***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 12
mihamora spune:
Graviduta - multumesc frumos pentru raspuns,m-am uitat pe site si nu am vazut sa aiba si lucruri pentru copii. Tare faza cu gaga![]()
Multumim Liviana, bradul ala mare si frumos era la mall.
Irinusha - frumoasa camera lui Cris.
Kay - spor la pregatiri si bafta!
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
lauradi spune:
Buna!
Reusesc si io sa intru abia acum,ca e aproape gata curatenia,mai lucreaza fetele un pic pe la baie.Asa ca urmeaza sa fac bradutul;abia astept!O sa pun si poze mai pe seara.
Ducu a fost cumintel azi,in sensul ca adormit de 2 ori,cate o ora ,resectiv o ora juma si asa mi-am facut si eu treburile;dar acum e la mine in brate,se chinuie sa faca ceva…![]()
Wow,da’ am ceva de recuperate!
Mihamora, ce dragut si zambaret e Domi la brad!Si sta foarte bine in fundulet,bravos!
Da,Pepsi,dar David e mai mic ca Ducu si uite ca tot sta singurel,un pic.Stiu,stiu fara comparatii,fiecare cu ritmul lui…,dar ma mai apuca sip e mine,ca Ducu e un pic cam intarziat;mai putin la dinti,ca-I are de la 5 luni.Multumim!
Foarte frumos bradul,felicitari!Tot cu rosu il fac si eu.David e o bomboana in roz!
Si vad ca deja are o prietena,Eva?Ce fata are cand il inteapa bradul!
Lavini, sa stii ca dor intr-adevar,fiindca sunt uleioase.Dar,depinde de mana celui care I le face.Ducu la unele n-a plans deloc,iar la altele un pic pana a scos acul si pe urma a tacut.
Asa ii place si lui Ducu sa doarma cu picioarele cocotate,nu conteaza pe cine.
Addinel, sa nu cumva sa uiti san e spui metoda aia,ca suntem cateva interesate pe aici,printer care si eu![]()
Despre broccoli nu stiu,dar ma intereseaza si pe mine.
Didi, cu multa placere!E mai safe asa;eu mai stiu pe de rost unele semne sau poti sa deschizi linkul cu emoticons si sa le vezi.Uite acum fac poze….gata… PERDEA
Deci si tu ai facut curatenie azi…
Da,nu conteaza sexul copilului,ca eu cel putim daca ma hotarasc sa-l fac sip e nr 2,normal ca poate sa fie orice,il vreau ,nu,ca de aia il fac…da mi-as dori fetita,chiar simt asta,asa cum la Ducu vroiam/simteam ca e baiat.
Foarte bune sfaturile pt camera;din pacate noi am facut-o deja, ca pt un adolescent si acum imi pare rau.Ne-am grabit si nu ne-am documentat prea bine.Acum eu as vrea sa-I pun niste benzi din alea desenate pe pereti,ca sa nu mai fie asa goi,dar trebuie sa-l conving si pe sot.
Oana, desi e tarziu,supa ta e gata,iti raspund acum:eu pun ardeiu si il si pasez ,de vreo 2-3 saptamani,nu mai stiu.
Vali,bine ai revenit!
Si noua ne-a fost dor de tine!Hai, sa recuperezi repede sis a ne povestesti cum a fost si…sa pui poze.
Ali24, felicitari pt dintisor!
Ar mai fii 2 pagini,dar ma duc sa fac bradul.Revin…
Laura si DUCU (29.05.2007)
ali24 spune:
IERI NE AM TUNSSSSSSS.daca vreti sa ne vedeti (cum am stat )am pus poze in album.si am mai pus poze si cu ce n a adus mosu(masinuta si suportu de baie)
la multi ani antonio

la multi ani toturor sarbatoritilor de saptamana trecuta (ca nu am mai intrat de mult)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
lauradice draguta e perdeaua.pacat ca eu nu am camera separata la bebe ca si mie mi ar fi placut sa o fac cu tot felul de prostioare ptr copii.mai pun eu si pe la noi cate o steluta ceva (dar nu e destul-eu vreau mai multttttt)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Graviduta mama, vino la mine si gasesti in p-ta Rahova rochite de Craciunte.
Pai, daca-i asa, vin sa iau si costum, si brad, ca la noi am gasit unul micut, dar frumos, cu 100 de ron
. Sa-mi trimiti si mie adresa ta pe PM, ca il oblig pe mariu sa-si faca timp maine sau vineri cel tarziu, ca sa ies si io din casa, ca azi am ramas cu buza umflata (trebuia sa ma duc in Unirea si a trebuit sa o duca pe mama lui la sora ei
).
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
kay spune:
fetelor, apropos de brazi : stiti cat e un brad normal de mare si stufos, ce-i drept, la OBOR in piata? 500 EURO !!! da pt Alex il lasa la 400 EURO, ca l-a vazut la tv...
cred ca vin cu brad din Germania...
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Graviduta - multumesc frumos pentru raspuns,m-am uitat pe site si nu am vazut sa aiba si lucruri pentru copii. Tare faza cu gaga
Pe care site te-ai uitat? Pe ala din Fr sigur au ca am luat eu
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
Gina M spune:
Fetelor, o prietena scumpa inimii mele mi-a trimis o povestioara deosebita(o pilda)si m-am gandit sa v-o trimit si voua. Sper sa va placa.
Un barbat si o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani.
Ei impartaseau totul si discutau despre orice.Nu aveau secrete unul fata
de celalalt, cu exceptia unei cutii de pantofi pe care femeia o tinea
pe dulapul ei de haine, si , despre care l-a atentionat pe sotul ei sa
nu o deschida sau sa intrebe de ea vreodata.
In toti acei ani, el nici nu s-a gindit la cutie, dar intr-o zi,
batrinica se imbolnavi foarte tare si doctorii ziceau ca nu prea mai
are sanse sa se insanatoseasca.Incercind sa puna toate lucrurile in
ordine, batrinelul a luat cutia de pantofi de pe dulap si a pus-o
linga patul sotiei sale.
Era si ea de acord ca era timpul sa afle si sotul ei ce era in
acea cutie.Cind a deschis-o, in cutie erau doua papusi crosetate si o
gramada de bani : in total vreo 25.000 de dolari.El a intrebat-o
despre continutul acestei cutii."Cind ne-am casatorit , spunea ea,
bunica mea mi-a spus ca secretul unei casatorii este sa nu te certi
niciodata.Spunea ca intotdeauna cind ma suparam pe tine , sa tac din
gura si sa crosetez o papusica ".....
Batrinelul era atit de impresionat, incit abia isi putea stapini
lacrimile.Doar doua papusi erau in cutie ! Ea fusese suparata numai de
doua ori in toti acesti ani in care au trait impreuna.Nu mai putea de
fericit!
"Iubito, spuse el,inteleg existenta papusilor, dar toti acesti bani ?
"Oh, zise ea, acestia sunt banii pe care i-am obtinut din vinzarea
papusilor"...::
RUGACIUNE :
Doamne, ma rog sa-mi dai intelepciune sa-mi inteleg sotul; iubire ca
sa pot sa-l iert; si rabdare pentru toanele lui.Pentru ca Doamne, daca
as cere putere, ma tem ca l-as bate prea tare. Amin !![]()
Va 

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
Paflo spune:
Seara buna!
Azi mi-a ajuns Puiu mai repede acasa si i-am pasat-o pe Sosolina, asa ca profit si eu de putin timp liber.
Sofia ne zapaceste noptile! Are de cateva zile, un obicei f prost! Adoarme seara frumos (singurica, cu ursuletul ei si cu suzi, dupa baie si papa) si la o ora - o ora jumatate, incepe show-ul!se trezeste urland, ne chinuim,o linistim si apoi o ora-doua urmeaza rasu'-plansu', respectiv trece de la bucurie, povesti, gangureli, la plans si miorlait si inapoi...pana pica epuizata (in jur de ora 12 noaptea) si noi pe langa ea!Nu mai spun ca si noaptea se trezeste de nenumarate ori, fie scurt,ptr o 'suzetare', fie repetand figura de mai inainte, dar 'numai' cate o jumatate de ora. Suntem rupti de oboseala, si eu si Puiu!Galushca se reface peste zi
si seara o ia de la capat.
Am inceput sa-i pun ulei in piureul de legume.I-am pus deocamdata de masline extravirgin, ca nu am reusit sa ma dumiresc de care e mai recomandat si o sa i-l alternez cu cel de floarea soarelui.Daca are cineva ceva articole referitoarela chestia asta,please luminati-ma si pe mine!De saptamana viitoare cred ca incep sa-i dau cate un sfert de galbenus. sper sa-l tolereze!
Vad ca vorbiti de beletristica...n-am mai citit de nici nu stiu cand, parca mi s-a atrofiat neuronul. In sarcina nu ma puteam concentra la nimic si acum n-am vreme nici sa respir.Aventurile lui Habarnam?!Si le vreau (am avut cartea mea, dar nu stiu ce saracie a facut maica-mea cu ea!
=).
Castea, si Hipp au borcanele fara zahar, dar trebuie sa citesti etichetele caci unele au intr-adevar zahar (cel cu caise spre exemplu).Brrr! Ce ciudat am formulat!Dar ai inteles ideea! Sofia mananca tare bine de la ei dovleacul cu mar sau cu cartof si piersicile.
Pepsi, e mortala reactia lui David la brad! Superb bradutul!
Addinel, eu i-am dat de cateva ori brocoli Sofiei. Nu pot sa zic ca i-a placut f mult, dar nici nu l-a refuzat ( e drept ca era amestecat cu morcov, ca altfel cred ca nu aveam succes deloc).Din cate stiu se recomanda introducerea lui dupa ce i-ai dat radacinoase (morcov, albituri, etc), dovlecel, dovleac, cartof.
Lavini, dar stiu ca ai o 'bucatica' de soacra...s-o pui pe rana nu altceva!
Irinusha,faina camera lui Cris!
Chiqui, frumos bradutul vostru! Si eu incerc sa-mi conving sotul sa-l facem mai repede, dar el, nu si nu, ca doar in Ajun!
Oana, grozava veste! Va tinem pumnii! Sa aveti drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune!500 de euro un brad?!Astia-s chiar cretini?
Lauradi, ti-am admirat perdeaua!Abia astept sa avem si noi casuta noastra si sa-i decorez camera Sofiei...
Ma duc sa fac rapid ceva de papa. Somn usor tuturor!
Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)
mihamora spune:
Multumim frumos Laura - sta cam ghebos dar e bine.
Foarte frumoasa perdeluta lui Ducu. Asteptam poze cu Ducu si bradul lui![]()
Ali 24 - da ce frumos a stat la tuns, asa de cuminte wow!bravo! ii sta f bine tuns![]()
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!