Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 20
sim_stoian spune:
Yaya, bine ca ai scapat.
Maria, iar tragi chiulul...
Ma duc si eu la nani, sper sa reusesc sa adorm. Noapte buna!
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
Roxana_G spune:
Pai daca te duci la nani, cine faca capitol nou ca sa scriu si eu?
Ia sa ma inveti si pe mine, ca eu sunt asa noctambula si poate e nevoie vreodata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
NU TRAG CHIULUL ,ma uit ca curca-n craci la ce scrieti voi si cand sa scriu si eu imi apare EROARE nume sau parola scrise gresit ,si incerc,incerc ,pana reusesc,deobicei pe la ora asta cand nu mai este nimeni
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Roxana_G spune:
Lavinia, probabil ca te enervez cu cartea aia a mea, dar uite ca eu parca ma luminez cand citesc. Posibil ca problema la voi sa fie ca esti tu prea nervoasa, incearca sa ii dea si altcineva sa manance si in alt loc decat de obicei.
Afibebe, si tu esti agitata cu mancarea, apropos de ce i-am zis Laviniei. In plus tu i-ai dat puiului si medicamente cat a fost racit, si asta mai scade apetitul.
Yaia, ma bucur ca am ajutat macar cu atat. O sa mai doara locul o vreme, zic si eu din auzite, ca nu stiu cum e. Corsodil apa de gura ti-a dat? M-ai distrat copios cand ai zis de "instalatie". Eu sunt putin bulversata ca dupa Alex a functionat brici imediat. Acum nu imi fac griji de vreo problema, doar ca ma indispun surprizele astea.
Diwana, ca tot o admiri tu pe Alex ce minunata este, hai sa iti zic greutatea din caietelul ei. Nascuta la 3650 gr si 49 cm la 3 luni avea 5700 gr si 62 cm. Deci ai toate sansele ca puiul tau sa fie nazdravan foc si sa deseneze farfurii de fasole pe la 3 ani! ![]()
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Maria, pai eu sunt nimeni?
Rox ,
Poze
bikmaria spune:
cred ca ma saboteaza sotul,cred ca vrea sa termin mai repede curatenia ...
,serios vorbind ma scoate din pepeni faza asta ,reuseste sa ma enervezae ,si eu ma enervez tare greu..uf,uf,cred ca e de la net,ca merge tare greu .
Roxana_G spune:
Ana, sa stii ca Andrei e mai serios decat era Alex, dar pozele s-au nimerit sa fie cand era nu tocmai prietenos. De fapt cand ma vede cu aparatul ramane asa fix pe pozitie. Haioasa Miruna cum se desena pe ea, la noi tocmai ca Alex nu se deseneaza pe ea decat foarte rar. Oricum e in perioada obsesiva cu familia, tot timpul repeta ca noi formam o familie. Si sa stii ca subscriu la ce a zis Sim, Mirunica seamana cu tine in poza veverita.
Aaa, si apropos de discutiile despre familie. Fata mea are o obsesie, si anume ca eu sunt perechea lui tati si Andrei a ei. Degeaba ii explic ca Andrei o iubeste si ea pe el, insa sunt frate si sora, nu sunt pereche. Ea isi va gasi perechea ei si el o fata perechea lui. Rezultatul a fost ca s-a culcat tare trista, ca ea sufera si va plange cand Andrei isi va cauta si va gasi alta fata. Ea nu vrea alt baiat decat pe Andrei, si atunci o sa ramana trista in brate la tati. Na belea!
Rox ,
Poze
bikmaria spune:
quote:[b]OOOOOOOOOO,buna seara frumoasa doamna ,miii de scuze
Originally posted by Roxana_G
Maria, pai eu sunt nimeni?
Rox ,
Poze

Roxana_G spune:
Eee, asa mai da Maria.
Numai ca terminam paginile astea si nu avem capitol nou.
Rox ,
Poze