***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 17
Madi spune:
Mai fetelor, pe mine simt cum ma cuprinde deprimarea
Pe langa alte frustrari ale mele care nu au legatura directa cu Ana, am revenit si la vechea problema a refuzului mancarii. Am lasat-o o saptamana in care i-am dat doar lapte, ieri dimineata i-am dat cereale cu lapte, cu lingrita, si a mancat, azi am incercat cu mar si nu a mai vrut. Iar a inclestat gura si cu chiu cu vai am reusit sa ii dau vreo 3-4 lingurite. Cred ca in ritmul asta o iau pe campii..Nu stiu ce sa ii mai fac. Ma gandeam sa ma duc la Gina Palicari cu ea, sa o intreb ce pot sa fac. A fost cineva? Ca parca tin minte ca scria cineva mai de mult ca ar vrea sa se duca...
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kay spune:
la multe lunisoare : [lma]
Petra, Maia si Mara de Msemcu !
Eduard Andrei de Cioaca !
Matei Stefan de Paky !
Eliza Ioana de Vas
Stefan Bogdan de Doxinu !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
mihamora spune:
Multumim tare mult Motanel
Laura - foarte frumos bradul, ce frumos puneti amandoi steluta.![]()
Multumim Miniuta. Sa sti ca si eu l-am admirat pe david acum 2 seri, e un baietel tare frumos![]()
Liviana - nici al meu nu are astampar pe masa de infasat. Vreau sa te vad cu noua freza.![]()
Vali - frumoase pozele, chiar pareai relaxata![]()
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
lavini spune:
Elteka, te inteleg cu frica, stiu ce am patit eu cand l-am bagat singura in cada.Acu' ca vreau la piscina, sunt si mai speriata;Cerasela zice sa intram amandoi in apa, sa-l pun cu fata in jos si sa ii dam drumul de la unul la altul(ma rog, la o distanta de vreun metru) ca cica inoata singur.Pe de o parte sunt entuziasmata, pe de alta e vai de capu meu, mi-e ca-l adun de pe fundul piscinei la cat de agitat e.
Liviana, o sa mergem la hotel Bucuresti, acolo are husbandu' abonament.Mi-e un pic de teama sa nu se procopseasca copilu cu ceva din apa, sper sa nu fie cazul.
La multe lunisoare pt toti sarbatoritii zilei de azi!
Cred ca in blogul lui Razvanel de Ramona am citit ceva de chinul bebeilor cu iesitul dintisorilor, asa ca ma intreb si io"de ce nu e un moment placut?"M-A TERORIZAT cu o lipsa de somn noaptea si cu marait, si cu nervi, si cu nestat in patut...IMI VREAU COPILUL INAPOI, asta nu e al meu...
doxinu spune:
KAY multumesc din suflet daca vrei sa sti si io uitaseam ca azi face 6 luni!
Am avut o nopate groaznica cu urlete si trziri din 2 in 2 ore.Nu stiu cand isi va reveni ca asa o tine de 1 saptamana si sunt praf facuta!!!!
iti urez mult noroc in GERMANIA ,sunt sigura ca totul va merge bine si SOSO se va intoarce mai frumoasa!Dumnezeu te v-a ajuta de asta sunt sigura.Noi iti tine pumnii stransi, deci nu esti singura nici pe departe 
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
doxinu spune:
Am uitat sa urez si io la multe lunisoare celor care isi sarbatoresc lunicie cu noi.

Scuze fetelor sper sa-mi revin caci nu vad nici pe unde merg de oboseala!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Graviduta, eu nu te sfatuiesc sa cumperi de la crazytoys. Am intrat pe site si am vazut produse mai scumpe - de ex. Volanul l-am vazut la Carrefour cu 80 ron si pe site e peste 100 ron. Haha, ce tare ai fost cu "boaba". (ult mesaj chiar l-ai postat la 1:30 noaptea sau a luat-o razna ceasul serverului?)
A, pai nici nu ma gandeam sa iau de la crazytoys, ca am vazut si eu ca-s scumpe. Da, era 1.30, m-am culcat pe la 3.10, ca am avut insomnie si bantuiam pe-aici, da' nu mai scria nimeni nimic. Pana la urma m-am pus pe incarcat pozele Marei pe Webshots, dar la a doua luna m-am oprit ca aveam mult de asteptat. In cateva zile, le incarc pe toate. Mai ales daca mai am insomnii de-astea.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
kay spune:
fetelor, Sonia nu prea apreciaza supita mea... de paft piureul de morcovi diluat cu supa de porcarii d`alea... pe de-o parte o inteleg, ca nici pe mine nu ma dau pe spate fierturile astea, da pe de alta... ce stie ea daca e bun sau rau? ca n-are termen de comparatie... ah, ba da, cu laptele... s-a racit piureu asa ca l-am pus la incalzit iar... a piuit, gata fug !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
andradap spune:
Fetelor... o iau razna... Nu mai vrea sa doarma si e foarte agitat!!!! Si NU se simte si nici nu se vede NIMIK! Deci Ella_74, NU stiu daca sunt dintii... sau asta e doar inceputul... sa ma astept la ceva si mai si??? Eu speram ca daca a avut colici sa ne ocoleasca durerile prea mari de dintisori...
PS: Multumim la TOOOOATE fetele pt urari si de seara si ziua de oricand.... sper doar sa se mai linisteasca....
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
angiuta spune:
Madi nu dispera. Nici piticul meu nu mai vrea sa accepte nimic altceva decat san, pe 5 am fost cu el la doctor si mi-a zis ca este normal, bebeii mai trec prin faze din astea si sigur nu or sa tina mai mult de 1-2 saptamani. Asa ca las-o in ritmul ei. Si eu incerc sa-i dau in fiecare zi dar daca nu vrea nu-l oblig...importnant e ca ia in greutate.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)