LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 15
lizzy spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
.. iar din ciclul.. viata poate fi o curva..
De abia am aflat ca era sa dea masina peste finutele noastre. Inca tremur. Din fericire n-au patit nimic.. ele; a dat doar peste doamna care le duce la gradinita. Nu fff grav, dar la varsta ei.. pb la bazin, picioare... Erau pe trecerea de pietoni. Dumneaei a avut prezenta de spirit sa le impinga pe fetite in fatza.. au ajuns la refugiul ce separa cele doua sensuri si bine ca s-au oprit. Doar s-au zgariat un pic si sunt ingrozitor de speriate.
Are mama doi flacai..Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
eri_ka spune:
Pana la urma aerius nu i-am mai dat, caci am citit prospectul si nu era ptr noi. O fi intels pediatra gresit sau l-a recomandat ptr ca are mucisori!?
Yuppi , in seara asta merg la o petrecere de Craciun , la firma sotului. Maine mergem la petrecerea ptr copii, cu Ingridutza, i-am luat 4 cadouri si nu stiu pe care sa-l duc acolo. Am emotii, n-am mai fost niciodata la o petrecere pr copii si ami ales cu al meu. Sper sa fie bine!
Dianocica, felicitari ptr casuta si bine ai venit in cartier!
Desiree, la miniblu pot aduce pe comanda orice tip de scaun doresti, daca nu-l au pe stoc.
Cine ne spune ce e joarda si la ce foloseste ea! Cine o aduce si de ce?
La temele zilei de ieri/astazi nu prea am ce spune, caci cadouri sotului ii cumpar tot timpul dar unul special de Craciun acum nu-mi vine in minte, iar ce-mi doresc , in afara de clasicele dorinte, parca as vrea sa calatoresc prin lume, poate un alt job, o alta casa (dar la curte), si ar mai fi.
Mamaana, sa-ti traiasca baietelui! La multi ani Tudor!
mamaana spune:
dupa ce ca nu intelege sa lase vasele ca le spal la masina, a reusit sa-mi ia vopseaua de pe aragaz, iar acum m-a sunat ca iese fum din aspirator
ruxandra inca sunt socata, nu-mi dau seama cat de rau s-a ajuns sa se conduca in Bucuresti
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
oficial am luat muci :( muulti. eu. el cu ai lui, eu..cu ai amandurora. a, pt canasta asteptam pe cineva de la mare, sa ne organizam si vara
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
sanatate va dorim! cu canasta...eu pas, dar bag mihaiul la 'naintare (si nush de ce, da' am un feeling ca n-o sa zica nime' nu :))) ). cu canada insa, is prima :)) si se leaga la fix cu tema lu' ktrinelu' cu ce-mi doresc eu mie, dulce minunatie (
)... numai ca asta va fi dorinta de 12 fix in noaptea cu an nou :) craciunul il pastrez pt dorinte de bine pt cei doi motani ai mei, ca daca-i am pe ei misunand pe langa mine, am tot ce-mi trebe' :)Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by eri_ka
Cine ne spune ce e joarda si la ce foloseste ea! Cine o aduce si de ce?
Da chiar asa donia...iecsplicáte..
La sot nu stiu ce sa-i cumpar, ca anul trecut nu ne-am facut cadouri...eram prea extaziati de cupil sa ne mai gandim si la noi...dra anul asta..vad ca lipsesc 150 de euro din cont...cheltuiti de catre domnul sotz intr-un magazin mare.... eu 150 nu cheltui nici moarta
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dia 300gr???zic si eu....n-o fi pampers, proaspat mancata data trecuta.....chestii de astea? poate o fi de la agitatia ei non stop......zic si eu
[
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
of, fara pampers o cantaresc, in pielea goala... nu stiu ce sa zic... era inainte de masa, kkcita si la aceeasi ora de fiecare data... chiar nu stiu ce naiba se intampla ... si data trecuta am cantarit-o de cateva ori si avea peste 9 kg, deci nici o sansa sa o fi cantarit gresit atunci... si din pacate nici acum
.. nu stiu ce sa zic... si dc e de la agitatia si miscarea ei permanenta, asta ce inseamna, ca o sa tot slabeasca?? NU E NORMAL... vineri ma duc la pediatra...
Dia1609 spune:
mai fetelor, joarda, nuielusa, batz, boata, ziceti-i cum vreti, dar chiar nu stiti ce e aia? care se da de mos nicolae???? helauuuuu ... na, mare uimire pe mine, nu credeam ca nu e obiceiul in toata tara ... diseara fac o poza pt exemplificare ![]()
Dia1609 spune:
ruxandra, offf
... biune ca fetitele n-au patit nimic
donia, intradevar pe cantar digita de adulti o cantaresc: cu ea in brate si apoi far... si merge bine... pe cantar de copii nu se mai poate ca nu mai incape nici macar in fund, ii atarna picioarele .. asa ca asta e singura varianta... pana acum n-a dat rezultate eronate, si din pacate, cred ca nici acum ... avea peste 9 kg de mai mult de 2 luni, cantarita de cateva ori, chiar pe mai multe cantare ... si acum sigur are sub 9 kg 
mamaana spune:
ma duc sa ma rasfat la o ora de masaj in timpul programului![]()
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
mai fetelor, joarda, nuielusa, batz, boata, ziceti-i cum vreti, dar chiar nu stiti ce e aia? care se da de mos nicolae???? helauuuuu ... na, mare uimire pe mine, nu credeam ca nu e obiceiul in toata tara ... diseara fac o poza pt exemplificare
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
adica stai asa sa ne intelegem... traditia zice ca mosu' aduce nuiaua..??? eu stiam ca primesti nuia doar daca n-ai fost cuminte... nu-i asa??? inseamna ca da, obiceiul nu e in toata tara :) la galati si constanta nu s-a auzit, cel putin :)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Matei (5) si
Grigore (1) 
lui