Alaptez - si CM nu a venit...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

saryta, acum am realizat ca dr mi-a spus la inceptul lunii, la control ca s-ar putea sa vina neregulat CM.
Oricum nu e o problema, macar ma scuteste de dureri acum de sarbatori:))
Sa prezervativul sa traiasca!
Sa iti creasca mari printzesele!!!
La multi ani si un an nou fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Pt. linistea mea am facut un test si e negativ ... probabil cand o s-o intarc pe Antonia o sa apara si CM.

Imi doresc atat mie cat si voua ca anul ce vine sa fie un an nou fericit, cu multa sanatate, bucurii, impliniri si satisfactii maxime alaturi de cei dragi voua, sa va bucurati de tot ce aveti si sa lasati in urma raul ce-a fost privind inainte cu optimism si credinta in Dumnezeu. 2008 sa va aduca ce va lipseste si aveti nevoie.
LA MULTI ANI!

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Ma bucur ca e negativ.:)
Multumesc la fel si voua va dorim toate trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Fetelorm m-ati pus pe ganduri! Eu alaptez, bebe are 1 anisor, dar de CM nici pomeneala. Iau pilule hormonlale, mi-am facut si eu un test ca uitasem o pastila, dar ma preocup ca CM nu mi-a venit inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ana, de la pastile nu iti vine inca. sunt pastile alaptat friendly :) si iti inhiba cm. don't worry.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Nu va ingrijorati fetelor! Zic ioeu l-am alaptat pe David pana la 1an si 5luni, intr-adevar, CM mi-a venit in februarie, deci cu cateva luni inainte de a ma opri a-i mai da, dar...se spune ca nu ramai cat timp alaptezi...la mine s-a potrivit

Gia (mami de David Lee Turbo 2ani+1luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am alaptat un an, iar menstra s-a instalat la doua luni de la intarcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

primul copil l-am alaptat pana la 7 luni si CM mi-a venit la 4 luni, acum alaptez de 6 luni si nici vorba de CM

mama de ciuchiluti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

M-am hotarat s-o intarc de luni pe domnisoara Antonia. Nu mananca aproape deloc mancare , vrea numai tzitzi si noaptea vrea de vreo 4-5 ori. Are un an si aproape 2 luni ... zic eu ca i-a fost deajuns. Eu i-as mai fi dat, dar faza cu mancarea nu-mi place.
Acu o sa vad cand vine CM.

LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Eu as mai lasa-o macar pina in primavara.Dar tu decizi cum e mai bine.Nici Cristina nu maninca ff mult, adica 4-5 linguritze supa si tot asa felul 2, uneori nici carnitza nu vrea.
Va pupam, si sa ne scrii cum ai procedat.

Mergi la inceput