Bucurii de sept-oct 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Noi suntem bine sanatosi,dar io foarte ocupata,n-am timp de nik.
Copilul a inceput sa se cocoate pe toate cele,inclusiv scaun si api masa de bucatarie,ai place la nebunie dansul pe masa si mai ales pe cea mica din sufragerie care scartie cumplit deacuma de atata hata-hata,iar el e inebunit.
N-am citit nik,daca am timp io iau incet ca am ce recupera.
O caut pe dr terapeut Maria Varlan (daca stie cineva nr de telefon) stiu ca are cabinetul pe aici in apropiere adika sect 6 dar nu stiu nr sa-mi fac o programare ptr copkilul si dermatita lui atopica,care am observat ca il si manaca in ultimul timp,sau acum a inceput sa reactioneze el,
Va pup si sper sa revin curand printre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mmmmm Andra ce cafea buna am baut! Chiar daca era facuta dis de dimineata, tot si-a pastrat savoarea pana acum.

Mira, buna idee cu reglarea textului dupa placul fiecareia, folosind View si Text size! Cat despre cizma bagata in masina de spalat, m-am distrat tare!

O sa incerc sa mai reduc din randurile libere de pe prima pagina.

Andra, despre violenta si indiferenta celoralti scrisesem eu acum vreo doua seri in urma, cand nu stiu din ce motive mi-a dat eroare si n-a mai aparut mesajul. Tot in Iasi, prin 2003, am patit-o destul de nasol si anume: eram intr-un internet cafe si deodata am simtit ca-mi umbla cineva in buzunarul de la geaca...cand m-am intors: doi baieti si o fata, curatzei si spalatzei, romani get-beget, veniti la furat. Bineinteles ca am sarit cu gura la ei si finalul a fost cu schimb de palme si picioare intre noi, la care toata sala, inclusiv individul ala de are grija de calculatoare, asista. Dupa ce-au iesit in final indivizii, m-am ratoit si la cei de fata ca n-a sarit nimeni in aparare, apoi mi-am sunat sotul si m-a scos el de-acolo, altfel cred ca-mi luam o mama de bataie afara...

Noi am reluat de azi programul "Mersul pe jos face piciorul frumos". Poze din zapada soon!

Sephora, bine ai revenit! Cred ca ti-e greu fara Petra si de aia dai mai rarutz pe-aici!

Ena, din ce mi-au povestit alte mamici e foarte posibil ca sarcinile sa nu semene intre ele! Spor la bb2!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, ! Ar fi interesant de aflat daca dobanda la creditul pentru locuinta a crescut dupa fiecare an: noi am inceput cu 4,9% si dupa fix un an a crescut la 5,9%. Oare o sa creasca asa dupa fiecare an?

Floricel, mie mi-e groaza de banci si de imprumuturi la banci, cu asta ipotecar n-am avut ce face ca-mi mai trebuiau 28.000 euro. Mai am un imprumut la o banca, dar sper sa-l lichidez cat pot de repede, sa nu le mai platesc si lor dobanda.

Eloise, nu poti sa-i blamezi nici pe oamenii simpli de pe strada ca nu te-au atentionat decat intr-o mica masura, cred ca n-au facut-o de frica, mai ales ca pe noi nimeni nu ne mai apara, nici gardienii, nici politia.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ena

Dragele mele de luni am renuntat la anticonceptionale.
Vreau sa fac inca un bb.

Eu la prima sarcina am avut disgravidie...si a fost un cosmar...
Se poate ca la a doua sarcina acest lucru sa nu se intample?
Stie cineva ?

Pupici

ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor

BRAVO!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Mirabelac, apropos de bancomat, astia ii intreaba pe pensionari daca vor sa primeasca pensia pe card. Pe langa comisioanele platite bancilor, se mai risca si cu hotii de pe langa bancomate. Ar fi prada sigura.
Acum unde-ti tii cizmele?

MamiLili, daca nu "sufli" nori cu zapada peste Iasi nici de data asta....

Sephora, sa treceti si voi peste DA!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ena spune:

Multumesc pentru incurajari!Pentru ca am emotii mari!

ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara mamici de bucurii!

La noi ningeeeee...a nins toata noaptea si toata ziua.

ena spor la treaba

eloise tare nesimtite mai sunt tigancile astea, imi pare rau de cele intamplate

mirabela mersi ca ne-ai spus ca sa micsoram fontul...ca eu nu stiam si am un monitor de 19" si ma dureau ochii cand dadeam de prima pag

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

M-am chinui azi vreo 2 ore sa modific prima pag si apoi am vazut ca a scris mirabela cum sa schimbam textul mai mic

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

MAmiLili asa e, e foarte greu,imi trimisese Ste de la servici o fata sa vina de 2 ori pe saptamana la curatenie,dar dupa 2 saptamani a zis ca nu mai poate ca e foarte obosita (atia se planga ca n-au bani dar nici sa puna osu la munca nu pun).Uau ce misto e la voi,la noi cand o veni?
Monique cred ca tu ai zis de o crema homeopata ptr DA,daca nu ma insel,mi-am notat-o dar nu stiu unde am pus hartia,daca esti draguta sa-mi mai spui si mie o data....
Din seara asta incep sa-l spal pe MAtti cu tarate.
Sunt cam suparata are cateva saptamani bune decand nu mai mananca bine deloc,mai mult lapte si vad ca de cateva zile imi mai si vomita dupa ce mananca.
Am gasit nr de tel al MAriei VArlan asa ca mi-am facut programare ptr luni,sper sa ma ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara. Mie imi merge cam greu netul.
Gety, tu ai facut imprumutul cu dobanda variabila? Eu pe cine am intrebat are dobanda fixa si rata e aceeasi, nu a simtit o crestere a ratei decat datorita faptului ca a crescut Euro. O sa ma uit si pe site-ul bancii.
Lili, foarte frumoase pozele cu Mathias in zapada. I-am facut si eu Narcisei dar o sa le descarc maine.
Ena, iti doresc succes!
Mirabela, amuzanta faza cu cizma.
Sephora, succes luni la doctor.
Scumpik, avem si noi zapada, dar e cam mare umezeala, nu stiu cat va rezista. Sper sa nu se topeasca pana maine.
Mephala, Florina
Andra, sper sa dormi la noapte!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput