Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Luy, pai cum sa protejeze mai fata de pretendenti? Pretendenti sa fie, ca sa aiba de unde alege, sa o protejeze de nemernicii aia dupa care o sa suspine ea si care o fac sa sufere. Stii cum e cu fetele (poate cele din ziua de azi or fi mai smechere ca mamicile lor), indiferent ca e coada la usa de atatia pretendenti, ele tot suspina dupa cine stie ce golan faimos de cartier.
Poze

Da, de golanii aia s-o protejeze, m-am exprimat eu gresit
Si te rog sa observi ca tu ai SILUETA, Andrei e asa, ca un batz

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Buna!Eu sunt o mamica de iulie-august si cateodata mai intru si aici si citesc.Vreau sa ii spun lui DANY26 sa nu isi faca probleme pentru ca toti bebeii fac asa.Strumfita mea facea la fel la varsta aia,insa acum are 4 luni si nu mai are miscarile acelea ale globilor oculari.Din cate m-am informat si eu ,cand sunt asa de mici,nu au control asupra ochisorilor,nervii optici sunt mai slabi sau cam asa ceva.Sau daca vezi ca are strabism,sa nu te sperii ptr ca ii trece.Multi sugari au.

IRIS ANAMARIA
http://www.flickr.com/photos/arminyamini/2091838512/in/photostream/ I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Fetelor,mai stiti ceva de Aniast72?Este o cunostinta de-a mea -o stiu personal(Suntem din Ploiesti amandoua).Stiu ca a nascut pe 4 sept un baietel,,insa pe forum parca nu am mai citit nimic de ea.Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, [ nu mai pot de ras. Nu observasem asa detalii. Acum ca m-am uitat mai atent obsserv ca tati are totusi un corp bine proportionat (ca si ea, culmea!) si ca eu am capul mare - oi fi fost dupa o seara singura cu ei.

Groxy, Andreea e bine, chiar a postat, daca nu la capitolul acesta, sigur la cel din urma.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

groxy, Andreea a postat chiar ieri, daca nu ma insel. E adevarat, dupa o pauza ( vezi cum te da lumea disparuta, mami de Vladi ? ), dar ne-a promis ca o sa fie din nou activa.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, si ca sa te mai amuzi, in desenul complet cu tot cu bone, langa tati este menajera noastra, e cea cu o matura in mana.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna seara. Am avut azi o zi crunta. Mult, mult, mult de munca.

Luy, Sim, sa va traiasca puii, ca tare sunt haiosi.

Rox, am vazut si pozele voastre. Dar serios mai e Andrei! Sta asa de demn in scoica lui... E un dulce. Iar desenele sunt super haioase. Se vede ca Alex va iubeste muuult. A mea a trebuit sa deseneze pentru un concurs la gradi ceva pe tema familia mea. Si ce zici ca a desenat de cateva zeci de ori? Citez: "eu cu papusa mea, eu in camera mea, eu afara la joaca, eu la balet, si lista poate continua. Egocentrista mica a lu' mama! Pana la urma am convins-o si ne-a desenat pe toti.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna seara,

Am reusit sa citesc ce ati muncit voi azi, am vazut si pozici cu papanasi si dulcetele frumoase, mai tb sa intru pe mail-ul comun sa vad pozicile de acolo.

Bernix iti multumesc, am primit si eu azi calendarele, sunt super.Uite pentru voi.

Noi am avut o zi plina, s-a plimbat piciul meu cu masina, am fost in vizita la un bebe mic(mic fata de noi, are 2 luni)la mami la servici si o raita prin magazine, nu am cumparat prea multe, mai avem cateva cadouri.

Merg sa pregatesc baita, daca nu mai intru, noapte buna

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Buna seara. Am avut azi o zi crunta. Mult, mult, mult de munca.

Luy, Sim, sa va traiasca puii, ca tare sunt haiosi.

Rox, am vazut si pozele voastre. Dar serios mai e Andrei! Sta asa de demn in scoica lui... E un dulce. Iar desenele sunt super haioase. Se vede ca Alex va iubeste muuult. A mea a trebuit sa deseneze pentru un concurs la gradi ceva pe tema familia mea. Si ce zici ca a desenat de cateva zeci de ori? Citez: "eu cu papusa mea, eu in camera mea, eu afara la joaca, eu la balet, si lista poate continua. Egocentrista mica a lu' mama! Pana la urma am convins-o si ne-a desenat pe toti.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

E haioasa Mirunica ta, cum se desena doar pe ea. Hihihi, parca mi-o imaginez. Am uitat sa iti spun, in poza aia imbracata in veve seamana la mutrita cu tine, asa mi se pare.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andrruzza, ce gene luuuuungi are Stefania!

Eu ma retrag, Stefan a picat lat pe la 8 juma dupa plimbarea de azi, asa ca ma bag la un joc Am gasit un joculet de detectiv, Mistery Case Files.
Luy, sa stii ca ma gandeam la wrap-ul tau. Eu am masina de cusut, daca e de facut doar un tiv il pot coase eu daca il tai tu, doar sa nu fie ceva prea dichisit la el.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput