu cand (rusinica) si Dana_vio pe 14 parca.

Fetelor nu ar fi frumos sa punem programarile pe prima pag ca sa putem face galerie mamicilor ?

Poze
Elena
37+

AMR 18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Ce mult ati scris si aseara!!
Eladea, Stoisor si Cyntia!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de bebei sanatosi si mancaciosi!
Gina se pare ca esti urmatoarea pe lista nasterilor! Tinem pumnii!
Laura, Angelique felicitari pt cele 37 de sapt, respectiv 38!
Ellenuta si eu vreau sa stiu cat ai dat pe cadita.

toate zuzicile!!!

A venit Bebica!!!

33+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

fetelor, a dat stresul peste mine...dr meu e plecat intre 23 dec si 7 ian la fel si neonatologul...dak ma apuca nascaciunea? Cred ca imi fac programare la Medlife la unul dintre medicii mai bine cotati ca sa pot naste (in caz de...) acolo. O cezariana este 36 mil cu factura cu tot. In plus am inteles ca au paturi cu telecomanda (imi amintesc ce cosmar era sa ma dau jos din patul acela asa de inalt cand am nascut-o pe Ozi).

32+
AMR 7

Cum ma sa nasti pana in 7 ian..pai io ma gandeam la februarie..nu ma speria....

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici

Alina 31 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Neata fetele!
La ce se foloseste serul fiziologic,in afara de sters in nas?
Dar pudra Baneocin?Dam pe corp si ulei si pudra si Bepantene ,in ce ordine?!?Nu radeti de mine,va rog,sunt duda rau,habar n-am ce trebuie sa fac cu ele!Citesc eu prospectele,dar o fi de ajuns?!?Am o prietena care da cu ulei inainte de baita,eu ma gandeam ca se da dupa,pudra nu foloseste ca "sapa"...E asa o ceata in cartierul meu...

Carmilia35s4z,Alex

Hai sa iti spun cum am facut eu :
Ser = sters in nas, sters ochisori ( cu tampon de vata curat fiecare ochisor in parte ).
Baneocin : pentru buric . Intai sters cu spirt apoi un pic de pudra Baneocin.
Ulei de masaj : eu ii faceam masaj inainte de a il baga in cadita cu ulei apoi il spalam si il mai dadeam doar cu crema la fundulet( bepanthen) dupa. Daca era pielicica mai aspra ii dadeam cu un pic de crema hidratanta si pe corp dupa baie.

Nu am folosit pudra clasica.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

darene il tineam intins pe pat si ii puneam ser in nasuc ( 3-4 ml in fiecare nara ) apoi aspiram.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Mai fetele..si eu..care intrasem in panica acu vreo luna ca mi-a venit colostrul prea devreme (apropo..daca as avea bebic acu..cred ca ar avea ce sa manance:D)...cum spuneam..si eu am zone ce se exfoliaza pe sfarcuri...la inceput nu le-am sesizat decat pe areole (care s-au marit destul..si ma gandesc ca e normal sa se exfolieze ca asa se intampla cand creste suprafata)...apoi..exfolierea asta...s-a intins si pe mamelon...ceea ce eu cred ca e bine...se reepitelizeaza...si..o asteapta pe bebica noi noute:D...ca sa nu zica bebelina ca ii dau tzitzi invechite, nu:D
Oricum...nu stiu daca v-am zis..initial ma ingrijorasem ca secret laptic prea devreme..si sa nu fie semn de travaliu prematur...dar dr a zis ca e perfect normal..si sa nu imi fie teama de asta...

Alina 31 si Stefania

Mergi la inceput