Alaptez - si CM nu a venit...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Tot asa am zis si eu s-o mai las, dar chiar are zile cand mananca numai san, nu vrea nimic altceva, scoate tot din gura si eu cred ca are nevoie de mult mai mult decat ii ofera laptele meu. Sara manca f bine cand o alaptam, vroia tzitzi doar de sete, insa Antonia nu vrea si pace.O sa am un pic de furca cu ea... vreo 3 zile si sper sa scap.
Mai povestesc sapt. viitoare.
Lavinia - tu ce zici sa iau bromcriptina sau nu? La celelalte fete nu am luat ... pur si simplu mi-am legat sanii cu un fular si tot mi-am mai pus batiste ude bagate in congelator.In 3 zile am scapat.

LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

saryta, uite aici citeva pareri despre bromcriptina
http://www.reclama/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6365&highlight=intarcare
La prima fata, nu am folosit nimic, doar am redus lichidele, oricum ea sugea din ce in ce mai putin, astfel incat, spre 7 luni era intarcata definitiv.
Va pupam

Mergi la inceput

Salutare ... tocmai ce mi-au venit uratii.
In privinta intarcatului inca nu stiu daca s-o intarc, parca as mai astepta pina vine caldura si or sa-i iasa si caninii.
Mai vb.

LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Bravo! Bine ca au venit.........ca s-au lasat asteptatzi:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_cc29 spune:

Eu am alaptat 4 luni si 3 saptamani si ciclul menstrual mi-a venit la 3 luni!

Mergi la inceput

Au sosit si la mine uratii....Ca s-au lasat muuult asteptati!Poate in cele din urma se regleaza organismul.

Mergi la inceput

Lavinia - ma bucur, cred ca i-au speriat discutiile de aici ...cu toate ca acum ca au venit, parca as mai fi vrut fara, ca tare aiurea mai e...am uitat cum era.

Mergi la inceput